• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gece nöbeti den bildiriyorum. __karamel__ __karamel__ in kocası gibi benimki de bu akşam 9 gibi kocaman çiçekle geldi hadi gidelim diye. Annem çaktı durumu da babam anlamadı ne iş . Hayırdır oğlum ne çiçeği deyince de baba bı kere daha istemeye geldim :))) Yukarı çıkınca bana Diyor ki çikolata işe yarar sandım lewel atlayarak geldim bugün de gelmezsen yarın başka bisiyle gelicem. Sizi çok özledim uyuyamadım sabaha kadar :) dedim beyim ben sana küsmedim hadi gidelim o zaman :))

Karın üstü yatmanın verdiği mutluluk .❤
Çok özlemişim böyle:)
Ben şu göğüs ucu hassaslığından mütevellit avent kalkan takıyorum. Daha yatamıyorum öleee sinir oldum.
Kizlar herkese mrb nasilsiniz? Herkes dogum yapti degil mi? Ben cok istiyodum buraya girip bakmayi ama 8. Gun ve ben sut meselesini tam cozemedim.saglamaya bugun basladim tek memeden 15 ml cikti moralimi cok bozdu.bebekte surekli memede durmak istiyo basta cork cork guzel cekiyo yutkunma sesi var 5 dk sonra yutkunma sesi kesiliyo. Ama memeyi cekmeye devam ediyo. Bastan hastanede mama takviyesi ver dediler surup olcegiyle veriyoruz ama sadece sutle devam etsin istiyorum artik.mama eger doymazsa vermeye calisiyorum.doyuyo mu tam anlamiyorum da.emzikle duruyo bi tek diyebilirim emzigi seviyo gibi.alinca agliyo.kakada iki gundur yapmaya basladi duzenli.cis sayisi 5-6. Napsam sizce.sagmaya yeni basladim gunde kac kez sagayim? Az ciktigi icin iyice moralim bozuldu tek memede yarim saat nerdeyse kaldi 15 cikti.sorularim cok ama simdilik yazabildklerim bunlar.sizce napsam?
Canım şöle şimdi yenidoğan 3 saatte bi 30 ccihtiyacı var o yüzden 3 saatte bir beş dakika biri 5 dk biri olacak şekilde toplamda yarım saat sağım yapıyorsun. 30 un altı çıkınca tamamlayacak şekilde mama veriyosun. Ama tabi bu mama takviyesi gereken durum için. Onu zaten doktorun söyler. Ben ilk sütüm gelmeyince böle yöntem söylediler. Ama şükür gerek kalmadı sadece 2 kez verdim. Şimdi sütüm birden indi memişleri boşaltamıyo bilee🤦‍♀️ Varlığı dert yokluğu yara. Neyse düzene girecek bakalım.

Gece nöbeti den bildiriyorum. __karamel__ __karamel__ in kocası gibi benimki de bu akşam 9 gibi kocaman çiçekle geldi hadi gidelim diye. Annem çaktı durumu da babam anlamadı ne iş . Hayırdır oğlum ne çiçeği deyince de baba bı kere daha istemeye geldim :))) Yukarı çıkınca bana Diyor ki çikolata işe yarar sandım lewel atlayarak geldim bugün de gelmezsen yarın başka bisiyle gelicem. Sizi çok özledim uyuyamadım sabaha kadar :) dedim beyim ben sana küsmedim hadi gidelim o zaman :))
Sena başgan parti kur oy verilim. Nasılda yola getirmiş herifiii😂

Yaa kızlar bu ödeme çözümü olan var mı? Ayaklarım deli gibi şişti hamilelikte bu seviyeye ulaşmamıştı.bastıkça acıyoo

Kizlar noldu neyi kaçırdık ☺️

Kızlar ya kendime sinir oluyorummm:kızgın: çok tembelim,ha bire yiyorum,kilo veremiyorum,hep oturuyorum. Sadece günlük işleri yapıyorum bide yemek 😥hepiniz toplanıp beni bir dovseniz ne iyi olur be

Kizlar noldu neyi kaçırdık ☺
Kv laf sokmus Birefebirece Birefebirece a, açık giyiniyorsun demiş,ki bizim kız da açık giyinmiyor. Bizim kız yorgunum demiş ama aslında kırılmış (küçük prens) ve annesigile gitmiş eşini bırakıp(sanirsam annesiyle ayni binada yaşıyorlar) ondan sonracima,eşi de bizim kızın gönlünü almak için çiçek almış

Ne yemiyorum ki?? Gözümü açıyorum kek bisküvi varsa kahvalti niyetine onlari yiyorum,öğlen yemiyorum sonra mutfakta ne varsa yiyorum,meyve,çekirdek,sonra akşam yemeği,sonra yine cay cekirdek,sonra meyve :KK43: pelo döv beni
Kendi kendini döv:KK11:kız yiyon bari yararlı şeyler ye

Kv laf sokmus Birefebirece Birefebirece a, açık giyiniyorsun demiş,ki bizim kız da açık giyinmiyor. Bizim kız yorgunum demiş ama aslında kırılmış (küçük prens) ve annesigile gitmiş eşini bırakıp(sanirsam annesiyle ayni binada yaşıyorlar) ondan sonracima,eşi de bizim kızın gönlünü almak için çiçek almış
Yok kuzum aynı bina değil. Evleri dublex yalnız kalıp bı konuşmak için çıktık terasa. Onun dışında tüm ayrıntılar doğru 😂

Son düzenleme:
Back