Günde o kadar bez değiştiriyosan bence o çocuk doyuyor balım, memede kalmasının başka nedenleri de olabilir, bazı bebekler seviyor emmeyi, bazıları gazından ötürü kalıyor, 5 dakika sonra yutkunma sesinin kesilmesi de normal, benimki bı iki dakka ancak öyle yutkunuyo sonra azar azar dinlene dinlene bir iki çekip bırakıyor, toplasan 10 dakka yok emdiği kilo takibi yaptık normal seyredince mama vermedik.Kizlar herkese mrb nasilsiniz? Herkes dogum yapti degil mi? Ben cok istiyodum buraya girip bakmayi ama 8. Gun ve ben sut meselesini tam cozemedim.saglamaya bugun basladim tek memeden 15 ml cikti moralimi cok bozdu.bebekte surekli memede durmak istiyo basta cork cork guzel cekiyo yutkunma sesi var 5 dk sonra yutkunma sesi kesiliyo. Ama memeyi cekmeye devam ediyo. Bastan hastanede mama takviyesi ver dediler surup olcegiyle veriyoruz ama sadece sutle devam etsin istiyorum artik.mama eger doymazsa vermeye calisiyorum.doyuyo mu tam anlamiyorum da.emzikle duruyo bi tek diyebilirim emzigi seviyo gibi.alinca agliyo.kakada iki gundur yapmaya basladi duzenli.cis sayisi 5-6. Napsam sizce.sagmaya yeni basladim gunde kac kez sagayim? Az ciktigi icin iyice moralim bozuldu tek memede yarim saat nerdeyse kaldi 15 cikti.sorularim cok ama simdilik yazabildklerim bunlar.sizce napsam?
yani diyeceğim o ki. Sen içini ferah tut bı kaç gün olsa da dene emdikce de gelir derler, denemiş olursun hiç olmazsa