2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar adetime 4 gün var kan verdim sonuç 1.73 normalde 0.1 yada 0.5 çıkardı şimdi 1.73 ihtimal varmı sizce
Benim adetime 3 vardi 63 cikmisti degerim. Bir kere de 1 noktali bir sey cikmisti. O zaman yanlis.hatirlamiyosam doktor 2 nin alti miydi 4 alti muydi gecersiz demisti canim. Doktorunuz bir sey soylemedi mi

Canim goguslerini yika acayip faydasi oluyor.

Benim de 10 gunluk canim. Uykuya bir daldi mi emzirmek.icin cok zor uyandiriyorum. Ama uyandirdim mi baya emiyor.Gerci kendi uyandigi saat var bazen sabah 8 de uyanip 10 da uyuyor bazen de daha erken. sonrasi baygin uyuyor. Ama aksam uyanik gece de ben kaldirmadan uyanmiyor. Ben de sariliktan suphelendim ama yokmus cok az varmis.O da.yeni doganda olan kadar. Kiyafette ilk senin.gibi giydirdim sicak geldi bana ondan uzun kollu zibin giydirip bacaklarini da muslimle.sariyorum. Eldiven sapka ve corap giydiriyorum. Kisa kollu da giydiriyorum ben ama alt ust takim.bizimkine.gitmedi sicakladi

Canım bol su iç gelmese bile emzir süt mısır ye petibör büskivi ve masaj inşallah bol bol sütün olsun

Ya neden açık veriyorsunn okadar da seni övmüşüz:))))

Bende hep tutuyorum çekiyor baya ikisinide veriyorum .sonra mama veriyorum çünkü aç olunca yatmıyor da .

yaptım

bol bol emzir öyle çoğalıyo
hoşaf iç tahin helvası ye bende ikisi işe yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…