İkinci bebeği olacak arkadaşlar her iki gebeliğinizde de belirtileriniz aynımıydı yoksa cinsiyete göre mi değişiyor acaba
kızımda tek belim ağrıyordu hiç midem bulanmoyodu bunda mide bulantısı beni mahvediyor özelliklede akşamları.
Bulantı anlamında aynı seyir ediyor oysaki bu daha rahat gecer diye umut ediyordum, ama seninki gibi ilk gebeliği rahat olup ikincisinde bulanan cok kisi de var her hamilelik kendine özel ins.bir an önce gecer ben de cok zorlanıyorum
Günaydın kızlar HHinctugba
nerlerdesiniz Nasılsıniz 8+6 anneleri ay kızlar ben çok garip tuhaf duygular içindeyim. Daha hic bir belirti hissetmiyom .içimde bi kalp olmasi her geçen gün tuhaf hisseditttiriyo
Ayrıca kalp atışı duymayan anne adayları ben de 6 +0 da ilk kez gittigmde duymadım ama 2 kese de vardı yolk sac kesesi denen küçük kese de çok önemli .doktor bana dedi korkma yok kesesi de olursa yüzde 95 dolu dur diye embriyo bile daha yoktu yani 6.haftada.ama 8.haftada kalp atışını duyduk çok şükür. ..rahat olun .kendinizi dysunmeyin. İnş hayirlisiyla olur gider hamilelgimjz