2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende annem dogurucan diyor eşime dedimki derin uyuma annem bugün doğurursun diyor dedim oda güldü tamam uyanık olucam diyor 😂😂
Hiç bisey hissetmiyorum valla keşke böyle kolay olsa sancisiz ağrısız 😂
Kız bazıları dumur oluyor ya doğururken çok şaşırıyorum. Hiçbiseyden haberim yok 7 cm açıklığım varmış diyorlar normal muayeneye gidipte, 1 saat içinde doğurdumda çıktım vs vs inan şok oluyorum duyunca ama bizimde olsaydı iyiydi 😂🤣

Kız bazıları dumur oluyor ya doğururken çok şaşırıyorum. Hiçbiseyden haberim yok 7 cm açıklığım varmış diyorlar normal muayeneye gidipte, 1 saat içinde doğurdumda çıktım vs vs inan şok oluyorum duyunca ama bizimde olsaydı iyiydi 😂🤣
Inşallah bizimde öyle olur.
Senin tecrüben var yine ben başıma ne geleceğinden habersiz kurbanlık koyun gibi bekliyorum 😂😂

Inşallah bizimde öyle olur.
Senin tecrüben var yine ben başıma ne geleceğinden habersiz kurbanlık koyun gibi bekliyorum 😂😂
o zaman bende cahil cesareti vardı bilmediğimden 😁😂. Asıl şimdi korkuyorum bende. Ama etkilenme benimkinin kafası bir hafta önde gidiyordu o yüzden zorladi belkide 🙄😁

o zaman bende cahil cesareti vardı bilmediğimden 😁😂. Asıl şimdi korkuyorum bende. Ama etkilenme benimkinin kafası bir hafta önde gidiyordu o yüzden zorladi belkide 🙄😁
Valla mecbur çıkacak artık şimdilik herşeye hazırım sanırım ama o an ne olur bilmiyorum bende de cahil cesareti var şuan sanırım😂
Ben hiç bebeğin kilosunu falan bilmiyorum pek söylemiyorlar burda .

Kurumus-Maskara Kurumus-Maskara canım bebegim 3100 doğdu. Hastaneden çıkarken 2750 idi. Birinci ayında 3900 olmuştu. Bugün tam iki aylığız 6 kilo. Bence de çok normal. Kilolu olacak sanıp beslememezlik etme sakın . Ama 3 saat ideal. Madem rahatsız oluyorsa çocuk emzikle falan oyala.
Masallah canım. Yok beslememezlik etmem ama 3 saatten önce beslemem artık. 3 saat dolunca anca

Valla mecbur çıkacak artık şimdilik herşeye hazırım sanırım ama o an ne olur bilmiyorum bende de cahil cesareti var şuan sanırım😂
Ben hiç bebeğin kilosunu falan bilmiyorum pek söylemiyorlar burda .
Normaldirde ondan söylemiyorlardır kuzum kilosunu. Sınırı falan aşmış olsaydı söylerlerdi sezeryan diye zaten 😊. Bende iyice kafayı sıyırdım heyecandan, baskıdan altımamı kacırıyorum noluyosam acaba suyum mu geldi diyorum ahaha 😆. Halbuse kontrolde doktor suyun yerli yerinde dedi, böylece gelenin ne olduğunu anladık🙄🤣

Hanımlar tek tek alıntı yapamıyorum su an 3210 gr 50 cm minnak biraz da nazlı bir kızım oldu. Doğumum kolay ve hızlı geçti. Aktif sancı dönemim kısa sürdü yalnız varis varmış dikislerim kanadı. Epizyotomi açılmadı.. Detayları anlatırım biraz dinleneyim :KK66:
Oh hayırlı olsum canım. :nazar: :KK200: ömrü bereketli olsun?

Kızlar normalde hamileliğim de hiç ödemim olmdı hiö hemde ama doğurdum ve buğün 3. Gün bitti ayaklarım fena halde şişti ödem sanırım neden olur yada sizin de böyle mi oldu?

Kızlar normalde hamileliğim de hiç ödemim olmdı hiö hemde ama doğurdum ve buğün 3. Gün bitti ayaklarım fena halde şişti ödem sanırım neden olur yada sizin de böyle mi oldu?
sezeryan mi oldun canım
ödem ki ne ödem
ben inanamadım ayaklarımı görünce başkasının ayağı gibiydi
6. gün geçti

yeminle bu kız bize düşman
uyandı şimdi altını değiştirdim bezi attım kızı kucağıma aldım emzircem daha 1 dk olmadı temiz beze mıçtı 😱🤣
hayde bidaha değiştir
aysonunu zor görecek benim adam bu gidişle 🤣
Bizimki de aynı emzirirken pırt pırt salıyor ebebekte ikinci bez yüzde 30du stoklamaya başladım valla. Batıracak bizi kendime bişey almaz oldum 😀

Bizimki de aynı emzirirken pırt pırt salıyor ebebekte ikinci bez yüzde 30du stoklamaya başladım valla. Batıracak bizi kendime bişey almaz oldum 😀
şimdi biz 1 numara yenidoğan kullanıyoruz ya ne zaman 2ye geçicez
1den fazla alıp stok yapıcam elimde patlar diye alamıyom

şimdi biz 1 numara yenidoğan kullanıyoruz ya ne zaman 2ye geçicez
1den fazla alıp stok yapıcam elimde patlar diye alamıyom

Canım 1 numaralı bez 6 kilo olana kadar rahat rahat kullanılır. Gelişimine gore tahminde bulunabilirsin. Mesela ben en çok 1 numara aldim

Baktın ki elinde paket kaldı ve bez olmuyor. Gidip marketten değişim yaparsin

Back