Tencere dibi kara seninki benden kara:))o doğru bak şişmanım ben
gitmiyo kilolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tencere dibi kara seninki benden kara:))o doğru bak şişmanım ben
gitmiyo kilolar
Bence biberona alismaya ben.inanmiyorum ben sutumu sagip biberonla.verdim emmesi gucsuzsen simdi emmesi guclendi gogsumu de guzel emiyor.Öan
Manuel de elektrikli de pompam var ama sagmaya korkuyorum. Biberona alısırsa ya sagarsam ve süt gelmezse moralim cok bozulur ya tam ben sagdıgım da emmek isterse vs vs....
yok kız ne alakaSarsaydı bizi satıp gidicektin yaniiii
Bakmadım şimdi bakimm bakimmmyok kız ne alaka
gitmem ki
öyle bi bakındım çıktım
sende haziran anasısın hiç merak edip bakmadın mı
sgkya başvuruyosun canımBu emzirme parası ne ki nereye başvuruluyor beni de aydınlatın lütfen
Ney yattı 3 gün içinde benim niye hala başvuru aşamasında diyor yawsgkya başvuruyosun canım
doğum raporunu götür
3 gün içinde yatırıyolar
emzirme parası 180 yetaleNey yattı 3 gün içinde benim niye hala başvuru aşamasında diyor yaw
He emzirme timam oldu şimdisgkya başvuruyosun canım
doğum raporunu götür
3 gün içinde yatırıyolar
Valla bende bayıldım:))))Kiyafetine de kendisine de bayildimmm
Teşekkürler canımsgkya başvuruyosun canım
doğum raporunu götür
3 gün içinde yatırıyolar
banka hesabın varsa onu söyle ona yatırsınlarTeşekkürler canım
Allah razı olsun kuzum. Ayy mesajlarını okudum da sende doğurmuşsun seninde gözün aydın malum olmuş durumumuz ikimizi rüyanda sancı çekerken gördün ve ikimizde aynı gün doğurduk. Dikiş yerlerim baya sızlıyordu benimde. Ama hayli hafifledi kuzum darısı başına inşaAllah☺.Hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah. Darısı başımıza inşallah. Bugün gece rüyamda seni gördüm hep. Beraber sanci çekiyorduk
36+3 de mi 48 cm doğdu canım yoksa şuan ki boyu mu? Benim 40+2 de 48 cm olarak doğduda
Max. 5 6 saat uyanık kalıyorlar. 3 saat uyuyorlarsa 30 dk uyanıklar diyebiliriz.Günde kaç saat uyanık kalıyorlar canım bir de uyku aralıkları ne.Uyusalar dert uyumasalar dert analık delilik
Kucak istiyor annesiGaz sorunuuuu imdaaatttSaat 18.30 dan beri kucağımda çocuk.15.gundeyiz asıl şimdi başlıyor galiba.
Benimde 38+0da 46 doğdu canim hic onemli degil sağlıklı olsunlardaAllah razı olsun kuzum. Ayy mesajlarını okudum da sende doğurmuşsun seninde gözün aydın malum olmuş durumumuz ikimizi rüyanda sancı çekerken gördün ve ikimizde aynı gün doğurduk. Dikiş yerlerim baya sızlıyordu benimde. Ama hayli hafifledi kuzum darısı başına inşaAllah☺.
36+3 de mi 48 cm doğdu canım yoksa şuan ki boyu mu? Benim 40+2 de 48 cm olarak doğduda