Ben sen çok hareketliyim yürüyüşler, gezmeler, piknikler, çamaşır asmalar, hiçbirşeyden sakınmayan cengaver tavırlar ama bence öyle olunca kaslar güçleniyomu noluyosa anlamadım. En azından bu gece de sadece 1 kere uyandım diyerek bi sen iyi tarafından bakıyorum. Ama en son doğuran bence ben olacaaam. En son doğurana ödül olsun mu? Barim beklediğimize bişe olsun ama dimiiiii
pakette yazan kilolara çok takılma bence baktın ki bezle4 dar gelmeye başlıyor bir sonraki numaraya geçebilirsin, bezlerin çabuk dolmasından da anlayabilirsin, 2ye geçince anlarsın oh bee zırt pırt değiştirmeye gerek yok diye. Bence 1 numara fazla stoklama, bende hepsi kısa sürdü 1 numara baya çabuk 2ye geçtik. Zaten 2 numara da 3 kilodan itibaren kullanılabiliyor. Ben 1 ve 2 çok fazla kullanmadım ama 3 ve 4ü baya bir kullandım.
Merhaba anneler, ben de 18inde sezaryenle bebişimi dünyaya getirdim. İlk iki üç gün göğsümün ucu olmadığı halde güzelce emdi bebeğim bi şekilde ama dünden beri beni emmiyor. Bir de kilo kaybı olması gerekenden yüksek çıktı. Sağarak biberonla veriyorum sütü. Neden emmeyi bıraktı aceba, böyle birşey yaşayan var mı?
Günaydın kızlar dün gece biz yine nöbetteydik saat 10.bucukda uyanıp sabah 6 da uyudu bizimki ne olacak böyle bilmiyorum bide gece korkuttu baya bi ara ağlamakdan katıldı yüzü mosmor oldu Allahdan hemen geldi kendine
Ben sen çok hareketliyim yürüyüşler, gezmeler, piknikler, çamaşır asmalar, hiçbirşeyden sakınmayan cengaver tavırlar ama bence öyle olunca kaslar güçleniyomu noluyosa anlamadım. En azından bu gece de sadece 1 kere uyandım diyerek bi sen iyi tarafından bakıyorum. Ama en son doğuran bence ben olacaaam. En son doğurana ödül olsun mu? Barim beklediğimize bişe olsun ama dimiiiii
heeey o ödül benim kaptirmamdün sabah nişanîm geldigi halde evi temizledim tekrar tekrar son ütüyü yaptım akşam tempolu yürüdümyokuş çıktım yok yok yok
Kanada lokumum bende de uçuk virüsü var. Azıcık bağışıklığın düşsün hemen çıkar ve maalesef bulaşıcı. Ömür boyu da geçmeyen bir virüs. Dikkat et de temas etmesin bulaşmasın bebegine
heeey o ödül benim kaptirmamdün sabah nişanîm geldigi halde evi temizledim tekrar tekrar son ütüyü yaptım akşam tempolu yürüdümyokuş çıktım yok yok yok
aksine 500_1000gr alması gerekli seninki iyi bence Dr a takılma canım bizim 15 günde 3880 den 4300 e çıkmıştı. Yarın 1 aylık aşımız var. Bakalım ne olmuş kuzucuk
atletik hatun maşallah sana doğumun çok rahat olacak pırt diye çıkacak Alper bey ben inanıyorum bu azme dayanamaz artık heralde
off fazla uyuyunca benim memikler alarm veriyor ağrı yapıyor dolunca sağmaya da üşeniyorum. Bir yandan büyüğün peşinde koşturuyorum. Daha yeni totom yatak gördü
Valla mecbur çıkacak artık şimdilik herşeye hazırım sanırım ama o an ne olur bilmiyorum bende de cahil cesareti var şuan sanırım
Ben hiç bebeğin kilosunu falan bilmiyorum pek söylemiyorlar burda .
yeminle bu kız bize düşman
uyandı şimdi altını değiştirdim bezi attım kızı kucağıma aldım emzircem daha 1 dk olmadı temiz beze mıçtı
hayde bidaha değiştir
aysonunu zor görecek benim adam bu gidişle
Ebe’mize göre içerde geçirdiği her gün dışardaki bilmem kaç güne eşit olduğundan, gaz nefes vs sorunları bitmiş, kaba motor hareketlerine hazır, içerde pişmiş bir bebek olarak doğacak bu sona kalanlar..
Ay hadi inşallah diyerek bekleme moduna alıyorum kendimi..