- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
Eliniz değmişken benimkini de pıçaklayın hayrinizaParti kur oy verelim @Meylen
Kocalıkları pıçaklama fikrine alıştım gibi gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eliniz değmişken benimkini de pıçaklayın hayrinizaParti kur oy verelim @Meylen
Kocalıkları pıçaklama fikrine alıştım gibi gibi
vermedi zalımCanım inşallah çabucak geçerde rahatlarsın ya jel falanda mı vermedi belki rahatlatırdı biraz
Aman aman tek neden anne sütü olsun başka Sey çıkmasın da insaAllah, bir iki gün mama versek de olur, biz de cuma yi bekliyoruz bakalım, Rabbim bütün kuzularimiza sağlık versinX x hnm benim test sonuçları çıktı tek bi test kalmış glikoz 6 fosfat. Şuantek sorun tsh görünüyor sanırım çrs kontrol kanı alınacak doktor hastaneye çağırdı. Şuan için anne sütüne bağlı sarılık gibi duruyor. Eskiden 3 gün anne sütü kesilirmiş sarılık azalınca 3 gün sonra yine başlanırmış. Çrş doktora gittiğimde soracağım
Oyyy canım aynı problem bende de kucakda uyuşmuyor uyur gibi yapıyor koyunca vıyak vıyak kundağı bırak üstünü örttürmüyor örtersem ayaklarını oynatamayınca sinir olup uyanıyor.nerde denk gelirse orda uyuyor bazen pusette sallaya sallaya bazen onıda yemiyor yatağında artık yorgun düşüp öle uyuyorHanimlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz ben su aralar bu konuda da perte ciktim cunku sadece kucagimda uyuyor yatagina yatirdigimda bi gerinmeler bi haller o eller ayaklar durmuyor ve kendini uyandiriyor tabi birde moro refleksimiz varki başa bela kundak kesinlikle yaptirmiyor uyurken yapayim diyorum ellerini cikarmaya calisirken geri uyaniyor koala gibi surekli ustumde
Alimden zalim dogarmis biraz renk katmaya herhalde bu halleri :) gözümüz kulağımız 40 da, o kırk bı gelsinYa bizde anne sakin baba sakin hamileliğim öyle sakin stressiz geçti eee bu niye böyle huysuz cıktı yaw
Ben ablasindan fırsat bulup bakamadıgimdan herhalde gazı olmadığı sürece kendi kendine uyuyor garip ya da devreye emzik+ baba giriyor, umarım böyle devam edebilirizHanimlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz ben su aralar bu konuda da perte ciktim cunku sadece kucagimda uyuyor yatagina yatirdigimda bi gerinmeler bi haller o eller ayaklar durmuyor ve kendini uyandiriyor tabi birde moro refleksimiz varki başa bela kundak kesinlikle yaptirmiyor uyurken yapayim diyorum ellerini cikarmaya calisirken geri uyaniyor koala gibi surekli ustumde
Oyyy canım aynı problem bende de kucakda uyuşmuyor uyur gibi yapıyor koyunca vıyak vıyak kundağı bırak üstünü örttürmüyor örtersem ayaklarını oynatamayınca sinir olup uyanıyor.nerde denk gelirse orda uyuyor bazen pusette sallaya sallaya bazen onıda yemiyor yatağında artık yorgun düşüp öle uyuyor
ohh daha da güzel göstersin Rabbim kocanın gözüne :) doğum yaptığım gibi duruyorlar benim kilocuklar :) gitmeyeceğe de benziyorlar bu kez :) ilk kızimda ilk ayda gitmiş lerdi hâlbuki :)Bu arada sizin göbişiniz inmiş olabiler ama beni tığ gibi gören vi kocam var sizzzz kıskanınnnn gelip gidip karnın dümdüz oldu diip duruyor ki görseniz korkarsınız nasıl bir gözle bakıyorsa bana bu adam:)) yada hamileyken çok büyüktü ya karnım onun hepsi kalacak mı sanıyordu acaba ondan mı diyor
evet acıbademNe diyorsunnnnn:))) kız seninde mi özel sigortan vardı
Ben ablasindan fırsat bulup bakamadıgimdan herhalde gazı olmadığı sürece kendi kendine uyuyor garip ya da devreye emzik+ baba giriyor, umarım böyle devam edebiliriz
saol canımGeçmiş olsun canım
Of ne iyi olur Bugün kahve alamadi eşimMeme memedir, önemli olan boyu değil işlevidir
Sıcak suya bal limon bende işe yarar, nadiren bi kaşık bala karabiber döküp yediğim de oldu..
Bi diğeri de bal toz zencefil karışımı..
Absürd absürd şeyler ama işe yarıyo.. İnşallah uzamadan geçer ♥
Kahve verem mi?
Kilo alımı kaçtı ki doktor cok kilo almis dedi acaba
Hepinize iyi dilekleri icin cok tesekkur ederim. Alinti yapamadim bircok sayfayi okuyamadim bile
6.gunumuz bugun gunduzleri masallahimiz var ama geceleri 3 saat araliksiz huysuzluklari aglamalari var gaz bu kadar erken baslarmiymis ya bir tek memede derin uykuya gecebiliyor ama sinirlendigi icin memeyle kavga halinde sonra dalamayip bide gaz geldimi off off değmeyin bize. Gazı bu kadar erken başlayan oldumu ?
Benim 12. Gün tüm dikişlerim düştü canım. Amann kız nolcak onun acısından gerçi ilk günler bizim kızın emzirme yastığına oturuyordum. Ay hakkaten bi arada onu ortak kullanmıştıkAlttan dikişi olan arkadaşlar bu ağrılar kaç gün sürüyor ben hala oturup kalkarken wc giderken çok acıyor.ne zaman iyileşecek bu :)
Sende mi bürütüsssBaşak bunuda döv Kankicim