2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ev çok sıcak biz bile dayanamıyoruz artık Iğdır’ın ilçesindeyiz buradaki ilçe devlet hastanesine gittik bir kez daha yazık dedim ya bana diş çıkarıyor olabilir dedi ya 1 aylık çocuğa doktor bey daha 1 aylık bu dedim olabilir diyor gerisin geriye eve geldik ılık duşa soktum şimdi uyuyor ama çok huzursuz oldum

Senin oğlunu da yetim kızını da. Benim minik kuşlardan zayıf olanın da ayak tırnakları yok
Kızlar kızılötesi ateş ölçerle oğlumun ateşini ölçüyorum 37.7 çıkıyor telaşlanmalı mıyım
Evet ateşi var. Takip et ısrarlı ateş ise gün içinde doktora götür. Ama önce ılık duşunu yaptır, eklem yerlerine nemli bez koy.
Oh oh maşallah, hepiniz dopurun bugünsağlıkla gelsin inşallah, bir avazda doğsun.
Bizim de vardı 15. Gün sağlık ocağı kontrolu. Boy kilo baktılar d vitamini başladılar. 1. Ay aşısı için gün verdiler.
Kıyafetleri yağ olmuyor, çok fazla yağlama.
Bi’ maşallahınızı alırız teyzoşlar
Kız 1 değil 41 kere maşallah sana da oğluna da. 1 maşallah az gelir bu tatlışa. Boğumlarından öperim. Bi de 45 dakka emip geğirmiş. Büyünüş de küçülmüş. E çocuk o kadar içerde kaldı emme konusunda master yapıp doğmuş oh doğum da epizyosuz dikişsiz. Brava. Seni çok kınadım

Su ver mi? Kim dedi bunu 1 aylık çocuğa. Bu arada maşallah kilosu gayet iyi

Suyu ne kadar ver dedi bende başlayacam vermeye çok sıcak çocuk yanıyor

Bende bunaldım gerçekten hamileyken dikjat et şimdi emzirirken, ztn insan bunalıyo bide yediğin içtiğinde böyle olunca dayanılmıyor, bende yiyip içcem o zmn
Kahve en dayanamadigim sey hatta bazen gunde 2 kez iciyorum tutmasam 3 4 icerimde
Bende tuttum kendimi ama artık tutamayacağım galiba, Türk kahvesimi tüketiyorsun cnm, yoksa arada filtre kahve nescafe flnda tüketiyormusun? Doktor senşn aldığın kafein bebeğinin uykusuz kalması deyince bi tırstım

Tatlım bizim arkadaşlar lansinohun hiç akıtmadığını söylüyolar. Onlar san bu dertten müzdaripti hepsi şimdi lansinoh biberon kullanıyolar. Oralarda var mı bilmem ama

Gecmiş olsun .peki diş eti kabarıkmı benim bebişin alt iki diş eti kabarık 1haftalıktan beri yakında cıkacakmıscasına

Dun 1 fincan orta boy turk kahvesi ve yine o kadar sade nescafe ictim aksama kadar hic derin uyumadi 1 saate uyaniyodu yada hic dalmiyodu ama aksam yatmadan da 15cc falan mama icti en güzel uykumuzu uyumusuz gece neyseki

Sen verdin tabi sorarsin rahat rahat gram inmedi 5kg verdigimle kaldim ben
Verdiğimden sormuyorum kız biyerde okudum fazla kilo vermek sütü etkiliyor diye ondan sordum acaba dedim ilk aya mı mahsus böyle hızlı sonra yavaşlıyor mu diyerek.

Ohh ne güzel bizim gündüz uyuyor gece ayakda. Gece 12.5 da yattı bidaha 3 de uyudu 3.45 de kalktı 6 da uyudu:))) 2 saat 45 dkka uyudum toplamda 8 de kalktık.aşımıza gittik olduk geldik olurken bi vıyaaak dedi uyudu kaldı:))))

Ayy hadi kurtuldun canım Hoşgeldi bebiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…