- 11 Ekim 2018
- 455
- 656
- 53
- 30
1 ay mıBende valla ayni,ve ayaklarim agriyor halaaa 1 ay olduii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay mıBende valla ayni,ve ayaklarim agriyor halaaa 1 ay olduii
Kızlar bebeği 1 aylık olup 4 kilo olan varmi?
Benimki dogdundan beri 650 gr almış,doktoru omg omg çok kilo almış deyip yolladi bizi eve . Çok mu kilo almış yahu?
ee benimki 3720ydi en son ama ben 1 kullanıyom hala büyükte olmuyoBen geçtim canim 2ye 3500kg falan benim kiz
Evet 2. Aşı. Birinci aşı çok kolay tinlamadi bile . Bu verem aşısı zorkıyamam ya 2. ay aşısıydı senin demi sena
1. aydakinde de böyle olmuş muydu
ee benimki 3720ydi en son ama ben 1 kullanıyom hala büyükte olmuyo
Benim galiba gerçekten nişanım geldi bu sabah sümüksü kanlı bi akıntı oldu birazda sancim var ama düzensiz geliyor doktora gitsem mi bilemiyorum.Senin de günlerdir süren belirtilerin var. Ki sanıyorum doğumdasın şimdi. Hadi inşallah :)
Sevgili eşim de pırt die çıkcak dio ama kilo alıyo ya çıkarken derli toplu çıksın die dua ediyom ☺
Burda da söylemiyolar. 1 Temmuzda 3 kiloydu. 1 ayda 500gr almış mıdır diyorum
Atlas doğdu temiz bez takar takmaz yaptı.. 30 aylık.. Halen temiz bez takınca faaliyete geçer. Enişte hazırlasın kendini. Değişmiyo bu türler
Kesin güçleniyo kesin..
Ya sen ya ben olcaz sonuncu bence..
Bi pro üyelik de bize olsun.. @Kazen beyciğim.. Son doğurmak da marifet şimdi..
Inşallah gerçekten öyle olur bekledigimize değsin bari.Günaydın herkeslere...
Kahve?!
Ebe’mize göre içerde geçirdiği her gün dışardaki bilmem kaç güne eşit olduğundan, gaz nefes vs sorunları bitmiş, kaba motor hareketlerine hazır, içerde pişmiş bir bebek olarak doğacak bu sona kalanlar..
Ay hadi inşallah diyerek bekleme moduna alıyorum kendimi..
Benim galiba gerçekten nişanım geldi bu sabah sümüksü kanlı bi akıntı oldu birazda sancim var ama düzensiz geliyor doktora gitsem mi bilemiyorum.
Bence de herkes günü gelmeden pırt pırt doğuruyoo. Biz o kaadaaan bekliyoz. güçleniyorlar da bakalım bir ayda alır 500 gr fazlasını bile alır son ayda haftada 200 gr civarı diyo doktor bizimki hep öle gidiyo. Her hafta gidiyoruz biz kontrole. O da sıktı yaa neyseSenin de günlerdir süren belirtilerin var. Ki sanıyorum doğumdasın şimdi. Hadi inşallah :)
Sevgili eşim de pırt die çıkcak dio ama kilo alıyo ya çıkarken derli toplu çıksın die dua ediyom ☺
Burda da söylemiyolar. 1 Temmuzda 3 kiloydu. 1 ayda 500gr almış mıdır diyorum
Atlas doğdu temiz bez takar takmaz yaptı.. 30 aylık.. Halen temiz bez takınca faaliyete geçer. Enişte hazırlasın kendini. Değişmiyo bu türler
Kesin güçleniyo kesin..
Ya sen ya ben olcaz sonuncu bence..
Bi pro üyelik de bize olsun.. @Kazen beyciğim.. Son doğurmak da marifet şimdi..
Haftada 200 iyiymişBence de herkes günü gelmeden pırt pırt doğuruyoo. Biz o kaadaaan bekliyoz. güçleniyorlar da bakalım bir ayda alır 500 gr fazlasını bile alır son ayda haftada 200 gr civarı diyo doktor bizimki hep öle gidiyo. Her hafta gidiyoruz biz kontrole. O da sıktı yaa neyse
Ayy hadi kız sen De girdin yola. Biz karamelle anca kaffe içiyoz zaten doktoruna haber ver ne diyo bakalım ama sancılarını beklemen daha iyi sanki. Ama yine de en doğru kararı doktor sölerBenim galiba gerçekten nişanım geldi bu sabah sümüksü kanlı bi akıntı oldu birazda sancim var ama düzensiz geliyor doktora gitsem mi bilemiyorum.
Ayy evet o da çok az yaa. Ozaman da insan merak eder. Saağlıkla gelsinler de artık bekleyeceez paşa keyifleriniHaftada 200 iyiymiş
Eğer öyleyse 3,600 beklemek lazım ama bu kadar harekete belki o da zayıflıyodur
Her hafta kontrol sıkıcı olabilir ama benim gibi olsan isterdin yav..
Ben 9 ayda 2 kere gördüm
Gözün aydın beklenen Doğum gerçekleşti. Allah analı babalı sağlıkla büyütsünHepinizden Allah razı olsun kızlar. Doğum saati 10 ceyrek. 3450 gr 48 cm. Dikişlerim var az
Bende doktorumu arasam mı acaba hastaneye gitmek istemiyorum şimdiden yatırıp elli defa pandiklerler şimdi En iyisi sanci 5 dakikaya düşünce gitmek bencede yoksa hastanede çok bekletirler.Valla burda nişan gelince bilgi veriliyo telefonla ama hastaneye gidemiyosun. Gerek yok diyolar yani. Sancı 5 dk 1’e düşmeden 4 cm açılmadan hastane koridorları yassak..
Bende şimdilik sancilarin düzenli ve şiddetli olmasını beklicem yoksa hastanede daha çok bekleyip stres olucam evde daha rahatım.Ayy hadi kız sen De girdin yola. Biz karamelle anca kaffe içiyoz zaten doktoruna haber ver ne diyo bakalım ama sancılarını beklemen daha iyi sanki. Ama yine de en doğru kararı doktor söler
Hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah. Darısı başımıza inşallah. Bugün gece rüyamda seni gördüm hep. Beraber sanci çekiyordukHepinizden Allah razı olsun kızlar. Doğum saati 10 ceyrek. 3450 gr 48 cm. Dikişlerim var az
Hangi aşıydı canımÇok zor bir geceydi hala da öyle ( aşılardan nefret ediyorum ..
Ya beni 2-3 günde bir çağırıyor ben de daraldım artık her gitmede 100-150 gr almış oluyor cok şükür tabi. Hayırlısı ya sağlıkla gelsinler dr bekleyelim napalım işin şakası artık da insan geriliyor illaBence de herkes günü gelmeden pırt pırt doğuruyoo. Biz o kaadaaan bekliyoz. güçleniyorlar da bakalım bir ayda alır 500 gr fazlasını bile alır son ayda haftada 200 gr civarı diyo doktor bizimki hep öle gidiyo. Her hafta gidiyoruz biz kontrole. O da sıktı yaa neyse
Ay canım sen de kurtuldun hadi çok şükür @deeploneliness ve ardından seni de gönderdik anneler kervanına başlarsın sen de artık emmiyor uyumuyor paylaşımlarınaHepinizden Allah razı olsun kızlar. Doğum saati 10 ceyrek. 3450 gr 48 cm. Dikişlerim var az