• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doğuramayan son Osmanlı’dan son durum güncellemesi :KK52:
Gün içinde ne idiğü belirsiz sancılar ardından 1 saat önce yeniden su artı nişan olduğu düşünülen kahve sümüksü akıntı geldi.
Doktorum parmaklama muayenesinden sonra normal olduğunu söyledi.
Ben hafif Kasılmalar ve oğlumun karnımı şekilden şekle sokmasıyla yaşamaya alışmışken Doğuma giderken ne giyeceğimi düşünüyorum :eek:
Sıra sende hayırlısıyla öyle mii 😍🤩. Hadi Rabbim kolaylık versin♥️.

Bence biberona alismaya ben.inanmiyorum ben sutumu sagip biberonla.verdim emmesi gucsuzsen simdi emmesi guclendi gogsumu de guzel emiyor.
Bence sen sanslısın canım. Benım kızım 37 haftalık dogdu ememiyordu. Biberonla sagıp besledim alıstı bıberona ve hiç emmemeye basladı denemediğin yontem kalmadı ve bir bucuk sene resmen pompaya baglı yasadım. Tekrar o gunler donmek istemıyorum korkuyorum bu yuzden

20190725_204228.jpg
Ben Pharmoils'in anne çayını kullanıyorum kızlar. Kokusundan, tadından ve en önemlisi gerçekten sütümü arttırdığını düşündüğümden çok memnunum eczanelerden ve internetten 20 tl ye bulabilirsiniz. Içeriğini yazayım hemen: Rezene, anason, ısırgan otu, melisa, muskat, tane kişniş ve tane kimyon. Daha ne olsun 🤗. Belki sizlere de fikir olur😍♥️.

Kucak istiyor annesi😎
Ve kimyon kaynat iç
Zor günler ama gececek inşallah

İçim dışım kimyon oldu.Hiçte sevmem ama bardak bardak içiyorum.Kucagimda da hiç rahat değil sürekli ikinip sıkınıyor ağlıyor.Buyuk oğlumda böyleydi.Başa döndük 😔😔

Ahhahah ilahi güldürdün :rolleyes:
Ben de kayınvalidemle oturduk evde çocuk bekliyoruz akrabalar arkadaşlar herkes perişan millet benden heyecanlı arayan soran :halay:
Açıklıkla beklemek de daha bi değişik geldi yarına daha çok açılmak için ne yapmalıyım :bicak: Yarına gidip milletin merakını gidermek istiyorum artık:KK52:
1cm açıklık bişe değil canım. Bizim arkadaş 1 ay 1 cm açıklıkla gezmişti. Ama nişan filan geldiğine göre artık ufak ufakta sancıların başlar herhalde. Sancılar başlayınca da artar açıklık👍 Sen açaman yanii 😂 hadi bakalım sağlıklı kolay doğumun olsun inşallah

Selam kızlar nasılsınız? Umarım her şey yolundadır ve herkes doğurmuştur :KK53:
Emzirmeyi bırakınca memedeki süt kendiliğinden yok oluyor mu? Yoksa extra bir şey kullanmak lazım mı ilaç filan? Bilen var mı? 🙄
Eğer aktif süt inmişse kendiliğinden çekilmez şişkinlik yapar sıkıntı verir, süt kesen ilaçlar var diye biliyorum ama neden kesmek istiyorsun ki

Bence sen sanslısın canım. Benım kızım 37 haftalık dogdu ememiyordu. Biberonla sagıp besledim alıstı bıberona ve hiç emmemeye basladı denemediğin yontem kalmadı ve bir bucuk sene resmen pompaya baglı yasadım. Tekrar o gunler donmek istemıyorum korkuyorum bu yuzden
Olabilir canim cunku benim icinde emme olan her seyi cok seviyor😊

Eğer aktif süt inmişse kendiliğinden çekilmez şişkinlik yapar sıkıntı verir, süt kesen ilaçlar var diye biliyorum ama neden kesmek istiyorsun ki
Belki ikizleri emzirmek zor geliyordur. Haksızda değil her birini yarım saat emzirse 🤦🏻‍♀️ Günün yarısını onlari emzirmekle geçer

Benim oglumda uyurken emmiyor. Uyanıkken yakalıyor memeyi ama iki gundur güçsüz çekiyor asırı uykulu. Kac dakika emiyor sizinki uyku arası ne kadar bırakıyorsunuz
Bazen 10 dk. Bazen toplam 25-30 dk. canım. Dinlenerek emdiği de oluyor. Bekliyor emiyor gibi. Ve meme bırakıp üstten gaz. Yine devam gibi. Bence seninki de değişir. 20 günlük olduk biz.

Bugün bizim sağlık ocağında kontrol vardı 4500 gr olmuş benim oğlan çok kilo almış.Niye böyle ki.2-3 saate bir emziriyorum pazartesiden beri yine 300 gr almış.Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.12 günde 900 gr çok fazla di mi kızlar 😕😕
sütün yağlıysa alır canım birde doğru emiyor demekki maşallah benim 1 ayda 1400 gr almış. 5 kg olmuşuz bizde
sgkya başvuruyosun canım
doğum raporunu götür
3 gün içinde yatırıyolar
Bu ne oluyor. Ben ilk çocukta 300 aldım. 2 de 400 alacağım. Kaymakamlıkta doğum parasına başvurdum. 40 gün içinde PTT ye yatıyormuş
Selam kızlar nasılsınız? Umarım her şey yolundadır ve herkes doğurmuştur :KK53:
Emzirmeyi bırakınca memedeki süt kendiliğinden yok oluyor mu? Yoksa extra bir şey kullanmak lazım mı ilaç filan? Bilen var mı? 🙄
Yok bir tülbentle sıkı sıkı memelerini sarman ve buz kompres yapman gerekebilir sütün çekilmesi için
Yoksa mastit olabilirsin.
Neden yapacaksın?

sütün yağlıysa alır canım birde doğru emiyor demekki maşallah benim 1 ayda 1400 gr almış. 5 kg olmuşuz bizde

Bu ne oluyor. Ben ilk çocukta 300 aldım. 2 de 400 alacağım. Kaymakamlıkta doğum parasına başvurdum. 40 gün içinde PTT ye yatıyormuş

Yok bir tülbentle sıkı sıkı memelerini sarman ve buz kompres yapman gerekebilir sütün çekilmesi için
Yoksa mastit olabilirsin.
Neden yapacaksın?
senin dediğin doğum parası canım
bu emzirme parası 180 tl
doğum raporunu sgkya götürüyosun 3 gün inde yatıyo hemen

kızlar rezene içiyo musunuz ?
içenler günde kaç kere aç karnına mı yemeklerden sonra mı ?
Canım bizim gaz problemi var diye milupa rezene çayı almıştım. Onu gün içinde bir kez içiyordum. Daha çok da içilebilir. Sonra rezene ve kimyonu tohum olarak aktardan aldık. Kafama göre bi düzen yaptım. Sabah demleme rezene akşam kimyon içiyorum. 1 bardak. Tok oluyorum. İkisini de şekersiz içiyorum. Sevdim ben tatlarını. Küçük bi cezvede su kaynıyor. 1 çay kaşığı tepeleme tohum atıyorsun. 1-2 dk kaynıyor. 5 dk demleniyor. Süzüp içiyorsun.
Yalnız bi dr instada rezeneyi emziren anne içmemeli gibi bi yazı yazmış. Ben pek takılmadığım için içiyorum. :kahve:

Back