Tahmin ediyorum benimki bugün hep emdi uyudu emdi ıyudu banyosunda yaptı şimdi mışıl mışıl uyuyor:))anam ağladı çekene kadar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahmin ediyorum benimki bugün hep emdi uyudu emdi ıyudu banyosunda yaptı şimdi mışıl mışıl uyuyor:))anam ağladı çekene kadar![]()
Senin emziğini yerim ben
dürtmüş müydünKız benim ki çiçek almış gelmiş ya![]()
babyshower yaptım dünyanın elbisesi geldi hediyeBen toplaya toplaya 3 bebek takımı,1 havlu seti,bide 150 dolar topladimbizim altin takma adetimiz yok
benimkinde tık yok halaHeriflerin ömrünü yediniz ömrünü. Naapsın gariban
Canım ben kuzey irakliyim,bizim oralarda altin takilmaz,hediye getirilir.bide cevrem pek yokAnaa nasıl kız öyle adet olur mualtınlı adetlere geçin
![]()
bileziği napcan kızYedirmemmmmbilezik yapcam hep
![]()
Yoo sevdiğimden değil ama öyle garanti. Para olunca gidiyorbileziği napcan kız
seviyon mu takmayı
ben hiç sevmiyom
düğünde takılanların hepsini bozdum bankaya yatırdım parasını
burda birinizin tavsiyesi üzerine aldım valla kimdi hatırlamıyorum allah razı olsun tuttu bunuSenin emziğini yerim ben![]()
Hangisi canımburda birinizin tavsiyesi üzerine aldım valla kimdi hatırlamıyorum allah razı olsun tuttu bunu![]()
Bana bakklkkkk hanımmmmm o bebe kertme bikereee geçkaldın
kerttim dedim bittiYıl olmuş 2019 kertme mi kalmış haaanııımmm![]()
gaz yapanlar mı bunlar
dün süt yapıyo diye yeşil mercimek yemeği yapmıştı yedim ama olmadı gazı bizimkinin
Sagol canım inşallah layıkıyla annelik yapabılırım ikisine deBizimki de her gün duş al alamazsan baticonla temizle demişti onu yapıyorsan zaten enfeksiyonda kapamaz sıkıntılı bir durum olmaz
Allah yardımcın olsun valla canım Umarım çok zorlamaz seni bebişler Tek bebiş zorken iki taneye bakmakmaşallah diyorum nazar değmesin
Sakin olKızlar size sezeryandan sonra agrı kesici ne yazdı doktor. Bana antibiyotik yazmıs bir de agrı kesici. Adı voltaren sr muadil olarak da dikloran sr var. Ben doktor yazdı diye kullandım ama sımdı prospektuse emzır en anneler kullanamaz yazıyor. Psikolojim bozuldu ya Allahım deli olucam. Var mı baska kullanan
Kardeşimde aptamil kullandı hem çocuk çok çabuk acıkıyordu, hemde çok gazı vardı. Similac kullanmaya başladı şimdi biraz daha iyiAptamil çok sıkıntılı valla. Yine kendin bilirsin ama bide başına gaz olayı çıkmasın.
Benim paşa erkek, feci gazlı. Kardeşiminki mayısta doğdu erkek kolik tanısı var. Sanırım erkekler gazlı dedikleri doğru.Canım gaz problemi benim bildiğim yüzde 90 erkek bebeklerde oluyor.Hem gazlı olsa şimdiye kadar belli olurdu
Nasıl canım sıkıldı ya bana soyleseydi asla içmezdim ya moralim bozulduSakin ol
Minoset parol verdi ama kesmezse majezik dedi canım
Ama hastanede anti ve dikloran yaptılar kalçadan iki gün