• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya ilk cümlen.. Okurken gülümsedim.. Sonra beğen tuşuna bastım..

Bnm süt hemen geldi ama sanırım boş da olsa memeyi emzirdikçe süt iniyomuş. Sıcak su duş vs de iyi gelebilir
Bende düş alsam gelir belki eşim gelsin bebeğin yanına giricem iyi gelir inşallah.
Bende iki gün oldu hala bisey yok.

Benim de 10 gunluk canim. Uykuya bir daldi mi emzirmek.icin cok zor uyandiriyorum. Ama uyandirdim mi baya emiyor.Gerci kendi uyandigi saat var bazen sabah 8 de uyanip 10 da uyuyor bazen de daha erken. sonrasi baygin uyuyor. Ama aksam uyanik gece de ben kaldirmadan uyanmiyor. Ben de sariliktan suphelendim ama yokmus cok az varmis.O da.yeni doganda olan kadar. Kiyafette ilk senin.gibi giydirdim sicak geldi bana ondan uzun kollu zibin giydirip bacaklarini da muslimle.sariyorum. Eldiven sapka ve corap giydiriyorum. Kisa kollu da giydiriyorum ben ama alt ust takim.bizimkine.gitmedi sicakladi
Az önce ıslak bezle sildik zar zor uyandı ama memeye koyunca iki çekti uyudu gene anlamadım ne oldu bu cocuga iki gundur böyle önceden daha enerjikti

Canım bölgelerimiz yakın. Ben de senin gibi giydiriyorum. Benimki de uykucu. Sütün uyku ilâcı etkisiyle bebeğin başını döndürüyor demek ki.. Yani ben kendim için böyle düşünüyorum. Uyurken emmiyor. İlla uyanık olacak. Daha uzun emiyor. Kendi bırakıyor. Bizde sarılık hafif seviyede.
Benim oglumda uyurken emmiyor. Uyanıkken yakalıyor memeyi ama iki gundur güçsüz çekiyor asırı uykulu. Kac dakika emiyor sizinki uyku arası ne kadar bırakıyorsunuz

Çoook kötüsünüz ama. Napiiimm çıkmıyor bebe. Hergün arayanlara diyorum doğmayan çocuk yapmışlar. Ama daha da günü var Temmuz’un sonuna gelmiş. Bilsem böleee olacağını bir ay önce şevişirdim🙈 bu arada tabii inşallah temmuzda doğar o da var. Çatladık daha. Ayrıcana bugün Banu çiftçiyi dinledim diyokiii bikere 36 da 3 buçuk kilo doğan bebek yerine 40 da 2 buçuk kilo doğan bebeği tercih ederiz. Daha sağlıklı demekmiş nabeeer ? Siz beni dışlarsanız ben De böle bok atarım😂🙈 en birinci benimkiii olacak💪🏻💪🏻 Ayrıca bi de sonuncuya ödül var 😏
Ahhahah ilahi güldürdün :rolleyes:
Ben de kayınvalidemle oturduk evde çocuk bekliyoruz akrabalar arkadaşlar herkes perişan millet benden heyecanlı arayan soran :halay:
Açıklıkla beklemek de daha bi değişik geldi yarına daha çok açılmak için ne yapmalıyım :bicak: Yarına gidip milletin merakını gidermek istiyorum artık:KK52:

Öan
Biz de 7 günlüğüz
Sarılığı atlattık çok şükür
Son iki gündür daha derin uyuyor gündüzleri çok zor uyandırıp besliyorum. Bazen suyumu sagip biberonla içiriyorum yorulmadan içsin doysun diye

Uzun kollu giydirdiğimde rahatsız olduğunu farkettim. O yüzden kısa kollu giydiriyorum tek kat
Manuel de elektrikli de pompam var ama sagmaya korkuyorum. Biberona alısırsa ya sagarsam ve süt gelmezse moralim cok bozulur ya tam ben sagdıgım da emmek isterse vs vs.... 😕

Back