2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hanımlar tek tek alıntı yapamıyorum su an 3210 gr 50 cm minnak biraz da nazlı bir kızım oldu. Doğumum kolay ve hızlı geçti. Aktif sancı dönemim kısa sürdü yalnız varis varmış dikislerim kanadı. Epizyotomi açılmadı.. Detayları anlatırım biraz dinleneyim :KK66:
Benimde öğlenden beri hafif kahve rengi lekelenmem devam ediyor ama ne ağrı ne sizi hiç bişeyim yok anneme dedim yarın sabaha doğurursun diyor dedim ama turp gibiyim hiç bişeyim yok😂😂😂
Sıradaki sen misin acaba bende leke de yok çünkü :işsiz::bicak:
güncel: en son 4 cm açıklığım vardı.
Yaa sen de mi brütüs :duduk: hadi bakalım sancılar sonuç vermiş maşallah azcık kalmış kucağına almana. Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz:dua:
Amaniiinnn neler olmuş burda böyle :rolleyes:
@deeploneliness canım açtın yolumuzu Allahtan acil şifalar diliyorum bebişe de sana da bebişi biz görmemişlerin yerine de kokla mis gibi:KK200: kilosu ve boyu da gayet iyi hayırla büyüsün inşallah:dua:

Sıradaki sen misin acaba bende leke de yok çünkü :işsiz::bicak:

Yaa sen de mi brütüs :duduk: hadi bakalım sancılar sonuç vermiş maşallah azcık kalmış kucağına almana. Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz:dua:
Amaniiinnn neler olmuş burda böyle :rolleyes:
@deeploneliness canım açtın yolumuzu Allahtan acil şifalar diliyorum bebişe de sana da bebişi biz görmemişlerin yerine de kokla mis gibi:KK200: kilosu ve boyu da gayet iyi hayırla büyüsün inşallah:dua:
Sabahtan baya sancim vardı dakika tutuyordum kasilmam baya ağrılı oluyordu 15 20 dakikada oluyordu şimdi hafifledi anlamadım neler oluyor.

Gun mu aydın :confused: :confused:
Ne o öyle güneş mi doğmuş. Halla Halla biz daha uyumamıştık
kaç günlük oldunuz canım
ben 25 günlükten beri uyku eğitimi demiyimde bişeyler yapmaya çalıştım kıza oldu galiba 🥰
dün akşam 7 buçukta uyudu şimdi kalktı 🤣
ki emiyo şuan belki yine geri uyucak
uyumasa bile aldım ben uykumu 🤣

Canım 1 numaralı bez 6 kilo olana kadar rahat rahat kullanılır. Gelişimine gore tahminde bulunabilirsin. Mesela ben en çok 1 numara aldim

Baktın ki elinde paket kaldı ve bez olmuyor. Gidip marketten değişim yaparsin
marketten almıyorum ki bezleri internetten alıyorum daha ucuz 🤣

Ayyy aynı benim gibi Salı sabahına ayni saatlerde sancılar 😂 11 de doğurmuştum kuzum inşallah sen daha çabuk su gibi doğurursun sağlıkla kavuşun inşallah 😂
kız dün gece dürttüm benimkini
bi çiçek bile almadın diye
adam hiç beklemiyodu heralde benden öyle bi tepki yüzü gözü değişti 🤣

3 paket sipariş vermiştim 120 tane var daha dün geldi
15 gün gitse 45 günlük olmuş olcaz
2-5 kg yazıyo üstünde daha 5 kilo olmaz heralde
Aynen daha kullanırsın canım. 40 tane 2 paket var bizde onu deneyerek ona göre sipariş veririm ama cok var daha 2ye geçmesine

