2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Adamın kullanacağı şeyi adamdan mı saklıyor ahahhaa ruh hastası bunlar ya Gizli gizli sen tak bari çaktırmadan

Aaa neler duyuyoruuum Resmen gününü beklemiş Alpercik yaa maşallah ikinize de ne güzel doğum olmuş
Bize de takvimin arkasından el sallamak düştü

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah. Ben pek okuamıyorum hastanedeyiz .ne güzel kolay olmuş doğumun ben en son saçımı başımı yoluyordum

Dr.bronwnsu arastır bak yorumlarına alan herkes memnun . Biberona alışınca memeyi emmez dıyolar ama ben savastım ikisini bir arada yürüttüm
Aman ağlayacak derdin bu olsun Bez koy boynuna akan oraya akar . Gazlı bir bebek mi peki hızlı emınce gaz yapıyor ya

Canım nasilsin inşallah çok kolay bi doğum olur sağ salim kavuşursunuz

Hey masallahh tombalaga Normal doğumda rekor sende karamela sepetim, kukudan en büyük danayı sen çıkardın ❤❤
Emsin emsin eve gidene kadar da yolluk yap

Boydan ziyade kiloya bakıyorlar canım. Günlük 25-35 gr almış mi, sütün yetiyor mu sağlıklı mi falan diye. Casper oğlunu op ❤❤

aynen yapılırken bi viyakladı kucağıma alınca sustu kuzum

ay kan ilacım bitti bugün 1 aylıktı
sağlık ocağına gitmiştim yazdırmadım bende içmicem
doktor 3 ay iç demişti ama 1 ay zor dayandım yeter
mıçamıyom o hap yüzünden

ay kan ilacım bitti bugün 1 aylıktı
sağlık ocağına gitmiştim yazdırmadım bende içmicem
doktor 3 ay iç demişti ama 1 ay zor dayandım yeter
mıçamıyom o hap yüzünden
Bu kan hapını nie içioz ki valla ben doğurdukdan sonra hiç içmedim bütün haplarımı bıraktım troid hariç

bizde olduk aşı bakalım neler gelcek bugün başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…