2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bebeği 1 aylık olup 4 kilo olan varmi?
Benimki dogdundan beri 650 gr almış,doktoru omg omg çok kilo almış deyip yolladi bizi eve 🤦🏻‍♀️. Çok mu kilo almış yahu?

9 günde 600 gr almış.Doktorun gözleri pörtledi😱Hiç durmadan emzirdin mi bu tosuncugu dedi😕

Senin de günlerdir süren belirtilerin var. Ki sanıyorum doğumdasın şimdi. Hadi inşallah :)

Sevgili eşim de pırt die çıkcak dio ama kilo alıyo ya çıkarken derli toplu çıksın die dua ediyom ☺

Burda da söylemiyolar. 1 Temmuzda 3 kiloydu. 1 ayda 500gr almış mıdır diyorum 😍

Atlas doğdu temiz bez takar takmaz yaptı.. 30 aylık.. Halen temiz bez takınca faaliyete geçer. Enişte hazırlasın kendini. Değişmiyo bu türler 😄

Kesin güçleniyo kesin..
Ya sen ya ben olcaz sonuncu bence..
Bi pro üyelik de bize olsun.. @Kazen beyciğim.. Son doğurmak da marifet şimdi.. 😂
Benim galiba gerçekten nişanım geldi bu sabah sümüksü kanlı bi akıntı oldu birazda sancim var ama düzensiz geliyor doktora gitsem mi bilemiyorum.

Günaydın herkeslere...
Kahve?! ☕☕☕☕☕☕☕☕

Ebe’mize göre içerde geçirdiği her gün dışardaki bilmem kaç güne eşit olduğundan, gaz nefes vs sorunları bitmiş, kaba motor hareketlerine hazır, içerde pişmiş bir bebek olarak doğacak bu sona kalanlar..
Ay hadi inşallah diyerek bekleme moduna alıyorum kendimi..
Inşallah gerçekten öyle olur bekledigimize değsin bari.
Kahve için sağol çok iyi geldi 😂geceden beri uyuyamadim ağrıdan kendime getirdi .

Kız ben ne salağım 🤦‍♀️ Bebek arabası 3 tane ablamdan aldım. Boşuna para vermeyelim diye yine cimriligim tutmuştu. Ayak kısmı kirikmis travel olanın. Diğerleri zaten baston. Şimdi arabasız kaldik. Kraft twistler iyiymiş bir arkadaşım söyledi. Hızlıca bi el atın şu saftirikarkadaşınıza da kocaya sipariş verelim. Hangisi iyidir?

Benim galiba gerçekten nişanım geldi bu sabah sümüksü kanlı bi akıntı oldu birazda sancim var ama düzensiz geliyor doktora gitsem mi bilemiyorum.

Valla burda nişan gelince bilgi veriliyo telefonla ama hastaneye gidemiyosun. Gerek yok diyolar yani. Sancı 5 dk 1’e düşmeden 4 cm açılmadan hastane koridorları yassak.. 😇

Senin de günlerdir süren belirtilerin var. Ki sanıyorum doğumdasın şimdi. Hadi inşallah :)

Sevgili eşim de pırt die çıkcak dio ama kilo alıyo ya çıkarken derli toplu çıksın die dua ediyom ☺

Burda da söylemiyolar. 1 Temmuzda 3 kiloydu. 1 ayda 500gr almış mıdır diyorum 😍

Atlas doğdu temiz bez takar takmaz yaptı.. 30 aylık.. Halen temiz bez takınca faaliyete geçer. Enişte hazırlasın kendini. Değişmiyo bu türler 😄

Kesin güçleniyo kesin..
Ya sen ya ben olcaz sonuncu bence..
Bi pro üyelik de bize olsun.. @Kazen beyciğim.. Son doğurmak da marifet şimdi.. 😂
Bence de herkes günü gelmeden pırt pırt doğuruyoo. Biz o kaadaaan bekliyoz.😂👌 güçleniyorlar da bakalım bir ayda alır 500 gr fazlasını bile alır son ayda haftada 200 gr civarı diyo doktor bizimki hep öle gidiyo. Her hafta gidiyoruz biz kontrole. O da sıktı yaa neyse

Bence de herkes günü gelmeden pırt pırt doğuruyoo. Biz o kaadaaan bekliyoz.😂👌 güçleniyorlar da bakalım bir ayda alır 500 gr fazlasını bile alır son ayda haftada 200 gr civarı diyo doktor bizimki hep öle gidiyo. Her hafta gidiyoruz biz kontrole. O da sıktı yaa neyse
Haftada 200 iyiymiş 😳
Eğer öyleyse 3,600 beklemek lazım ama bu kadar harekete belki o da zayıflıyodur 😂
Her hafta kontrol sıkıcı olabilir ama benim gibi olsan isterdin yav..
Ben 9 ayda 2 kere gördüm 😳🤷🏻‍♀️

Ayy hadi kız sen De girdin yola. Biz karamelle anca kaffe içiyoz zaten🙈 doktoruna haber ver ne diyo bakalım ama sancılarını beklemen daha iyi sanki. Ama yine de en doğru kararı doktor söler 👌

Haftada 200 iyiymiş 😳
Eğer öyleyse 3,600 beklemek lazım ama bu kadar harekete belki o da zayıflıyodur 😂
Her hafta kontrol sıkıcı olabilir ama benim gibi olsan isterdin yav..
Ben 9 ayda 2 kere gördüm 😳🤷🏻‍♀️
Ayy evet o da çok az yaa. Ozaman da insan merak eder. Saağlıkla gelsinler de artık bekleyeceez paşa keyiflerini 🤷🏽‍♀️

Valla burda nişan gelince bilgi veriliyo telefonla ama hastaneye gidemiyosun. Gerek yok diyolar yani. Sancı 5 dk 1’e düşmeden 4 cm açılmadan hastane koridorları yassak.. 😇
Bende doktorumu arasam mı acaba hastaneye gitmek istemiyorum şimdiden yatırıp elli defa pandiklerler şimdi 😂En iyisi sanci 5 dakikaya düşünce gitmek bencede yoksa hastanede çok bekletirler.

Ayy hadi kız sen De girdin yola. Biz karamelle anca kaffe içiyoz zaten🙈 doktoruna haber ver ne diyo bakalım ama sancılarını beklemen daha iyi sanki. Ama yine de en doğru kararı doktor söler 👌
Bende şimdilik sancilarin düzenli ve şiddetli olmasını beklicem yoksa hastanede daha çok bekleyip stres olucam evde daha rahatım.

Ya beni 2-3 günde bir çağırıyor ben de daraldım artık her gitmede 100-150 gr almış oluyor cok şükür tabi. Hayırlısı ya sağlıkla gelsinler dr bekleyelim napalım işin şakası artık da insan geriliyor illa :anne:
Hepinizden Allah razı olsun kızlar. Doğum saati 10 ceyrek. 3450 gr 48 cm. Dikişlerim var az
Ay canım sen de kurtuldun hadi çok şükür @deeploneliness ve ardından seni de gönderdik anneler kervanına başlarsın sen de artık emmiyor uyumuyor paylaşımlarına :halay:

Back