• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet ilk meme bahsi geçen sorumu soruyorum artık 😂
Kızlar sizin sütünüz ne zaman geldi .benim ikinci gün ama hiç gelmiyor sıkıyorum bi damla bile yok bebeğe veriyorum yinede çekiyor baya gelsin diye tabi doymuyor mama verdim.
Varmi öneriniz.

Aaa canım doğurdun mu gözünaydin kaçırmışım mesajını.Allah analı babalı büyütsün.Insallah sütün hemen iner

Bugün bizim sağlık ocağında kontrol vardı 4500 gr olmuş benim oğlan çok kilo almış.Niye böyle ki.2-3 saate bir emziriyorum pazartesiden beri yine 300 gr almış.Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.12 günde 900 gr çok fazla di mi kızlar 😕😕

Bugün bizim sağlık ocağında kontrol vardı 4500 gr olmuş benim oğlan çok kilo almış.Niye böyle ki.2-3 saate bir emziriyorum pazartesiden beri yine 300 gr almış.Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.12 günde 900 gr çok fazla di mi kızlar 😕😕
doktorunuz ne diyo canım
kilo almasına bişey yapamazsın ki napıcan diyete mi sokcan çocuğu 🤣

Çektim çektimmm 1/ay fotosu çektimmmm uyanık yakaladığım meme diye ağlayıp durduğu 5 dakika aralığında çektimmmm instgrama koyucam beğenmeyeni listemden silerim ay ne artistlik fotooooo aman allahım bu nasıl güzel bir çekim bu ne tatlılık falan gibi yorumlar bekliyorumm :))))
Burayada at canim

doktorunuz ne diyo canım
kilo almasına bişey yapamazsın ki napıcan diyete mi sokcan çocuğu 🤣

Doktor 9 günde 600 gr almasına şok geçirdi çok fazla dedi.Emzirme aralarını aç dedi.Gazi da çok emdiği için fazla dedi.Bizim hem gaz hem kilo artıyor sürekli.Canim sıkıldı yani.

Eklentiler

• IMG_20190725_153110_291.jpg
    IMG_20190725_153110_291.jpg
    136,1 KB · Görüntüleme: 65
Back