• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yarın ki misafirlerim için 12424246889 milyon kere oğlanın yanına gide gele yaptım ama öldüm ulan. Hem çocuklu olup hemde eski düzen gitmeye çalışmak çok zor bugün anladım. Son misafir hazırlığım olsun bı daha tövbe. Hazır biseyler alıp koyacam.
Benimde bu akşama misafirim var kaynanam bacıları eltileri anamlar sağolsun buzluğumu doldurdu hali hazırda kete poğaça börek sarma var yanına ya makarna salatası ya patates salatası ya tatlı yapıp veriyorum hemencik 😁😁

Kuzum niye yanlıs anlayım olurmu oyle sey. Kilo alımı iyi bebeğimin Günde 3 4 öğün verecekmişiz kuzum aptamil önerdi o gaz yapıyor demiştin eşim de doktorun önerdiğini al dedi olmazsa hiip alırız artık
Aptamil çok sıkıntılı valla. Yine kendin bilirsin ama bide başına gaz olayı çıkmasın.

Benimde bu akşama misafirim var kaynanam bacıları eltileri anamlar sağolsun buzluğumu doldurdu hali hazırda kete poğaça börek sarma var yanına ya makarna salatası ya patates salatası ya tatlı yapıp veriyorum hemencik 😁😁
Kaynanamın doldurdukları bitti valla ya. Benim eşimin kırığı çok. Gelen giden hiç eksik değil maşallah. Ama bı yandan da feci zenginim yani sayelerinde. Hiç zirlama Sena sus otur😃😃

Eklentiler

• CF6A9B70-E252-4767-8F4D-5D096B24BF22.jpeg
    CF6A9B70-E252-4767-8F4D-5D096B24BF22.jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 142
  • 2DE1A45E-7451-4083-9CA4-F82427C60F86.jpeg
    2DE1A45E-7451-4083-9CA4-F82427C60F86.jpeg
    112,8 KB · Görüntüleme: 56
  • 84DB6FCA-FAA2-4A44-909F-1BE0C9AC7565.jpeg
    84DB6FCA-FAA2-4A44-909F-1BE0C9AC7565.jpeg
    117,7 KB · Görüntüleme: 58
Kaynanamın doldurdukları bitti valla ya. Benim eşimin kırığı çok. Gelen giden hiç eksik değil maşallah. Ama bı yandan da feci zenginim yani sayelerinde. Hiç zirlama Sena sus otur😃😃
Kız ufff benimde bitmedi ya 😑 bide bunun m3vlüdü var keşke parça parça gelmeseler toplu gelseler haftanın her günü misafir var 😁 tam uyicam diyorum birileri geliyo 🙄🙄🙄

Kız ufff benimde bitmedi ya 😑 bide bunun m3vlüdü var keşke parça parça gelmeseler toplu gelseler haftanın her günü misafir var 😁 tam uyicam diyorum birileri geliyo 🙄🙄🙄
Toplu gelseler ebene atlanır. Ama bı yönden de iyi olur dediğin gibi. Bıze de daha o kadar çok haber eden var ki. Böyle böyle cagiriyom buyrun gelin diye. Aşı işi cikmasaydi bu pastalarda iki gün arka arkaya kabul etmek planimdi ama denk gelmedi 😃😃

30 ml vercez her öğünde ve 4 öğün cok sıkıntı olurmu ki
Canım mama bı garip benim oğlan hem buyuk hem sindirim sıkıntısı gaz sikintisi yok. Kakasını ishal gibi su gibi yaptı ve çok sancilandi. Sen doktoru boşver tecrübe var burda. Kacimiz da aptamilden şikayet ettik. Hipp iyi

Merhaba kızlar🤗 yeni hayata uyum sağlamak beni çok zorladı buralara bakamadım elşmden geldiğince okudum, herkes iyidir umarım. İlk zmnlar ev doldu taştı uyuyabileceğim zmanlar da boşa gitti, uykusuzluk bitirdi beni ama 1 haftadır rahatız, yarım kundak yapıyorum müslinle çok güzel uyuyor tavsiye ederim 🤗 emzik kullananlar varmış memeden ayrılmıyodu okurken bugün bende başladım soohtie emzik tuttu rahatlıkmış valla ❣ hepinizin bebişleri çok tatlı❣
benim kız kundak yaptırmıyo
illa eller ayaklar kıpır kıpır olcak 🤣

