• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kv laf sokmus Birefebirece Birefebirece a, açık giyiniyorsun demiş,ki bizim kız da açık giyinmiyor. Bizim kız yorgunum demiş ama aslında kırılmış (küçük prens) ve annesigile gitmiş eşini bırakıp(sanirsam annesiyle ayni binada yaşıyorlar) ondan sonracima,eşi de bizim kızın gönlünü almak için çiçek almış
Vay anasini diyorum ve gonul almayi bilen esleri yine tebrik ediyorum 😅

Onlar kapalı ben açık olduğum için kot t-shirt bile açık geliyor 😂
Bizde de aynı problem vardı bana bişey diyemez başka birine söylüyormuş gibi yapıp bana dokundurmaya çalışırdı bende birgün anne benle alışverişe gelsene deyip mağazada oturtup ne kadar açık şey varsa giydim bu nasıl bu nasıl 🤣 Sonra aslında benim açık giyinmediğimi anlamış olacak ki şimdi hayran oluyor giyimime 😂

Bizde de aynı problem vardı bana bişey diyemez başka birine söylüyormuş gibi yapıp bana dokundurmaya çalışırdı bende birgün anne benle alışverişe gelsene deyip mağazada oturtup ne kadar açık şey varsa giydim bu nasıl bu nasıl 🤣 Sonra aslında benim açık giyinmediğimi anlamış olacak ki şimdi hayran oluyor giyimime 😂
Çok güzel hareket 👍🏻

Bunu yaşamayan yok galiba ya
Bende yaşadım görümcem fişfikledi benim
Sonra kocası geldi özür diledi benden aylar sonra günahına girdik diye
Naltakkk

Benimkinin got meme açık olduğundan hiç öyle bir sorun olmadı. Selüliti yok zaten canım çok sıkılıyor bu duruma 😒

Bu arada yaklaşık 1 haftadır kv ne geliyor ne de arayıp soruyor. Sevemedi kızımı pisliginde bogulsun. Babanne olmucak diye kızımdan ve benden uzak duruyor allahın cezası. Kadından nefret ettim hamilelik ve lohusa donemimde.. Bu nasıl bi kibir aklım almiyor
Devekuşu gibi kafayı kuma gömünce babanne olmadım mı sanıyor acep
Halbuki kıç açıkta
Selülitsizde olsa babanne kıçı o nerde olsa tanırız

Ayyy ne güzel taktikmis 😂😂

Devekuşu gibi kafayı kuma gömünce babanne olmadım mı sanıyor acep
Halbuki kıç açıkta
Selülitsizde olsa babanne kıçı o nerde olsa tanırız
Ayy bunalttı beni yeminle. Inşallah cumaya kadar gelmez de 1 ay daha görmem yüzünü Hiç tahammülüm kalmadı kadına. Beni suçluyor doğurdum diye öyle kullan at bir kafa 🤦‍♀️

Ayy bunalttı beni yeminle. Inşallah cumaya kadar gelmez de 1 ay daha görmem yüzünü Hiç tahammülüm kalmadı kadına. Beni suçluyor doğurdum diye öyle kullan at bir kafa 🤦‍♀️
Gelsin de 1 aylık ana başaktan öğrensin analigi da . Amaaan yaa hepsi bu ayrı hepsi bı değişik. Sevmezse sevmesin. Bişey bilmediği halde karışsa daha gicigina giderdi emin ol. Maskaramin dediği gibi amaaaan salla

Back