- 1 Temmuz 2014
- 382
- 519
- 103
Seni bulmam zor olmadıbenim aynı gülay avşar![]()
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni bulmam zor olmadıbenim aynı gülay avşar![]()
İkincide yani 5 günlükken asm de verdiğimizdenİlkinde mi 2.demi çıktı
Gelir canım 2. Gün daha çok yeni 1 haftaya gelen var inşallah gelsin bebişine kan olsun can olsunInşallah canım herşeyi tek tek denicem artık gelsin diye hastaneden çıkarsak evde daha rahat oluruz gelir belki .
Valla yapıyo bende şaşırmıştım ama denedim gördüm yani hele hastanede vermeleri tamamdır dedim canımYengemde bugün söyledi potibor süt yapıyor çayla çok ye diye eve çıkınca stok yapicam :)
Valla bilmiyorum kuzumo zaman içmiyom
saçlarım dökülmez demi ya
biri öyle yazmış şimdi burda
Hii ne diyorlar kimlerin kulağını çınlatmışlarHaberler bende
Bu hürrem @Birvarbiryokum ve cadaloz P Pelinim35 instagramdan gıybetin dibine vuruyorlarPelo, Senaya mesaj atıyorum diye bana atmış
Abowww hepinizin hakkında konuşmuşlar. Beni övmüşler sürekli
Benden duymuş olmayın
![]()
senden duyar duymaz aldırdım bende yemeye başladımHemde nasıl yapıyor canım mantığı ne bilmiyorum eve çıkınca da yedim hala yiyorum mememi kaldıramadım ben yediğimde hastane de ilk kahvaltımdı çayla hüpletin![]()
Yavrucum ben o işin ucunu kaçırdımkız başak kankim beni ekledin mi sen inistigramdan![]()
Pelonun açıkladığı gibi ihtimal onlar inş. 2. De çıkmaz içini ferah tut senİkincide yani 5 günlükken asm de verdiğimizden
Hadi ben deliyimm siz bana neden uyuyorsunuz:)))yaptım![]()
Kız ben değil. Tövbe hiç hoşlanmam gıybetten
OhooooHii ne diyorlar kimlerin kulağını çınlatmışlar![]()
Sarilik yok demi canim. Belki uykusunu alamamistir ondandir. Benim ki de bir kac gun.once oyle oldu. Uyandirmak.icin denemedigim yol kalmamisti.Az önce ıslak bezle sildik zar zor uyandı ama memeye koyunca iki çekti uyudu gene anlamadım ne oldu bu cocuga iki gundur böyle önceden daha enerjikti
Olan oldu artık deşifre olduk:))))))Kız pelin kendini de beni de yaktınhiç beceremiyon sinsiligi
la case de papel izleseydin belki bı nebze
başak da Sherlock mübarek
![]()
Ben kendim kasiga sagip bebegime verdim 1 damla da olsa ve cok cok emzirdim ilk gun az geliyordu 3. gunu fiskirdi sabret senin de gelir canimYıkıyorum canım sıcak suyla ama yine gelmedi hala.
İnşallah çıkmaz canım sağolPelonun açıkladığı gibi ihtimal onlar inş. 2. De çıkmaz içini ferah tut sen
Cokk sağol canım inşallah.Gelir canım 2. Gün daha çok yeni 1 haftaya gelen var inşallah gelsin bebişine kan olsun can olsun![]()
Inşallah canım.Ben kendim kasiga sagip bebegime verdim 1 damla da olsa ve cok cok emzirdim ilk gun az geliyordu 3. gunu fiskirdi sabret senin de gelir canim