2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya ilk cümlen.. Okurken gülümsedim.. Sonra beğen tuşuna bastım..

Bnm süt hemen geldi ama sanırım boş da olsa memeyi emzirdikçe süt iniyomuş. Sıcak su duş vs de iyi gelebilir
Bende düş alsam gelir belki eşim gelsin bebeğin yanına giricem iyi gelir inşallah.
Bende iki gün oldu hala bisey yok.

Az önce ıslak bezle sildik zar zor uyandı ama memeye koyunca iki çekti uyudu gene anlamadım ne oldu bu cocuga iki gundur böyle önceden daha enerjikti

Benim oglumda uyurken emmiyor. Uyanıkken yakalıyor memeyi ama iki gundur güçsüz çekiyor asırı uykulu. Kac dakika emiyor sizinki uyku arası ne kadar bırakıyorsunuz

Ahhahah ilahi güldürdün
Ben de kayınvalidemle oturduk evde çocuk bekliyoruz akrabalar arkadaşlar herkes perişan millet benden heyecanlı arayan soran
Açıklıkla beklemek de daha bi değişik geldi yarına daha çok açılmak için ne yapmalıyım Yarına gidip milletin merakını gidermek istiyorum artık

Öan
Manuel de elektrikli de pompam var ama sagmaya korkuyorum. Biberona alısırsa ya sagarsam ve süt gelmezse moralim cok bozulur ya tam ben sagdıgım da emmek isterse vs vs....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…