Canım mama bı garip benim oğlan hem buyuk hem sindirim sıkıntısı gaz sikintisi yok. Kakasını ishal gibi su gibi yaptı ve çok sancilandi. Sen doktoru boşver tecrübe var burda. Kacimiz da aptamilden şikayet ettik. Hipp iyi
Tamam canım cok sağol yarın hipp alayım ben

Yarın ki misafirlerim için 12424246889 milyon kere oğlanın yanına gide gele yaptım ama öldüm ulan. Hem çocuklu olup hemde eski düzen gitmeye çalışmak çok zor bugün anladım. Son misafir hazırlığım olsun bı daha tövbe. Hazır biseyler alıp koyacam.
ahaah 🤣
annem yoktu bugün bende yemek yapayım dedim
elimi sürmemle kız viyaklamaya başladı bi içeri bi mutfağa
sonra pusete koydum yanımda salladım ettim falan eşim baktı durmucak o yaptı yemeği 🤣

Gözün aydın olsun canım.. Sağlıkla büyüsün bebeğin.. Etiketlemiştim seni doğum olmuş meğer.:KK66: Süt de gelir merak etme.
Cok tesekkrler canim hic gormemisim kusura bakma.bende nihayt kavustum hayallerime.bekleyen herkes bi sekilde oluyo hic karamsar olmasinlar.en gec benimdi saniri. 41+3 tu

Hadi gözün aydın olsun canım. Sağlıkla büyüsün bebeğin bebişin.. :KK68:
Yaa maşallah cok sevindim canım hayırla büyüt bebişini inşallah :dua: Allah acil şifalar versin:KK200:
Benim kızlarımın da öyle saf zeytinyağı sürüyorum memnun kaldım.

Valla baya gök gürültüsü kıvamında :deli: :KK71: evet gazı var senin kuzunun da yağ ile masaj yapabilirsin.

Valla ben bimden manuel süt sağma mak. Aldım onun biberonunu kullanıyorum çok da memnunum her ikisinden de. Medisana nın elektronik makinası var elimde onun 2 katı süt çıkarıyor. Gaz damlası da bio gaia başldık bu gün 3. Günümüz ondan da memnun kaldım. Gaz zor çok geçmiş olsun.

Ağzıno yerim senin burna bak yerim yerr:nazar:

Benim 14. Gün bir kaç gündür rahatım sadece. Benim de 2. Doğum, valla ilkinden zormuş.

Geçmiş olsun. Allah sağlıl versin ikinize de
Amin kuzum🙏 çok sağolasın. 22 temmuzda geldi. Dogurdum sonunda :KK66:

Öncekinde kullanınca bunda acaba unuttu mu diye düşünmüştüm olabiliyor demek ki sağolasın canım :KK66:

Gözün aydın canım, bahtı açık olsun, sağlıkla büyüsün 😍
gözün aydın canım 🥰
Birinci belli ikinci kim diyosun😂 hadi bakalım sağlıkla güzelce büyüsün bebişkomuz. Ben 2 ye ankebut demiştim ama karamel sırayı mı bozuyo napıyoo😂 Storm gibi gelsin inşallah o da
İyi yapmışın bence yaa suyu yerindeyse sağlığı iyiyse birkaç günden zarar gelmez bekle bakalım. SENin baya oldu ama di mi şimdi on aylık doğacak bebe nerdeyse. Ben en Cumartesi sadece nst ye gireceem bakalım ne diyecek benim toktur.
Bu çocuk çok komik olacak büyüyünce dedi dersin. O eller kollar ben Allahaşkına yerebbim yaaaa😍
Kızlar çok tessekkür ederim allah razı olsun hepinizden .alıntı yapamadığım kimse varsa da kusura bakmasın.cok sagolun.

Back