• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Şu telden foto eklemeyi beceremiyorum ekleyebilsemde suan ki halimizi gorsen 😂 tekim birakip wcye gitmem lazim ama kiyamiyorum da cok uykusuz kaliyor uyanacak diye 🤷‍♀️ sabahtan beri 3. uyutusum her biraktigimda uyandi totosu yer gormesin istiyo sipa
[/QUOT
Ay evet bende Diom biri şu halimi görse:)) resmen cebelleşiyorum kavga ediyoruz şimdiden tekmeler yumruklar ucuşuyor bana:))

Alimden zalim dogarmis :KK70: biraz renk katmaya herhalde bu halleri :) gözümüz kulağımız 40 da, o kırk bı gelsin :KK66:
Ay geldi işde cuma 40 birşey değişceni sanmıyorum bizde büyüdükçe huysuzlasıyor sanki:)) doğru diyorsun sıkılıyordum evde doğsada onunla uğraşsam diyordum bak şimdi sıkılmaya fırsat yok renk de ne renk sıpa:))

Şu telden foto eklemeyi beceremiyorum ekleyebilsemde suan ki halimizi gorsen 😂 tekim birakip wcye gitmem lazim ama kiyamiyorum da cok uykusuz kaliyor uyanacak diye 🤷‍♀️ sabahtan beri 3. uyutusum her biraktigimda uyandi totosu yer gormesin istiyo sipa
Onaylamayanlar olabilir ama yüzüstü koala gibi yattığında güzel ve uzun uyuyabilir. Gazlı bebek öyle çok rahat ediyor. Yani ben çoklukla öyle yatırıyorum. Yüzünü yana çeviriyorum. O zaten kafasını dik tutabiliyor, rahatlıkla çeviriyor. Sabah saatleri gazını salıp uyumaya devam edebiliyor.

Kizlar az once komsum geldi bana diyor ki sen.neden gece uyandiriyorsun oyle alisir. Kendi kalkarsa kalksin. Ben ne gunduz ne gece hic uyandirmadim diyor. 2 yasinda kizi var. Yurt disinda yasamis oradaki doktorlar gece sutu hic.iyi degil disleri curutuyor diyorlarmis. Hangi ulke oldugunu unuttum da. Ben de yeni dogan bebek biraksan hep uyur mecbur.uyandiracagim dedim.Bana sen bilirsin oyle alisir sonra cekecek olan sensin diyor.

Onaylamayanlar olabilir ama yüzüstü koala gibi yattığında güzel ve uzun uyuyabilir. Gazlı bebek öyle çok rahat ediyor. Yani ben çoklukla öyle yatırıyorum. Yüzünü yana çeviriyorum. O zaten kafasını dik tutabiliyor, rahatlıkla çeviriyor. Sabah saatleri gazını salıp uyumaya devam edebiliyor.

Gunduz yanindayken benimde oyle yatirdigim oluyor o da kucagimda uykuyu derinlestirirse ancak oyle yatiyor yoksa yine kiyamet kopuyor gece de cesaret edemiyorum ustumde uyuyor bende oyle uyumaya calisiyorum

Kizlar az once komsum geldi bana diyor ki sen.neden gece uyandiriyorsun oyle alisir. Kendi kalkarsa kalksin. Ben ne gunduz ne gece hic uyandirmadim diyor. 2 yasinda kizi var. Yurt disinda yasamis oradaki doktorlar gece sutu hic.iyi degil disleri curutuyor diyorlarmis. Hangi ulke oldugunu unuttum da. Ben de yeni dogan bebek biraksan hep uyur mecbur.uyandiracagim dedim.Bana sen bilirsin oyle alisir sonra cekecek olan sensin diyor.
Diş mi var çürüsün bence sen o komsuna bakma.Vir kaç gun gozlemle bakalım kendi uyanıyor mu kac saatte bir uyanıyor eger 3 saati gecmıyorsa bekle kendı uyansın. 3 saatı gecerse uyandır 10 dakika emsin en az. Eger 10 dakika dolmadan uyursa tekrar uyandır 10 dakikaya tamamla.Fazla emmek isterse 39 dakikayı geçmesin. Bunun dısında illa 3 saati bekleme eger daha erken uyanırsa her arandığında istediğinde emzir. Doktorumuz boyle soyledı biz de boyle yapıyoruz

