- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
Kızlar merve nerelerde
lavitabellamk
sanki uzun zamandır yok gibi haberi olan var mı belki sosyal medyada görüşen vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
39+0 bekliyoruzBenim gibi hala doğuramayan varmi canlar 39+4 oldum
Kan verdik bir gece daha fototerapi cok zor olur bizeFerah tut içini bakalım canım
ay ne yapsak ya bu seneki bebişlerin gelesi yok kizimi 37+9 da dogurmusdum cikmadigim yokuş yürümedigim yol kalmadi alttan muayenede hala doktorum ilerde zor ulaşıyorum diyo deliriyorum yan gelip yatan herkes doğurdu etrafimda ya hayirlisi bakalim canim39+0 bekliyoruz
Valla dün benimde kontrolüm vardı sıfır açılma senin kızın gelmeye niyeti yok galiba dedi Valla aynen Ağustos anneleri bile doğurdu biz kalakaldık böyleay ne yapsak ya bu seneki bebişlerin gelesi yok kizimi 37+9 da dogurmusdum cikmadigim yokuş yürümedigim yol kalmadi alttan muayenede hala doktorum ilerde zor ulaşıyorum diyo deliriyorum yan gelip yatan herkes doğurdu etrafimda ya hayirlisi bakalim canim
Hayırlı olsun, ömrü bereketli olsun inşallah.Herkese mrb kizlar.ben iki gun once normal dogum yaptim
Bizim kızkar 4. Paketin sonundalar.Evet 3 paket bez bitti biri 56lı prima diğerleri 40lı sleepy bizim kızın alttan kaçağı var sağa sola mıçtıklarını saymıyorum
Sizde durumlar nasıl
İnanmıyorum az önce ilk defa kucağımda uyudu. Şok şokBenimki uyuyor. Bi problem yoksa ovh movh sesler çıkarıyor. Kucağa alıyorum. Orda gidiyor. Tabii bu hep böyle olacağı anlamına gelmiyor
Biz daha cıkmadık ama bir bankta emziririm öyle bir sey olsa. Cekerim müslini napalım. Gerçi eşim biraz mırın kırın edebilirpeki dışarı çıktığınızda napıyosunuz ?
ağlayınca çarşıda falan nereye gircen emzircen
Bende de uyku hali oldu bişey in yok iyisin diyip durmadan seryma ilaç verip durdular migdem bulanıyor sanki dedim o zaman uyuyayım seni dedi yok bulanıyor dedim sonra bebeğimi göreyim diye ki kısa süre sonra geçmişti bulantimSen yine bebek cıktıkdan sonra başlamış:)) ben doğuma girdim daha baslamadılar anestezi uzmanı doktora cabuk olun başlayın dil doktor bı şekil yapamam diyo ne varsa orda:) bebek iri baskı yapacak damara miden bulanabilir dedi hakketten baslar başlamaz ben öğür öğür dur basımın altına koydular bi tas:)) nabızda yok olmuş benden acele acele aldılar bebeği ama basından sonuna öğürdüm anestezi uzmanı desen basımda nabız cevap vermiyo diip duruyo çok fenadı çok :)))
Dışarı çıkmak değil de hastane de kontrole götürdüm dün sıra beklerken yıktı ortalığı kenarda duran koltuğa oturup arkamı dönüp emzirdimpeki dışarı çıktığınızda napıyosunuz ?
ağlayınca çarşıda falan nereye gircen emzircen
Üzülme canım ya belki gerek kalmaz fototerapiyeEvet ve doktor gecmemiş gibi görünüyor dedi
Uykuya dalma esnasında ver emziği o zaman tutuyorlarTeşekkürler kızlar. Avent ultra soft emzik aldım verdim öğürüyor itiyor diliyle. İnatlaşıp alıştırmaya çalışacağım.
Peki ben gaz damlaları için barsak tembelliği yaptığını okumuştum ne düşünüyorsunuz?
Ay siz çift çift gidiyorsunuz Allah yardımcınız olsun canımHayırlı olsun, ömrü bereketli olsun inşallah.
Bizim kızkar 4. Paketin sonundalar.
Şimdilik gerek kalmadı 13 cıktı sarılıgı gunde 3 4 öğün mama takviyesi yapcaz kuzumaÜzülme canım ya belki gerek kalmaz fototerapiye
Canım ben aslında en baştan mama ver diyecektim de yanlış anlarsın belki diye demedim. Başta sarılık çıktıysa mama şart. Ben sürekli hem emzirip hem verdiğim halde bile bir buçuk ay uzadı.Şimdilik gerek kalmadı 13 cıktı sarılıgı gunde 3 4 öğün mama takviyesi yapcaz kuzuma
Kaçlı paketler canım sizin bezler, biz 44lü 5 paketle ilk ayı tamamladıkHayırlı olsun, ömrü bereketli olsun inşallah.
Bizim kızkar 4. Paketin sonundalar.
Kuzum niye yanlıs anlayım olurmu oyle sey. Kilo alımı iyi bebeğimin Günde 3 4 öğün verecekmişiz kuzum aptamil önerdi o gaz yapıyor demiştin eşim de doktorun önerdiğini al dedi olmazsa hiip alırız artıkCanım ben aslında en baştan mama ver diyecektim de yanlış anlarsın belki diye demedim. Başta sarılık çıktıysa mama şart. Ben sürekli hem emzirip hem verdiğim halde bile bir buçuk ay uzadı.
Bu yüzden ben posta posta yapıp buzluğa arıyorum:))Yarın ki misafirlerim için 12424246889 milyon kere oğlanın yanına gide gele yaptım ama öldüm ulan. Hem çocuklu olup hemde eski düzen gitmeye çalışmak çok zor bugün anladım. Son misafir hazırlığım olsun bı daha tövbe. Hazır biseyler alıp koyacam.