Bende düş alsam gelir belki eşim gelsin bebeğin yanına giricem iyi gelir inşallah.Ya ilk cümlen.. Okurken gülümsedim.. Sonra beğen tuşuna bastım..
Bnm süt hemen geldi ama sanırım boş da olsa memeyi emzirdikçe süt iniyomuş. Sıcak su duş vs de iyi gelebilir
Selmaal25 ve @__karamel__ sizde hayırlısıyla dogurdugunuza göre şimdi kim kaldı kimi dışlıyoruz ezikliyoruz ?
Aynen uyumuyor da ilk defa bugün adam akıllı uyuyor bu sefer de gece ayakta kalmayız inşallahBende hep tutuyorum çekiyor baya ikisinide veriyorum .sonra mama veriyorum çünkü aç olunca yatmıyor da .
Az önce ıslak bezle sildik zar zor uyandı ama memeye koyunca iki çekti uyudu gene anlamadım ne oldu bu cocuga iki gundur böyle önceden daha enerjiktiBenim de 10 gunluk canim. Uykuya bir daldi mi emzirmek.icin cok zor uyandiriyorum. Ama uyandirdim mi baya emiyor.Gerci kendi uyandigi saat var bazen sabah 8 de uyanip 10 da uyuyor bazen de daha erken. sonrasi baygin uyuyor. Ama aksam uyanik gece de ben kaldirmadan uyanmiyor. Ben de sariliktan suphelendim ama yokmus cok az varmis.O da.yeni doganda olan kadar. Kiyafette ilk senin.gibi giydirdim sicak geldi bana ondan uzun kollu zibin giydirip bacaklarini da muslimle.sariyorum. Eldiven sapka ve corap giydiriyorum. Kisa kollu da giydiriyorum ben ama alt ust takim.bizimkine.gitmedi sicakladi
Yıkıyorum canım sıcak suyla ama yine gelmedi hala.Canim goguslerini yika acayip faydasi oluyor.
Benim oglumda uyurken emmiyor. Uyanıkken yakalıyor memeyi ama iki gundur güçsüz çekiyor asırı uykulu. Kac dakika emiyor sizinki uyku arası ne kadar bırakıyorsunuzCanım bölgelerimiz yakın. Ben de senin gibi giydiriyorum. Benimki de uykucu. Sütün uyku ilâcı etkisiyle bebeğin başını döndürüyor demek ki.. Yani ben kendim için böyle düşünüyorum. Uyurken emmiyor. İlla uyanık olacak. Daha uzun emiyor. Kendi bırakıyor. Bizde sarılık hafif seviyede.
Inşallah canım herşeyi tek tek denicem artık gelsin diye hastaneden çıkarsak evde daha rahat oluruz gelir belki .Canım bol su iç gelmese bile emzir süt mısır ye petibör büskivi ve masaj inşallah bol bol sütün olsun
kız başak kankim beni ekledin mi sen inistigramdanHaberler bende
Bu hürremBirefebirece ve cadaloz @Pelinim35 instagramdan gıybetin dibine vuruyorlar Pelo, Senaya mesaj atıyorum diye bana atmış Abowww hepinizin hakkında konuşmuşlar. Beni övmüşler sürekli Benden duymuş olmayın
Yengemde bugün söyledi potibor süt yapıyor çayla çok ye diye eve çıkınca stok yapicam :)Hemde nasıl yapıyor canım mantığı ne bilmiyorum eve çıkınca da yedim hala yiyorum mememi kaldıramadım ben yediğimde hastane de ilk kahvaltımdı çayla hüpletin
o zaman içmiyomOh miss kuzu valla
Ahhahah ilahi güldürdünÇoook kötüsünüz ama. Napiiimm çıkmıyor bebe. Hergün arayanlara diyorum doğmayan çocuk yapmışlar. Ama daha da günü var Temmuz’un sonuna gelmiş. Bilsem böleee olacağını bir ay önce şevişirdimbu arada tabii inşallah temmuzda doğar o da var. Çatladık daha. Ayrıcana bugün Banu çiftçiyi dinledim diyokiii bikere 36 da 3 buçuk kilo doğan bebek yerine 40 da 2 buçuk kilo doğan bebeği tercih ederiz. Daha sağlıklı demekmiş nabeeer ? Siz beni dışlarsanız ben De böle bok atarım en birinci benimkiii olacak Ayrıca bi de sonuncuya ödül var
Manuel de elektrikli de pompam var ama sagmaya korkuyorum. Biberona alısırsa ya sagarsam ve süt gelmezse moralim cok bozulur ya tam ben sagdıgım da emmek isterse vs vs....Biz de 7 günlüğüz
Sarılığı atlattık çok şükür
Son iki gündür daha derin uyuyor gündüzleri çok zor uyandırıp besliyorum. Bazen suyumu sagip biberonla içiriyorum yorulmadan içsin doysun diye
Uzun kollu giydirdiğimde rahatsız olduğunu farkettim. O yüzden kısa kollu giydiriyorum tek kat
Ben sana hep Şebnem diyodum yaa olmadı şimdiBazılarınızı instagramdan bulup takip ettim kızlar benim o yani haberiniz olsunBurdaki ismimden tahmin edersiniz
Hepsini denicem gelsin diye .sanırım doğum kilolarını da böylelikle veremicem:)bol bol emzir öyle çoğalıyo
hoşaf iç tahin helvası ye bende ikisi işe yarıyo
Günde kaç saat uyanık kalıyorlar canım bir de uyku aralıkları ne.Uyusalar dert uyumasalar dert analık delilikBenim kızlar 14 günlük, bizde de sarılık yok ama uykuları ağır canım. Merak etme ben de alt üst uzun kollu giydiriyorum.
Bende dün gece den uykusuzum yatmadı gidip hemşireden mama istedim verdim sonra uyudu.Aynen uyumuyor da ilk defa bugün adam akıllı uyuyor bu sefer de gece ayakta kalmayız inşallah
benim aynı gülay avşarBak iyiceArkandan övüyorlar bir de he şahanelikte son nokta
Pelin’i ekledim canım ordan bulurum dedim diğerlerini ama kim kim nasıl anlıycam bilmiyorum
Bebisin boy kilo vücut ölçülerine baktılar.Kan almadılar benden.
İlkinde mi 2.demi çıktıSağlık ocağından aradılar topuk kanı sonucu için tsh ve kistik fibroz değeri yüksek çıkmış tekrar topuk kanı alınması gerekiyormuş varmı böyle birşey yaşayan lütfen bilgisi olan yazsın
Ahaha öyle pek tahminlik bir isim değil benimkiBen sana hep Şebnem diyodum yaa olmadı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?