- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canımGeçmiş olsun. Ne oldu ki beline ya?
neyin etkisi bilmiyorum ama paroldan başka yapılcak bişey yok dedi doktorAy canım çok geçmiş olsun spinal etkisi mi acaba millet diyoda ben inanmıyorum
Evet diyorum size pıçaklanmayı hakediyo bu kocalıklarAyrıca koca ayıya sinir oldum. Acısını çok pis çıkartcam.. Lohusa olan o sanki yatıyo devirdi totoyu sabah beri..
Ama bu evdeki insanlar gideeeerr..
Ama o kapılara dayanıırrr ateşli geceler diyee..
Ama o görüüür gününü..
@Meylen ’in pıçakları ışınlama büyüsü enter..
Canım bende sağmıyorum memenin hepsini de bitirmiyor içtiği yetiyor kalan da beni rahatsız etmiyor hatta ben 1 memeyle besliyorum.diğeri kalıyorYaa beybikuslar şimdi hepiniz süt arttırıcılar sagmalar falan yaparak benim aklımı yine karışırdınız Ben hiç sagmiyorum. Özellikle birşey de yemiyorum. Sütüm ilk bas açık renkli geliyor. Bizim kız emdikçe rakı beyazına donuyor. Sanirim kilo aldıran tarafı o. Patlayacak gibi de olmuyor hiç göğüslerim. Bi birini bi diğerini veriyorum. Cabuk beni onaylayın süt makinaları valla canımı sıktınız çalışkanlar ordusu
Canım inşallah çabucak geçerde rahatlarsın ya jel falanda mı vermedi belki rahatlatırdı birazneyin etkisi bilmiyorum ama paroldan başka yapılcak bişey yok dedi doktor
Evet diyorum size pıçaklanmayı hakediyo bu kocalıklar
Benim ki şimdiden alev alev kırkım dolunca annemlerde kalmayı düşünüyorum
Tüm kocalara gıcığım son Bi kaç aydır normalde naif Bi insanım çileden çıkardı ağzını burnunu kırasım var kaynanama dedim geçen gün al bu oğlunu diye almadıParti kur oy verelim @Meylen
Kocalıkları pıçaklama fikrine alıştım gibi gibi
Evet şekilli bir vücut olsa süper olacak. Göbek desen jöle mi desem ne desem bir şeye benzemiyor:)63te çakıldım kaldım ne güzel gitti 11 kilo sonrası gelmedi kilo bişey değilde göbek çok iğrenç
Ne diyorsunnnnn:))) kız seninde mi özel sigortan vardı
Ben lohusa sendromuna girmedim. Kocam girdi. Diyorum ben mi doğurdun sen mi dogurdun arkadaşım ne bu triplerTüm kocalara gıcığım son Bi kaç aydır normalde naif Bi insanım çileden çıkardı ağzını burnunu kırasım var kaynanama dedim geçen gün al bu oğlunu diye almadı
Zamanla kuculuyorBu memikler hep böyle mi kalıcak emzirirken acaba
Demek ki hepsi aynı anası bile dedi lohusa yatağını sana değil ona yapmışız meğer diye manyağa bağlıyorlar yada deliliğe vuruyorlar çözemedimBen lohusa sendromuna girmedim. Kocam girdi. Diyorum ben mi doğurdun sen mi dogurdun arkadaşım ne bu tripler
Küçülsün ya bedeni kaba gösteriyor dombul dombul memiklerZamanla kuculuyor
saol canım
bilmiyorum valla
doktorda ani bi ters hareket yapmışsındır dedi başkada bişey demedi
boşuna geldim
parol iç dedi o kadar