Benim adetime 3 vardi 63 cikmisti degerim. Bir kere de 1 noktali bir sey cikmisti. O zaman yanlis.hatirlamiyosam doktor 2 nin alti miydi 4 alti muydi gecersiz demisti canim. Doktorunuz bir sey soylemedi miKızlar adetime 4 gün var kan verdim sonuç 1.73 normalde 0.1 yada 0.5 çıkardı şimdi 1.73 ihtimal varmı sizce
Canim goguslerini yika acayip faydasi oluyor.Evet ilk meme bahsi geçen sorumu soruyorum artık
Kızlar sizin sütünüz ne zaman geldi .benim ikinci gün ama hiç gelmiyor sıkıyorum bi damla bile yok bebeğe veriyorum yinede çekiyor baya gelsin diye tabi doymuyor mama verdim.
Varmi öneriniz.
Doktora göstermedim canm yaBenim adetime 3 vardi 63 cikmisti degerim. Bir kere de 1 noktali bir sey cikmisti. O zaman yanlis.hatirlamiyosam doktor 2 nin alti miydi 4 alti muydi gecersiz demisti canim. Doktorunuz bir sey soylemedi mi
İstek yolladım bendeSeni buldum ekledim
Yok. Uyurken ya da uyanıkken farketmez tutuyor. Peki kavramamasi neyin işareti ki ?Parmağınızı avucuma koyduğumuzda kavraması gerekiyor ya bunu keyfine göre yapıyor ; uyurken de yapmıyor sizde de durum böyle mi?
Benim de 10 gunluk canim. Uykuya bir daldi mi emzirmek.icin cok zor uyandiriyorum. Ama uyandirdim mi baya emiyor.Gerci kendi uyandigi saat var bazen sabah 8 de uyanip 10 da uyuyor bazen de daha erken. sonrasi baygin uyuyor. Ama aksam uyanik gece de ben kaldirmadan uyanmiyor. Ben de sariliktan suphelendim ama yokmus cok az varmis.O da.yeni doganda olan kadar. Kiyafette ilk senin.gibi giydirdim sicak geldi bana ondan uzun kollu zibin giydirip bacaklarini da muslimle.sariyorum. Eldiven sapka ve corap giydiriyorum. Kisa kollu da giydiriyorum ben ama alt ust takim.bizimkine.gitmedi sicakladiKızlar yarın 10 günlük oluyoruz. Ama benim oglan cok uyuyor ya. Sarılıgı yok. 5ti en son ama cok derin uyuyor ve uzun uyuyor. Uyandırmaya calısıyorum ama cok zor uyanıyor memeye koyunca da en fazla 5 dkya tekrar uyuyor. Acaba sıcaktan mı bilemedim. Cıtcıtlı ustune uzun alt ust takım gıydırıyorum cok mu bunalıyor ki.Ya da baska ne olabilir bilemedim. Sizinkilerin uykusu nasıl ozellıkle 10 gun civarı olan bebişler.
Canım bol su iç gelmese bile emzir süt mısır ye petibör büskivi ve masaj inşallah bol bol sütün olsunEvet ilk meme bahsi geçen sorumu soruyorum artık
Kızlar sizin sütünüz ne zaman geldi .benim ikinci gün ama hiç gelmiyor sıkıyorum bi damla bile yok bebeğe veriyorum yinede çekiyor baya gelsin diye tabi doymuyor mama verdim.
Varmi öneriniz.
Ya neden açık veriyorsunn okadar da seni övmüşüz:))))Haberler bende
Bu hürremBirefebirece ve cadaloz P Pelinim35 instagramdan gıybetin dibine vuruyorlar Pelo, Senaya mesaj atıyorum diye bana atmış Abowww hepinizin hakkında konuşmuşlar. Beni övmüşler sürekli Benden duymuş olmayın
Petibör süt mü yapıyormuş niye neden niçin?Canım bol su iç gelmese bile emzir süt mısır ye petibör büskivi ve masaj inşallah bol bol sütün olsun
Bunlarda sinsi çıktı AllammmHaberler bende
Bu hürremBirefebirece ve cadaloz P Pelinim35 instagramdan gıybetin dibine vuruyorlar Pelo, Senaya mesaj atıyorum diye bana atmış Abowww hepinizin hakkında konuşmuşlar. Beni övmüşler sürekli Benden duymuş olmayın
Hemde nasıl yapıyor canım mantığı ne bilmiyorum eve çıkınca da yedim hala yiyorum mememi kaldıramadım ben yediğimde hastane de ilk kahvaltımdı çayla hüpletinPetibör süt mü yapıyormuş niye neden niçin?
Direk aklıma sen geldin canımBazılarınızı instagramdan bulup takip ettim kızlar benim o yani haberiniz olsunBurdaki ismimden tahmin edersiniz
Ahh bu başak ahhhhBunlarda sinsi çıktı Allammm
Peloya ve Senaya doğurduğumdan beri gıcık olmamıştım
Birefebirece sana testere P Pelinim35 sanada kalaşnikof
ağrı kesici iç canımBaşım ağrıyor.Zonk zonk.Ne önerirsiniz?Kahve içtim.Baska ?
Her fırsatsa veriyorum çekiyor baya ama hiç bi damla bile yok.zavallı kızım ağlıyor sonra.Var sütünü sağ bi damlada gelse bolbolda memede tut o bir iki damla yetiyor onlara
Bende hep tutuyorum çekiyor baya ikisinide veriyorum .sonra mama veriyorum çünkü aç olunca yatmıyor da .Bol bol memede tut, emzirdikten sonra sağ bir damla da olsa kaşıkla bebeğe ver. Bizimkinin de emmesi zayıf saatlerce memede de dursa cekemiyor emzirip sonra sagıp kaşıkla veriyorum doyuyor. İlk zamanlar aç kalmış meğerse kilo kaybı biraz fazla takipteyiz..
yaptımÇektim çektimmm 1/ay fotosu çektimmmm uyanık yakaladığım meme diye ağlayıp durduğu 5 dakika aralığında çektimmmm instgrama koyucam beğenmeyeni listemden silerim ay ne artistlik fotooooo aman allahım bu nasıl güzel bir çekim bu ne tatlılık falan gibi yorumlar bekliyorumm :))))
bol bol emzir öyle çoğalıyoEvet ilk meme bahsi geçen sorumu soruyorum artık
Varmi öneriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?