Evet ilk meme bahsi geçen sorumu soruyorum artık
Kızlar sizin sütünüz ne zaman geldi .benim ikinci gün ama hiç gelmiyor sıkıyorum bi damla bile yok bebeğe veriyorum yinede çekiyor baya gelsin diye tabi doymuyor mama verdim.
Varmi öneriniz.
Bugün bizim sağlık ocağında kontrol vardı 4500 gr olmuş benim oğlan çok kilo almış.Niye böyle ki.2-3 saate bir emziriyorum pazartesiden beri yine 300 gr almış.Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.12 günde 900 gr çok fazla di mi kızlar
Bugün bizim sağlık ocağında kontrol vardı 4500 gr olmuş benim oğlan çok kilo almış.Niye böyle ki.2-3 saate bir emziriyorum pazartesiden beri yine 300 gr almış.Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.12 günde 900 gr çok fazla di mi kızlar
ya bizim zilli gününden önce gelmeye kalkınca haziran anası oldum ya ben şimdi
haziran anneleri grubuna bakayım dedim hiç sarmadı beni ya
bence temmuz anaları olarak çok datluyuk biz
Çektim çektimmm 1/ay fotosu çektimmmm uyanık yakaladığım meme diye ağlayıp durduğu 5 dakika aralığında çektimmmm instgrama koyucam beğenmeyeni listemden silerim ay ne artistlik fotooooo aman allahım bu nasıl güzel bir çekim bu ne tatlılık falan gibi yorumlar bekliyorumm :))))
ya bizim zilli gününden önce gelmeye kalkınca haziran anası oldum ya ben şimdi
haziran anneleri grubuna bakayım dedim hiç sarmadı beni ya
bence temmuz anaları olarak çok datluyuk biz
Doktor 9 günde 600 gr almasına şok geçirdi çok fazla dedi.Emzirme aralarını aç dedi.Gazi da çok emdiği için fazla dedi.Bizim hem gaz hem kilo artıyor sürekli.Canim sıkıldı yani.