- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Hah tamam. Yanlış bilgi için kusura bakmaYok kuzum aynı bina değil. Evleri dublex yalnız kalıp bı konuşmak için çıktık terasa. Onun dışında tüm ayrıntılar doğru
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hah tamam. Yanlış bilgi için kusura bakmaYok kuzum aynı bina değil. Evleri dublex yalnız kalıp bı konuşmak için çıktık terasa. Onun dışında tüm ayrıntılar doğru
Aman sallaaOnlar kapalı ben açık olduğum için kot t-shirt bile açık geliyor
Vay anasini diyorum ve gonul almayi bilen esleri yine tebrik ediyorumKv laf sokmus Birefebirece a, açık giyiniyorsun demiş,ki bizim kız da açık giyinmiyor. Bizim kız yorgunum demiş ama aslında kırılmış (küçük prens) ve annesigile gitmiş eşini bırakıp(sanirsam annesiyle ayni binada yaşıyorlar) ondan sonracima,eşi de bizim kızın gönlünü almak için çiçek almış
İnebilcek güçleri var aslında ama inmiyolarsüt dolu onlar
Peki ya göbek ne dolu
Neden inmiyor
Dun bende 1 paket biskuvi yedim 1 borekHep eşimin yüzünden,adama diyorum bak eve abur cubur alma benim zaafım onlar,günlerce yemek verme yemem abur cuburla beslenirim hep bu koca yüzünden,şimdi uykusunda dalacam adama
Bizde de aynı problem vardı bana bişey diyemez başka birine söylüyormuş gibi yapıp bana dokundurmaya çalışırdı bende birgün anne benle alışverişe gelsene deyip mağazada oturtup ne kadar açık şey varsa giydim bu nasıl bu nasıl Sonra aslında benim açık giyinmediğimi anlamış olacak ki şimdi hayran oluyor giyimimeOnlar kapalı ben açık olduğum için kot t-shirt bile açık geliyor
İyi bi haftaya geçecekse çekeriz sıkıntı yok yaa napalım.nelere katlanmadıktahiç bi çözümü yok kendi kendine geçiyo
benim 1 haftada anca geçmişti
Çok güzel hareketBizde de aynı problem vardı bana bişey diyemez başka birine söylüyormuş gibi yapıp bana dokundurmaya çalışırdı bende birgün anne benle alışverişe gelsene deyip mağazada oturtup ne kadar açık şey varsa giydim bu nasıl bu nasıl Sonra aslında benim açık giyinmediğimi anlamış olacak ki şimdi hayran oluyor giyimime
MikemmeelGünaydın bebeyimler..
Kendi adıma bol maşallahlı bi sabah..
İnşallah geceniz güzel geçmiştir..
Benimkinin got meme açık olduğundan hiç öyle bir sorun olmadı. Selüliti yok zaten canım çok sıkılıyor bu durumaBizde de aynı problem vardı bana bişey diyemez başka birine söylüyormuş gibi yapıp bana dokundurmaya çalışırdı bende birgün anne benle alışverişe gelsene deyip mağazada oturtup ne kadar açık şey varsa giydim bu nasıl bu nasıl Sonra aslında benim açık giyinmediğimi anlamış olacak ki şimdi hayran oluyor giyimime
Devekuşu gibi kafayı kuma gömünce babanne olmadım mı sanıyor acepBu arada yaklaşık 1 haftadır kv ne geliyor ne de arayıp soruyor. Sevemedi kızımı pisliginde bogulsun. Babanne olmucak diye kızımdan ve benden uzak duruyor allahın cezası. Kadından nefret ettim hamilelik ve lohusa donemimde.. Bu nasıl bi kibir aklım almiyor
Ayyy ne güzel taktikmisBizde de aynı problem vardı bana bişey diyemez başka birine söylüyormuş gibi yapıp bana dokundurmaya çalışırdı bende birgün anne benle alışverişe gelsene deyip mağazada oturtup ne kadar açık şey varsa giydim bu nasıl bu nasıl Sonra aslında benim açık giyinmediğimi anlamış olacak ki şimdi hayran oluyor giyimime
Ayy bunalttı beni yeminle. Inşallah cumaya kadar gelmez de 1 ay daha görmem yüzünü Hiç tahammülüm kalmadı kadına. Beni suçluyor doğurdum diye öyle kullan at bir kafaDevekuşu gibi kafayı kuma gömünce babanne olmadım mı sanıyor acep
Halbuki kıç açıkta
Selülitsizde olsa babanne kıçı o nerde olsa tanırız
Gelsin de 1 aylık ana başaktan öğrensin analigi da . Amaaan yaa hepsi bu ayrı hepsi bı değişik. Sevmezse sevmesin. Bişey bilmediği halde karışsa daha gicigina giderdi emin ol. Maskaramin dediği gibi amaaaan sallaAyy bunalttı beni yeminle. Inşallah cumaya kadar gelmez de 1 ay daha görmem yüzünü Hiç tahammülüm kalmadı kadına. Beni suçluyor doğurdum diye öyle kullan at bir kafa
Nerde gordunDevekuşu gibi kafayı kuma gömünce babanne olmadım mı sanıyor acep
Halbuki kıç açıkta
Selülitsizde olsa babanne kıçı o nerde olsa tanırız