Tutması reflexinin çalıştığını gösteriyor iyi bir bulgu ama benim durumumda olan var mı merak ediyorum .Yok. Uyurken ya da uyanıkken farketmez tutuyor. Peki kavramamasi neyin işareti ki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutması reflexinin çalıştığını gösteriyor iyi bir bulgu ama benim durumumda olan var mı merak ediyorum .Yok. Uyurken ya da uyanıkken farketmez tutuyor. Peki kavramamasi neyin işareti ki ?
Maşallah kuzunasenden duyar duymaz aldırdım bende yemeye başladım
onun mu faydası olmuş bilmiyorum ama
13 günde 520 gram almış benimki![]()
Evet ilk meme bahsi geçen sorumu soruyorum artık
Kızlar sizin sütünüz ne zaman geldi .benim ikinci gün ama hiç gelmiyor sıkıyorum bi damla bile yok bebeğe veriyorum yinede çekiyor baya gelsin diye tabi doymuyor mama verdim.
Varmi öneriniz.
benim 9 kilo gittiHepsini denicem gelsin diye .sanırım doğum kilolarını da böylelikle veremicem:)
bak benim belli kim olduğumSeni bulmam zor olmadı![]()
1 hafta falan bi deniyim bakayımValla bilmiyorum kuzumşuan bende dökülme yok hiç içmedim ama
söyle adını ekliyim canım :)Yavrucum ben o işin ucunu kaçırdımKim kimdir tutamıyorum da pek aklımda. Ekle bakiim beni ❤
silerim dedinHadi ben deliyimm siz bana neden uyuyorsunuz:)))
aa inanmamKız ben değil. Tövbe hiç hoşlanmam gıybettenBu ikisi fena ama. Gülay soyle böyle falan filan demişler benden duymuş olma da
![]()
o doğru bak şişmanım benOhooooEn mankenimiz Basak, diğerleri çok şişman falan demişler dilim varmıyor
![]()
Yok canım 5 cıktı sarılık. Yok yani. Yarın yine götürücem doktora bakalımSarilik yok demi canim. Belki uykusunu alamamistir ondandir. Benim ki de bir kac gun.once oyle oldu. Uyandirmak.icin denemedigim yol kalmamisti.
doktorunuz ne diyo canımBugün bizim sağlık ocağında kontrol vardı 4500 gr olmuş benim oğlan çok kilo almış.Niye böyle ki.2-3 saate bir emziriyorum pazartesiden beri yine 300 gr almış.Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.12 günde 900 gr çok fazla di mi kızlar![]()
Burayada at canimÇektim çektimmm 1/ay fotosu çektimmmm uyanık yakaladığım meme diye ağlayıp durduğu 5 dakika aralığında çektimmmm instgrama koyucam beğenmeyeni listemden silerim ay ne artistlik fotooooo aman allahım bu nasıl güzel bir çekim bu ne tatlılık falan gibi yorumlar bekliyorumm :))))
Sarsaydı bizi satıp gidicektin yaniiiiya bizim zilli gününden önce gelmeye kalkınca haziran anası oldum ya ben şimdi
haziran anneleri grubuna bakayım dedim hiç sarmadı beni ya
bence temmuz anaları olarak çok datluyuk biz![]()
doktorunuz ne diyo canım
kilo almasına bişey yapamazsın ki napıcan diyete mi sokcan çocuğu![]()
Burayada at canim
Çamur at izi kalsın:))
Bu emzirme parası ne ki nereye başvuruluyor beni de aydınlatın lütfenbenimki maaş hesabıma yattı canım