2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Öan

Manuel de elektrikli de pompam var ama sagmaya korkuyorum. Biberona alısırsa ya sagarsam ve süt gelmezse moralim cok bozulur ya tam ben sagdıgım da emmek isterse vs vs....
Bence biberona alismaya ben.inanmiyorum ben sutumu sagip biberonla.verdim emmesi gucsuzsen simdi emmesi guclendi gogsumu de guzel emiyor.

Hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah. Darısı başımıza inşallah. Bugün gece rüyamda seni gördüm hep. Beraber sanci çekiyorduk
Allah razı olsun kuzum. Ayy mesajlarını okudum da sende doğurmuşsun seninde gözün aydın malum olmuş durumumuz ikimizi rüyanda sancı çekerken gördün ve ikimizde aynı gün doğurduk. Dikiş yerlerim baya sızlıyordu benimde. Ama hayli hafifledi kuzum darısı başına inşaAllah☺.
P Pelinim35 canım benimki 36+3de doğdu baya minnak ölçüt olamaz sana ama söliyim boyu 48 cm
36+3 de mi 48 cm doğdu canım yoksa şuan ki boyu mu? Benim 40+2 de 48 cm olarak doğduda

Selam kızlar nasılsınız? Umarım her şey yolundadır ve herkes doğurmuştur
Emzirmeyi bırakınca memedeki süt kendiliğinden yok oluyor mu? Yoksa extra bir şey kullanmak lazım mı ilaç filan? Bilen var mı?

Doğuramayan son Osmanlı’dan son durum güncellemesi
Gün içinde ne idiğü belirsiz sancılar ardından 1 saat önce yeniden su artı nişan olduğu düşünülen kahve sümüksü akıntı geldi.
Doktorum parmaklama muayenesinden sonra normal olduğunu söyledi.
Ben hafif Kasılmalar ve oğlumun karnımı şekilden şekle sokmasıyla yaşamaya alışmışken Doğuma giderken ne giyeceğimi düşünüyorum

Benimde 38+0da 46 doğdu canim hic onemli degil sağlıklı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…