• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Şimdilik gerek kalmadı 13 cıktı sarılıgı gunde 3 4 öğün mama takviyesi yapcaz kuzuma
Canım çok geçmiş olsun. Kuzum bir an önce atltır inşallah.
Yarın ki misafirlerim için 12424246889 milyon kere oğlanın yanına gide gele yaptım ama öldüm ulan. Hem çocuklu olup hemde eski düzen gitmeye çalışmak çok zor bugün anladım. Son misafir hazırlığım olsun bı daha tövbe. Hazır biseyler alıp koyacam.
Ey maşallaaahhh. Eline sağlık.
Kaçlı paketler canım sizin bezler, biz 44lü 5 paketle ilk ayı tamamladık :KK52:
40 lı canım. Benim kızlar çok tata yapıyor :KK71:

Benimde bu akşama misafirim var kaynanam bacıları eltileri anamlar sağolsun buzluğumu doldurdu hali hazırda kete poğaça börek sarma var yanına ya makarna salatası ya patates salatası ya tatlı yapıp veriyorum hemencik 😁😁
eşimin kuzeni aradı gelcem diye
benimkine dedim git pastaneden kurabiye al gel
yemeği bile yapamadım kurabiyeyi ne ara yapıcam

ahaah 🤣
annem yoktu bugün bende yemek yapayım dedim
elimi sürmemle kız viyaklamaya başladı bi içeri bi mutfağa
sonra pusete koydum yanımda salladım ettim falan eşim baktı durmucak o yaptı yemeği 🤣
Mutfak masasının üstüne havlu serdim ona yatırdım bende. Ne araba ne beşik ne anakucagi 😀 şaşırdı iyice aşıdan beri 😀

Kaynanamın doldurdukları bitti valla ya. Benim eşimin kırığı çok. Gelen giden hiç eksik değil maşallah. Ama bı yandan da feci zenginim yani sayelerinde. Hiç zirlama Sena sus otur😃😃
ahaha gelenlere altın gözüyle bakıyoz direk 🤣
yalnız altın çok pahalı ya çok yakınlar çeyrek alıyo
çoğunluk gram getirdi bize 😊

ben benimkine doğum hediyesi muhabbetine surat yaptım söylendim iki gündür dibimden ayrılmıyo
suçunu bastırıyo zaar 🤣
kırkımı bozdurcak tövbe tövbe 🤪🤪
kızda banyoyu yapınca bi uyudu bende gidip uyucam valla boşver işi gücü meylenim yat dinlen kız uyursa
bizde dün geceden zombi gibiyiz durmadı zilli
Kız benim ki çiçek almış gelmiş ya 💜

Yarın ki misafirlerim için 12424246889 milyon kere oğlanın yanına gide gele yaptım ama öldüm ulan. Hem çocuklu olup hemde eski düzen gitmeye çalışmak çok zor bugün anladım. Son misafir hazırlığım olsun bı daha tövbe. Hazır biseyler alıp koyacam.
Iııımm çok da gizel görünüyolar. Biz de gelek miii?

benim kız kundak yaptırmıyo
illa eller ayaklar kıpır kıpır olcak 🤣
Canım benimkide aşırı hareketli o yüzden kendini uyandırıyo zaten, tam derin uykuya sokuyorum öyle kundaklıyorum, altını açıyorum emziriyorum babası kucakta dik tutuyo 15 dakka fln bu ara dalıyo, o daldığı an sadece kollaeını kundaklayıp yerine yatırıyoruz biraz mırıldanıyo ama uyjuda olduğu için bide ellerini oynatamayınca dalıyor iyice, böyle denemediysen dene istersen, bizi çok rahatlattı. Bende fotoğraf çekiminde kundak olayını farkettim baya rahatlatıyo 🤗ama dediğin givi hepsi sevmeye biliyormuş

Benimde bu akşama misafirim var kaynanam bacıları eltileri anamlar sağolsun buzluğumu doldurdu hali hazırda kete poğaça börek sarma var yanına ya makarna salatası ya patates salatası ya tatlı yapıp veriyorum hemencik 😁😁
Bizim gelenlere göre ikramlar değişiyor. Arkadaşsa mutlaka alkol içiyorlar tek çerezle bitiyor. Anneli babalı covuklularsa alo sarma börek hattından yardim alıyoruz 😁 Valla ugrasamicam zaten bakanım yok 😒

Batikonla temızle demişti doktorum her gun yapıyırm canım ama her gün duş almam da imkansız iki bebeyle🤭😂
Bizimki de her gün duş al alamazsan baticonla temizle demişti onu yapıyorsan zaten enfeksiyonda kapamaz sıkıntılı bir durum olmaz
Allah yardımcın olsun valla canım Umarım çok zorlamaz seni bebişler Tek bebiş zorken iki taneye bakmak 🧿 maşallah diyorum nazar değmesin

Back
X