2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gece nöbeti den bildiriyorum. __karamel__ in kocası gibi benimki de bu akşam 9 gibi kocaman çiçekle geldi hadi gidelim diye. Annem çaktı durumu da babam anlamadı ne iş . Hayırdır oğlum ne çiçeği deyince de baba bı kere daha istemeye geldim :))) Yukarı çıkınca bana Diyor ki çikolata işe yarar sandım lewel atlayarak geldim bugün de gelmezsen yarın başka bisiyle gelicem. Sizi çok özledim uyuyamadım sabaha kadar :) dedim beyim ben sana küsmedim hadi gidelim o zaman :))

Karın üstü yatmanın verdiği mutluluk .❤
Çok özlemişim böyle:)
Ben şu göğüs ucu hassaslığından mütevellit avent kalkan takıyorum. Daha yatamıyorum öleee sinir oldum. Canım şöle şimdi yenidoğan 3 saatte bi 30 ccihtiyacı var o yüzden 3 saatte bir beş dakika biri 5 dk biri olacak şekilde toplamda yarım saat sağım yapıyorsun. 30 un altı çıkınca tamamlayacak şekilde mama veriyosun. Ama tabi bu mama takviyesi gereken durum için. Onu zaten doktorun söyler. Ben ilk sütüm gelmeyince böle yöntem söylediler. Ama şükür gerek kalmadı sadece 2 kez verdim. Şimdi sütüm birden indi memişleri boşaltamıyo bilee Varlığı dert yokluğu yara. Neyse düzene girecek bakalım.

Sena başgan parti kur oy verilim. Nasılda yola getirmiş herifiii

Yaa kızlar bu ödeme çözümü olan var mı? Ayaklarım deli gibi şişti hamilelikte bu seviyeye ulaşmamıştı.bastıkça acıyoo

Yaa kızlar bu ödeme çözümü olan var mı? Ayaklarım deli gibi şişti hamilelikte bu seviyeye ulaşmamıştı.bastıkça acıyoo
Kız benim de ayaklarının alti bir haftadır falan acıyo. Totom yer gormuyo diye dusunuyodum. Ödem olabilir mi ki çünkü ellerimde sis. Çünkü neden olmasın.

Kizlar noldu neyi kaçırdık

Kızlar ya kendime sinir oluyorummm çok tembelim,ha bire yiyorum,kilo veremiyorum,hep oturuyorum. Sadece günlük işleri yapıyorum bide yemek hepiniz toplanıp beni bir dovseniz ne iyi olur be

Kizlar noldu neyi kaçırdık ☺
Kv laf sokmus Birefebirece a, açık giyiniyorsun demiş,ki bizim kız da açık giyinmiyor. Bizim kız yorgunum demiş ama aslında kırılmış (küçük prens) ve annesigile gitmiş eşini bırakıp(sanirsam annesiyle ayni binada yaşıyorlar) ondan sonracima,eşi de bizim kızın gönlünü almak için çiçek almış

Kendi kendini dövkız yiyon bari yararlı şeyler ye

Yok kuzum aynı bina değil. Evleri dublex yalnız kalıp bı konuşmak için çıktık terasa. Onun dışında tüm ayrıntılar doğru

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…