Gözün aydın olsun canım.. Sağlıkla büyüsün bebeğin.. Etiketlemiştim seni doğum olmuş meğer. Süt de gelir merak etme.Herkese mrb kizlar.ben iki gun once normal dogum yaptim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın olsun canım.. Sağlıkla büyüsün bebeğin.. Etiketlemiştim seni doğum olmuş meğer. Süt de gelir merak etme.Herkese mrb kizlar.ben iki gun once normal dogum yaptim
şunun şurasında ne kaldıBabannem olsa aman azdın mı kızım sakın der sana
Uyumadı dana babamlar geldi çay içicez kuzum
gözün aydın canımHerkese mrb kizlar.ben iki gun once normal dogum yaptim
şuan bebeğinin midesi kiraz kadar zaten doyar merak etme süt geliyosaSize sorcagim cook sey var.sut gelmedi daha bende bugun ilk sikinca azicik belirdi meme ucunda.napmam lazim benim lutfen yardimmm
bizde 4 paket bitti 5teyiz şuanEvet 3 paket bez bitti biri 56lı prima diğerleri 40lı sleepy bizim kızın alttan kaçağı var sağa sola mıçtıklarını saymıyorum
Sizde durumlar nasıl
Bizim de 4 paket bitti 60 lıEvet 3 paket bez bitti biri 56lı prima diğerleri 40lı sleepy bizim kızın alttan kaçağı var sağa sola mıçtıklarını saymıyorum
Sizde durumlar nasıl
Kesinlikle sür hayatım hemen sönüyor benim kızın yüzünde çıkanlar. Baya parmagimin ucuna sıkıp sütü direk parmagimla sürüyorum. Kendi yüzüne de sür mutlaka kaymak gibi oluyor Doğal nemlendirici
Normal gidiyoruz o zaman yarın 3 haftalık olucazbizde 4 paket bitti 5teyiz şuan
Sarılık kontrolü mü?Biz yine hastanedeyiz kuzumdan kan alınıyor çok ağlıyor
Paraya mıçıyolar canını yediklerimBizim de 4 paket bitti 60 lı
Ben varım şekerim 38+6 yımBenim gibi hala doğuramayan varmi canlar 39+4 oldum
Evet ve doktor gecmemiş gibi görünüyor dediSarılık kontrolü mü?
Kız şaka maka 1 aylık olduk bugün:)şunun şurasında ne kaldı
uyudum ben valla yarım saat falan galiba ama o bile iyi geldi
sonra kalktım çamaşır atmıştım onu serdim bulaşık makinasını boşalttım
anam yok bugün eşim evde diye
evin bikaç işini yapayım dedim belim ağrıdı ya
sezeryanda doğum mu bişey yok diyenin bundan sonra ağzına kürekle vururum valla
belim ayrıldı
işe dönünce ne poh yicem acaba hem iş hem ev hem niloş
Benimki uyuyor. Bi problem yoksa ovh movh sesler çıkarıyor. Kucağa alıyorum. Orda gidiyor. Tabii bu hep böyle olacağı anlamına gelmiyorSizin bebeler de memesiz uyumuyor mu kizlar
Ferah tut içini bakalım canımEvet ve doktor gecmemiş gibi görünüyor dedi