Göğsünü sütünle ıslat memeyi vermeden önce.göğüs kremi kullan gümüş soğuk kaşık koyabilirsin göğsüne birde bulabilirken lahana koy.bunun dışında yapılacak pek birşey yok malesef
Sağ ol canım lansinoh kullanıyorum, sütle de islatiyorum ama bebek öyle bir damaklarinin arasında eziyor ki parçaladı her yerimi. Dr bugün başka bir krem önerdi onu kullanıcılar bir de. Ha göğüs kalkanı da kullanıyorum bu arada, diğerlerini de deneyim canım sağolasın
Canim tahinin.uzerindeki yagi sur cok iyi geliyor. Benim de ilk gunler parcalandi meme ucum. O yagi surunce hemen etki.etti
Dün eşime aldırdım canım, galiba etki etti. Dün oğlum kustu ve kanliydi:( dr gogsundendir dedi, bugün emerken daha yumuşak emdi Tahin yağı etkili oldu sanırım çok sağ ol
Canım doğru emzirmek çok önemli ağzını büyük açmasına izin ver,sonra olduğunca memeni sok ağzına
Haklısın canım, ben olabildiğince ağzına veriyorum memeyi ama bugün Dr bebeğin emmede ustalasmasi lazım zamanla dedi. Dilini yanlış yere koyuyormus kerata
Tahini üzerindeki yağı sürerken çok iyi gelir ama her emzirmede muhakkak göğsünü sil çoğu kremde silmeye gerek yok ama susam yağını silmen lazim
Tamam canım iyice sildim bugün
Oh süper taburcu olmanıza sevindim, analık zor olmaz olur mu. Benim ilk kızımda kanıyordu artık, rahmetli babannem soğanı rendeleyip streçle mememe sarmıştı ç7k yakmıştı, pişirmişti ama 1 günde iyileşti canım. Ama en az 4 saat emzirme toparlanması için. Bi denene bilir. Tekarar uyarıyorum çok yakmıştı. Bunlarda hemen avent kalkana başladım ve memenin kahverengi kısmını verebildiğim kadar verdim şükür yara olmadı. İnşallah geçer bir an önce.
Çok sağ ol canım, bugün tekrar kontrol vardı sarılık 12deymis ama önemli değil dr. 2900 doğum kilomuz birkaç gün içinde 2600e düşmüştü, çok şükür kilomuz 2940 olmuş. Avent kalkanı ben de kullaniyodum ama ne yalan soyliim pek düzenli kullanmadım. Şimdi kullanınca farkını görmeye başladım çünkü tişört deyince korkunç aciyor göğsüm. İnşallah çabucak geçer bu yaralar da benim Oburiks bol bol emer

Normal bi korse giydim. Sonra onu bıraktım. Bildiğin pamuklu bez sarıyorum. Bazen onu da çıkarıyorum. Sıkıldım da 40 bitsin diyorum. Göbek için oğlum son noktayı koydu zaten. Anne karnın slime gibi yumuşacık😆 bi bebek daha mı var🙈 Her bir şeyi söyledi yani🤷‍♀️
Hahahahaha ay kiyamamm 😂 valla bende o kadar öfkeliyim ki kendime kilo vermek istiyorummmm

Sağ ol canım lansinoh kullanıyorum, sütle de islatiyorum ama bebek öyle bir damaklarinin arasında eziyor ki parçaladı her yerimi. Dr bugün başka bir krem önerdi onu kullanıcılar bir de. Ha göğüs kalkanı da kullanıyorum bu arada, diğerlerini de deneyim canım sağolasın

Dün eşime aldırdım canım, galiba etki etti. Dün oğlum kustu ve kanliydi:KK43: dr gogsundendir dedi, bugün emerken daha yumuşak emdi Tahin yağı etkili oldu sanırım çok sağ ol

Haklısın canım, ben olabildiğince ağzına veriyorum memeyi ama bugün Dr bebeğin emmede ustalasmasi lazım zamanla dedi. Dilini yanlış yere koyuyormus kerata

Tamam canım iyice sildim bugün

Çok sağ ol canım, bugün tekrar kontrol vardı sarılık 12deymis ama önemli değil dr. 2900 doğum kilomuz birkaç gün içinde 2600e düşmüştü, çok şükür kilomuz 2940 olmuş. Avent kalkanı ben de kullaniyodum ama ne yalan soyliim pek düzenli kullanmadım. Şimdi kullanınca farkını görmeye başladım çünkü tişört deyince korkunç aciyor göğsüm. İnşallah çabucak geçer bu yaralar da benim Oburiks bol bol emer
Oy oyyyy kuzummm benimm küçük diline kurbann 😍

Back