2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimde bu akşama misafirim var kaynanam bacıları eltileri anamlar sağolsun buzluğumu doldurdu hali hazırda kete poğaça börek sarma var yanına ya makarna salatası ya patates salatası ya tatlı yapıp veriyorum hemencik

Aptamil çok sıkıntılı valla. Yine kendin bilirsin ama bide başına gaz olayı çıkmasın.

Kaynanamın doldurdukları bitti valla ya. Benim eşimin kırığı çok. Gelen giden hiç eksik değil maşallah. Ama bı yandan da feci zenginim yani sayelerinde. Hiç zirlama Sena sus otur

Eklentiler

• CF6A9B70-E252-4767-8F4D-5D096B24BF22.jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 142
  • 2DE1A45E-7451-4083-9CA4-F82427C60F86.jpeg
    112,8 KB · Görüntüleme: 56
  • 84DB6FCA-FAA2-4A44-909F-1BE0C9AC7565.jpeg
    117,7 KB · Görüntüleme: 58
Kaynanamın doldurdukları bitti valla ya. Benim eşimin kırığı çok. Gelen giden hiç eksik değil maşallah. Ama bı yandan da feci zenginim yani sayelerinde. Hiç zirlama Sena sus otur
Kız ufff benimde bitmedi ya bide bunun m3vlüdü var keşke parça parça gelmeseler toplu gelseler haftanın her günü misafir var tam uyicam diyorum birileri geliyo

Kız ufff benimde bitmedi ya bide bunun m3vlüdü var keşke parça parça gelmeseler toplu gelseler haftanın her günü misafir var tam uyicam diyorum birileri geliyo
Toplu gelseler ebene atlanır. Ama bı yönden de iyi olur dediğin gibi. Bıze de daha o kadar çok haber eden var ki. Böyle böyle cagiriyom buyrun gelin diye. Aşı işi cikmasaydi bu pastalarda iki gün arka arkaya kabul etmek planimdi ama denk gelmedi

30 ml vercez her öğünde ve 4 öğün cok sıkıntı olurmu ki
Canım mama bı garip benim oğlan hem buyuk hem sindirim sıkıntısı gaz sikintisi yok. Kakasını ishal gibi su gibi yaptı ve çok sancilandi. Sen doktoru boşver tecrübe var burda. Kacimiz da aptamilden şikayet ettik. Hipp iyi

benim kız kundak yaptırmıyo
illa eller ayaklar kıpır kıpır olcak

Tamam canım cok sağol yarın hipp alayım ben

ahaah
annem yoktu bugün bende yemek yapayım dedim
elimi sürmemle kız viyaklamaya başladı bi içeri bi mutfağa
sonra pusete koydum yanımda salladım ettim falan eşim baktı durmucak o yaptı yemeği

Gözün aydın olsun canım.. Sağlıkla büyüsün bebeğin.. Etiketlemiştim seni doğum olmuş meğer. Süt de gelir merak etme.
Cok tesekkrler canim hic gormemisim kusura bakma.bende nihayt kavustum hayallerime.bekleyen herkes bi sekilde oluyo hic karamsar olmasinlar.en gec benimdi saniri. 41+3 tu

Hadi gözün aydın olsun canım. Sağlıkla büyüsün bebeğin bebişin..
Yaa maşallah cok sevindim canım hayırla büyüt bebişini inşallah Allah acil şifalar versin
gözün aydın canım
Kızlar çok tessekkür ederim allah razı olsun hepinizden .alıntı yapamadığım kimse varsa da kusura bakmasın.cok sagolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…