• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar şimdi geldim hastaneden serumda bi halta yaramadı 9. Kez kustum sabah yine çağırdı bebekte bi sıkıntı yok çok şükür elini kolunu bacağını gördüm oynuyordu 3 cm olmuş içim biraz rahatladı ama çok çok kötüyüm
Canım ya cok iyi anlıyorum seni, Keşke önerebiliceğimiz bişi olsa. Eve gidince uyumaya çalışsan, bu haftalarda tavan yapabilir bulantılar yazıyordu okyduğum kitaplarda.

İlk bebekler galiba çoğunluk dimi?

İlk gebeliğimle bunun arasında 11 yıl var sanki ilkmiş gibi unutmuşum herşeyi

Bulantı için sabır sadece
8 ve 12 hafta arası 5.5 kilo verecek şekilde kusmuştum. Bunda daha bişey yok. Tetikte bekliyorum

Merhaba kızlar doktora gitmeden size bahsetmek istemedim. Cuma akşamı kahverengi siyaha çalan sümüğümsü akıntım oldu. Sıvı değildi. Cumartesi de öyle.Sonrasında azalarak devam ettim. Yalnız sadece cumartesi bir damla kadar kırmızılıkta vardı. Cumartesi akşamı acile gittik. Kalp atışları vardı şükür. Bugün kendi doktoruma gittim. İğne verdi 5 tane. Çok korkuyorum kızlar.

Canım ya cok iyi anlıyorum seni, Keşke önerebiliceğimiz bişi olsa. Eve gidince uyumaya çalışsan, bu haftalarda tavan yapabilir bulantılar yazıyordu okyduğum kitaplarda.
Doktor gebelik kusması bu kadar olmaz dedi canım :( bu kusma bulantı değil bambaşka bişey inan ki dayanılmicak boyutta isyan etmiyorum haşa yavrum iyi olsun da gerisi problem değil

Kızlar şimdi geldim hastaneden serumda bi halta yaramadı 9. Kez kustum sabah yine çağırdı bebekte bi sıkıntı yok çok şükür elini kolunu bacağını gördüm oynuyordu 3 cm olmuş içim biraz rahatladı ama çok çok kötüyüm
Ay masallah .valla sankı benımkı buyumus gbı sevınıyorum . :D

Doktor gebelik kusması bu kadar olmaz dedi canım :KK43: bu kusma bulantı değil bambaşka bişey inan ki dayanılmicak boyutta isyan etmiyorum haşa yavrum iyi olsun da gerisi problem değil

Canım çok acil şifalar diliyorum.Dun bende çok kötüydüm. Akşam ve gece 2 defa :kusmuk:berbat birşey 9 kere olduğunu düşünemiyorum bile.İnnnnsallah bebisin.Saglikla seninle kalır kusma da bir an önce geçer.Tam yazıyı yazarken :kusmuk: Allah yardımcımız olsun:KK43:

Merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım büyük çabalar sonunda aşılamayla bebeğime hamileyim keseyi 2hafta önce gördük ve o heyecanla kaç haftalık kaç günlük olduğunu sormayı unuttuk hatta öyle ki tek sorduğum soru sağlıklı değil mi bir sorun yok değilmiydi yarın Allahın izniyle bebeğimizin minik kalbinin sesini duymaya gideceğiz çok heyecanlıyım telefona indirdiğim uygulamaya göre 7 hafta 3 günlük yarın kalp atışını duyabiliriz değil mi siz ne zaman duydunuz ?

Merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım büyük çabalar sonunda aşılamayla bebeğime hamileyim keseyi 2hafta önce gördük ve o heyecanla kaç haftalık kaç günlük olduğunu sormayı unuttuk hatta öyle ki tek sorduğum soru sağlıklı değil mi bir sorun yok değilmiydi yarın Allahın izniyle bebeğimizin minik kalbinin sesini duymaya gideceğiz çok heyecanlıyım telefona indirdiğim uygulamaya göre 7 hafta 3 günlük yarın kalp atışını duyabiliriz değil mi siz ne zaman duydunuz ?

Hayirli olsun canim aramıza hosgeldin.
Gunlerimiz ayni. Persembe gunu duydum ben kalp atisini. Kanamam oldugu icin acil gittim de duyduk yoksa benim randevum da ayin 5. Deydi. 5. De tekrar gidecegim
Duyarsiniz sizde bu kontrolde

Hayirli olsun canim aramıza hosgeldin.
Gunlerimiz ayni. Persembe gunu duydum ben kalp atisini. Kanamam oldugu icin acil gittim de duyduk yoksa benim randevum da ayin 5. Deydi. 5. De tekrar gidecegim
Duyarsiniz sizde bu kontrolde
Çok teşekkür ederim canım cevap verip beni rahatlattığın için ilk gebeliğim ve hiç birşey bilmiyorum çok korkuyorum kötü bişey olursa diye 2 hafta önce yolk kesesi boyu 13 mmdi kan değerim de 8887 idi doktor herşey normal dedi ama kalp atışını duymadan rahat edemedim henüz inşallah yarın duyarız. Bu arada sana da çok geçmiş olsun umarım kötü bişey değildir yaşadığın kanama bence bol bol yat ve dinlen inşallah bir daha korkutacak bi olay yaşamadan minik bebişine kavuşursun

Doktor gebelik kusması bu kadar olmaz dedi canım :KK43: bu kusma bulantı değil bambaşka bişey inan ki dayanılmicak boyutta isyan etmiyorum haşa yavrum iyi olsun da gerisi problem değil
Ayy hadi ya, hay allah nEdenini bulamıyor mu? Yani bulantıların bebişe zarar verdiğini hiç okumadım inşallah max üşütmüşündür vs, o da bi şekilde geçer

@Meylen canım bende öyleydim işte durmadan istifra ediyordum.... en son zofer diye bi ilaç var onu aldım rahatladım... ondan önce iki ilaç denedim ama ikiside fayda etmedi... bilmiyorum doktorun ilaç verdi hiç sende bi dene istersen canım... üç haftadır işe gidemedim bugün başladım... İnşallah biran önce atlatırız canım:dua::dua::dua:

Back