2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben toplaya toplaya 3 bebek takımı,1 havlu seti,bide 150 dolar topladim bizim altin takma adetimiz yok
babyshower yaptım dünyanın elbisesi geldi hediye
şimdi altın yada para geliyo
apartmandaki komşularım bile aralarında para toplayıp çeyrek yapmışlar
elbise alsak fazla giymicek büyücek zaten işine yarar böyle dediler
en güzeli

gaz yapanlar mı bunlar
dün süt yapıyo diye yeşil mercimek yemeği yapmıştı yedim ama olmadı gazı bizimkinin

Canım gaz problemi benim bildiğim yüzde 90 erkek bebeklerde oluyor.Hem gazlı olsa şimdiye kadar belli olurdu

Sagol canım inşallah layıkıyla annelik yapabılırım ikisine de

Kızlar size sezeryandan sonra agrı kesici ne yazdı doktor. Bana antibiyotik yazmıs bir de agrı kesici. Adı voltaren sr muadil olarak da dikloran sr var. Ben doktor yazdı diye kullandım ama sımdı prospektuse emzır en anneler kullanamaz yazıyor. Psikolojim bozuldu ya Allahım deli olucam. Var mı baska kullanan

Huuu siz ne fenasınız kızz toplamışlar ganimeti gelen gidenden :)
Biz misafir kabul etmiyoruz henüz
Herkeste anlayışla biz demeden toparlanın biraz öyle gelelim dediler çok şükür zaten çocuk geleli bi hafta olmadı daha
Altın maltın acıcık yani anlayacağınjz :)

Bezde yarım paket gitmedi daha eve geç gelince Deniz oğlan
Sağlıklı olsunlarda mıçsınlar paralarımıza

Sakin ol
Minoset parol verdi ama kesmezse majezik dedi canım
Ama hastanede anti ve dikloran yaptılar kalçadan iki gün

Aptamil çok sıkıntılı valla. Yine kendin bilirsin ama bide başına gaz olayı çıkmasın.
Kardeşimde aptamil kullandı hem çocuk çok çabuk acıkıyordu, hemde çok gazı vardı. Similac kullanmaya başladı şimdi biraz daha iyi

Canım gaz problemi benim bildiğim yüzde 90 erkek bebeklerde oluyor.Hem gazlı olsa şimdiye kadar belli olurdu
Benim paşa erkek, feci gazlı. Kardeşiminki mayısta doğdu erkek kolik tanısı var. Sanırım erkekler gazlı dedikleri doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…