• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Fön makinası sesi açıp omzumda yatıyorum yada ayağımda sallıyorum zorla emzik tutturuyorum canım sakinleşene kadar Bi çözümü yok Malesef deli saati geçene kadar böyle devam 🤦🏼‍♀️

Öfff gazlılar kervanına mi katıldınız.Napalim bebeler iyi olsun yeter ki.Bende aynen fön sesiyle sakinleştirmeye çalışıyorum.Kucagimizda gezdiriyoruz kocayla 3. ayda geçecek inşallah.Ilk oğlum 3 aydan sonra düzelmeye başladı.

Öfff gazlılar kervanına mi katıldınız.Napalim bebeler iyi olsun yeter ki.Bende aynen fön sesiyle sakinleştirmeye çalışıyorum.Kucagimizda gezdiriyoruz kocayla 3. ayda geçecek inşallah.Ilk oğlum 3 aydan sonra düzelmeye başladı.
Gazı atıyo sonra daha çok ağlıyo gaz mı atak mı çözemedim henüz ama çıkardıktan sonra rahatlamıyo canım 🤦🏼‍♀️

Diş mi var çürüsün bence sen o komsuna bakma.Vir kaç gun gozlemle bakalım kendi uyanıyor mu kac saatte bir uyanıyor eger 3 saati gecmıyorsa bekle kendı uyansın. 3 saatı gecerse uyandır 10 dakika emsin en az. Eger 10 dakika dolmadan uyursa tekrar uyandır 10 dakikaya tamamla.Fazla emmek isterse 39 dakikayı geçmesin. Bunun dısında illa 3 saati bekleme eger daha erken uyanırsa her arandığında istediğinde emzir. Doktorumuz boyle soyledı biz de boyle yapıyoruz
Aynen valla dis mi var sanki dedigin gibi😅ama beni bir garipsedi bir garipsedi nasil😀

Korseciler, bana Dr ertesi gün tak demesine rağmen salakligimdan takmadim 5.gunden beri kullanıyorum ilk günden etki etti ama karnım şu an TLC deki ağır yasamlardakilere benzedi, deri fazlalığı var resmen. Tecrübeli anneler bu 40gune kadar toplar mi

Gazı atıyo sonra daha çok ağlıyo gaz mı atak mı çözemedim henüz ama çıkardıktan sonra rahatlamıyo canım 🤦🏼‍♀️

Oğlumu görsen patır patır alttan üstten çıkarıyor ama karnı tın tın şiş ve sert bitmiyor içerideki gaz.Dr da gaz çıkarsa bile rahatlayamaz bi o kadar da icerde vardır dedi.

Sağ ol canım lansinoh kullanıyorum, sütle de islatiyorum ama bebek öyle bir damaklarinin arasında eziyor ki parçaladı her yerimi. Dr bugün başka bir krem önerdi onu kullanıcılar bir de. Ha göğüs kalkanı da kullanıyorum bu arada, diğerlerini de deneyim canım sağolasın

Dün eşime aldırdım canım, galiba etki etti. Dün oğlum kustu ve kanliydi:KK43: dr gogsundendir dedi, bugün emerken daha yumuşak emdi Tahin yağı etkili oldu sanırım çok sağ ol

Işine yaramasina sevindim😊

Back