benimkini akşam 7de banyo yaptırdım bi uyudu 7.30da hala uyuyo 🤣
iki kere altını değiştirmeye emzirmeye kaldırdım gözünü bile açmadan geri uyudu 🤣
ay popomu kaşıyayım 🧿
bu saat oldu kocayıda uyuttum buraya gireyim bi dedim
uyu demi kız uyurken yok rahat batıyo 🤣
şimdi bi kalkcak sonra dicem ah keşke uyusaydım 🙄🤣
Aynı canım derin uykuya geçiyorum ki nisoş kuşu kalkıyo 🤦🏼‍♀️
Evde boş kalmıyo ki yatayım 🙄🙄

o zaman bende cahil cesareti vardı bilmediğimden 😁😂. Asıl şimdi korkuyorum bende. Ama etkilenme benimkinin kafası bir hafta önde gidiyordu o yüzden zorladi belkide 🙄😁
Gerçekten de başına ne geleceğini bilince insan daha çok korkuyor. Bir de bir doğum diğerini tutmuyor, ilk bebeğimde çok şiddetli ağrılarım olmadı mesela, ikinciyi beklerken o kadar çok endişe etmedim ama ikinci baya bir ağrılı olunca üçüncüde biraz korktum, ki üçüncü zaten en çok canımı yaktı, sancıdan kıvrandım resmen. neyse ki kısa sürdü. Ama bir daha doğuracak olsam herhalde baya bir tırsıcam yani

ya çok güzelmiş 😍❤️
bende yapıcam 🤣
E benimkide 35 gr almış günlük neden fazla dedi. Canımı sıktı. Zaten ben hariç herkes söz sahibi çocuğu besleme konusunda,annemden tut eşime kadar bu çocuk aç al emzir al,yahu daha 2 saat olmadı yiyeli ama yokkk 😡 şimdi de hayatim niye fazla besliyorsun ki 3 saatte 1 emzir yeter diyor,defol git şurdan beni koca katili yapma dedim🤫tabi bunlar olurken benim oglan cirilciplak doktorun muayene koltuğuna boydan boya işedi 😂😂😂
Annesini uzmenin intikamini almis😅 kafana takma canjm bence gayet iyi

kız dün gece dürttüm benimkini
bi çiçek bile almadın diye
adam hiç beklemiyodu heralde benden öyle bi tepki yüzü gözü değişti 🤣
Ahahahhahs 😂😂😂😂
Bende dürttüm o kadar şey yaşadım moral olsun diye bi çiçek bile görmedim dedim mahcup oldu kurban olduğum 😔 Doğum yapınca bence akılları başlarından gitti 😫

Sağolun kızlar hissettiğim sadece kasılma düzenli de degil bekliyorum öyle, darısı doğumu gelen arkadaşlara olsun ins.
Kızlar bebeği 1 aylık olup 4 kilo olan varmi?
Benimki dogdundan beri 650 gr almış,doktoru omg omg çok kilo almış deyip yolladi bizi eve 🤦🏻‍♀️. Çok mu kilo almış yahu?
CAnım ilk hastaneden çıkınca verdiğini de düşününce o kilo normaldir. Ayrıca doktor iyi diyosa iyidir. Ama çok değil bence de. Bunları kafana takmadan emzirmeye devam et. Kafa ne kadar rahat bebek o kadar rahat. Benim mottom bu.
Hanımlar tek tek alıntı yapamıyorum su an 3210 gr 50 cm minnak biraz da nazlı bir kızım oldu. Doğumum kolay ve hızlı geçti. Aktif sancı dönemim kısa sürdü yalnız varis varmış dikislerim kanadı. Epizyotomi açılmadı.. Detayları anlatırım biraz dinleneyim :KK66:
Haydi gözün aydın olsun. Sağlıkla büyüsün minnoş . Keşkem giderken ayakkabının altına isimlerimizi yazıp ayağını sürüye süreye gitseydin🤔.
güncel: en son 4 cm açıklığım vardı.
Hadi bakalım tek yürek olduk neredeyse 1 aydır Doğamayan nazlı kızı bekliyoruz🙏 Sağlıcakla al kucağına güzel haberlerini ver şekerim

Back