Insallah canim faydasini gordunmu peki makinanin
Canım bölgelerimiz yakın. Ben de senin gibi giydiriyorum. Benimki de uykucu. Sütün uyku ilâcı etkisiyle bebeğin başını döndürüyor demek ki.. Yani ben kendim için böyle düşünüyorum. Uyurken emmiyor. İlla uyanık olacak. Daha uzun emiyor. Kendi bırakıyor. Bizde sarılık hafif seviyede.Kızlar yarın 10 günlük oluyoruz. Ama benim oglan cok uyuyor ya. Sarılıgı yok. 5ti en son ama cok derin uyuyor ve uzun uyuyor. Uyandırmaya calısıyorum ama cok zor uyanıyor memeye koyunca da en fazla 5 dkya tekrar uyuyor. Acaba sıcaktan mı bilemedim. Cıtcıtlı ustune uzun alt ust takım gıydırıyorum cok mu bunalıyor ki.Ya da baska ne olabilir bilemedim. Sizinkilerin uykusu nasıl ozellıkle 10 gun civarı olan bebişler.
Bak iyiceHaberler bende
Bu hürremBirefebirece ve cadaloz @Pelinim35 instagramdan gıybetin dibine vuruyorlar Pelo, Senaya mesaj atıyorum diye bana atmış Abowww hepinizin hakkında konuşmuşlar. Beni övmüşler sürekli Benden duymuş olmayın
Pelin’i ekledim canım ordan bulurum dedim diğerlerini ama kim kim nasıl anlıycam bilmiyorumİnstan varsa herkes orda takipleşelim.
Canım pek anlayamadım ama neyi anlamaya çalışıyorsun? Parmaklarını kapatmayı soruyorsan evet. Seninki nasıl hep açık mı? Sanki yenidoğan refleksleri 4 tane. Ve bunlar arasında yakalama yok diye biliyorum.Merhaba bende bir hafta önce Doğum yaptım;yeni doğan bebeğinizde yakalama refleksini uykuda alabiliyor musunuz ,uyanık olduğunda her parmağınızı avucuna koyduğunuzda sıkıyor mu?acil cevap verirseniz çok sevinirim.
Bol su
Spinal mi olmuştun?
Peki marka olarak hangi makinadan aldn canmEvet. Bebek yeni emmişse bile her 3 saatte bir sağıyorum. Bazen bakiyorum ki bos yine de 5 dk makinayi calistiriyorum uyari yapsin diye. Gece bile kalkıp sağıyorum. Bazen saati şaşıyor yalan yok ama gayret ediyorum . Ilk başlarda 3 damla geliyordu inan ki bos bis sagim yaptim. üzüntümden ağladım 3 gün
Gün geçtikçe artıyor ve mama takviyesi azaliyo.
Kızımda sütümün ne zaman bollaştığını hatırlamıyorum. Sizlerinki ne zaman bollaştı kızlar?
Peki marka olarak hangi makinadan aldn canm
Adını söyle de ekliyimBak iyiceArkandan övüyorlar bir de he şahanelikte son nokta
Pelin’i ekledim canım ordan bulurum dedim diğerlerini ama kim kim nasıl anlıycam bilmiyorum
He valla bende sasirdimBak iyiceArkandan övüyorlar bir de he şahanelikte son nokta
Pelin’i ekledim canım ordan bulurum dedim diğerlerini ama kim kim nasıl anlıycam bilmiyorum
Parmağınızı avucuma koyduğumuzda kavraması gerekiyor ya bunu keyfine göre yapıyor ; uyurken de yapmıyor sizde de durum böyle mi?Canım pek anlayamadım ama neyi anlamaya çalışıyorsun? Parmaklarını kapatmayı soruyorsan evet. Seninki nasıl hep açık mı? Sanki yenidoğan refleksleri 4 tane. Ve bunlar arasında yakalama yok diye biliyorum.
Seni buldum ekledimAdını söyle de ekliyim
Benimki almadıgında bu pozisyona getiriyorum tutabılıyor dene istersen.agladıkca sakinlestir dene birde pozisyon degiştir hopla zıpla tuttur ben böyle yaptım.ama sütün yoksada sagna emsin günboyu sagınca azalıyo sonuctaUzuluyorum cunku emmek istiyo canim kesje sutum olsada saatlercede olsa emse diyorm canim skliyo ama ne yaptysam da fayds goremedim bilmiyorm neden oyle oldu ve oluyor
Benimkide sol gogsumu emmek istemiyor cunku ucunu pek tutamiyor sinerleniyor en basindan beridir oyle ama hep sag tarafi emmrk istiyor sorun yok sola cevrnce hemen agliyor yinede vermeye cabaliyorm ama maalesef
Ay canım benimOo maşallah subhanallah kanka sen iyiilesmişsin
Ben hala bebeği karnıma dayayamıyorum tam.
Bu arada büyük memeleri çok severim keşke benim olsa
Benim 7 gunlukken saglik ocaginda baktilar 53 cm canimKızlar bebelerinizin boyunu sordum niye tınlamıyonuz beniii!!!!! Boy diyorum haniii kaç diyorumm
Kızlar adetime 4 gün var kan verdim sonuç 1.73 normalde 0.1 yada 0.5 çıkardı şimdi 1.73 ihtimal varmı sizceAy canım benimbilirim o acıyı geçmiş olsun. En kısa zamanda geçsin inşallah. İyileştim tabi canım 1 aydan fazla oldu,ama hala dikişin üst taraflarında agrim var
Kızlar adetime 4 gün var kan verdim sonuç 1.73 normalde 0.1 yada 0.5 çıkardı şimdi 1.73 ihtimal varmı sizceBenim 7 gunlukken saglik ocaginda baktilar 53 cm canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?