Benimde kocaman ya hiç bişey yakışmıyor gibi yani canım biraz küçülse iyi olurOfff beybisi 85 b de neymis.90b den 105 b ye terfi eden memikler var burada hiç abartmiyorum oğlumun kafası kadar var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde kocaman ya hiç bişey yakışmıyor gibi yani canım biraz küçülse iyi olurOfff beybisi 85 b de neymis.90b den 105 b ye terfi eden memikler var burada hiç abartmiyorum oğlumun kafası kadar var
Kendi tercihin elbette ama her bebek 3 ay falan gaz sancısı çeker,Nisa kuşuma yazikYok canım kullanmıyorum direniyorum şimdilik
Benlik değil vallaSende mi bürütüsss ☹☹
Fön makinası sesi açıp omzumda yatıyorum yada ayağımda sallıyorum zorla emzik tutturuyorum canım sakinleşene kadar Bi çözümü yok Malesef deli saati geçene kadar böyle devam
Ehehe çok tatlı teyzesi sabah akşam emme derdinde, ne bulursa ağzına goturuyo yaramaz :)Oy oyyyy kuzummm benimm küçük diline kurbann
Benimde kocaman ya hiç bişey yakışmıyor gibi yani canım biraz küçülse iyi olur
Gazı atıyo sonra daha çok ağlıyo gaz mı atak mı çözemedim henüz ama çıkardıktan sonra rahatlamıyo canımÖfff gazlılar kervanına mi katıldınız.Napalim bebeler iyi olsun yeter ki.Bende aynen fön sesiyle sakinleştirmeye çalışıyorum.Kucagimizda gezdiriyoruz kocayla 3. ayda geçecek inşallah.Ilk oğlum 3 aydan sonra düzelmeye başladı.
Aynen valla dis mi var sanki dedigin gibiama beni bir garipsedi bir garipsedi nasilDiş mi var çürüsün bence sen o komsuna bakma.Vir kaç gun gozlemle bakalım kendi uyanıyor mu kac saatte bir uyanıyor eger 3 saati gecmıyorsa bekle kendı uyansın. 3 saatı gecerse uyandır 10 dakika emsin en az. Eger 10 dakika dolmadan uyursa tekrar uyandır 10 dakikaya tamamla.Fazla emmek isterse 39 dakikayı geçmesin. Bunun dısında illa 3 saati bekleme eger daha erken uyanırsa her arandığında istediğinde emzir. Doktorumuz boyle soyledı biz de boyle yapıyoruz
Üff hemde nasıl çatlama kanlı sıvı akıyordu 2 kere kabuk attı 10 gün ağla zırla bacaklarımı yere vura vura emzirdim kuzum@Meylen cigim senin gogusle ilgili çatlak vs var mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum
Nolur sonra geçti deÜff hemde nasıl çatlama kanlı sıvı akıyordu 2 kere kabuk attı 10 gün ağla zırla bacaklarımı yere vura vura emzirdim kuzum
Gazı atıyo sonra daha çok ağlıyo gaz mı atak mı çözemedim henüz ama çıkardıktan sonra rahatlamıyo canım
Sağ ol canım lansinoh kullanıyorum, sütle de islatiyorum ama bebek öyle bir damaklarinin arasında eziyor ki parçaladı her yerimi. Dr bugün başka bir krem önerdi onu kullanıcılar bir de. Ha göğüs kalkanı da kullanıyorum bu arada, diğerlerini de deneyim canım sağolasın
Dün eşime aldırdım canım, galiba etki etti. Dün oğlum kustu ve kanliydi dr gogsundendir dedi, bugün emerken daha yumuşak emdi Tahin yağı etkili oldu sanırım çok sağ ol
Işine yaramasina sevindim
bende de aynisi var,havada kapıyor memeyiEhehe çok tatlı teyzesi sabah akşam emme derdinde, ne bulursa ağzına goturuyo yaramaz :)
Sağ ol canım Akilvar
Geçiyo kuzum şuan ilk tuttuğunda Bi acıyo saniyelik hemen geçiyo kremler falan hikaye nemli tutuyo okey ama zamanla iyileşiyo sabır lazım biraz Allah yardımcın olsunNolur sonra geçti de