ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.702
- 158
Benimki daha 1 numara kullanır gibi 160 tane aldm 15 20 gun goturur ancak :) gunde kaç bez harcadığına göre bak canımşimdi biz 1 numara yenidoğan kullanıyoruz ya ne zaman 2ye geçicez
1den fazla alıp stok yapıcam elimde patlar diye alamıyom
Ay hadi hayırlı kolay bi doğum olsun inşallah. Haber ver doğurunca.Kızlar dua edin inşaAllah. Hastane yolundayım sancılar 2-3 dk da bir.
Hanımlar tek tek alıntı yapamıyorum su an 3210 gr 50 cm minnak biraz da nazlı bir kızım oldu. Doğumum kolay ve hızlı geçti. Aktif sancı dönemim kısa sürdü yalnız varis varmış dikislerim kanadı. Epizyotomi açılmadı.. Detayları anlatırım biraz dinleneyim
Sıradaki sen misin acaba bende leke de yok çünküBenimde öğlenden beri hafif kahve rengi lekelenmem devam ediyor ama ne ağrı ne sizi hiç bişeyim yok anneme dedim yarın sabaha doğurursun diyor dedim ama turp gibiyim hiç bişeyim yok
Yaa sen de mi brütüsgüncel: en son 4 cm açıklığım vardı.
Sabahtan baya sancim vardı dakika tutuyordum kasilmam baya ağrılı oluyordu 15 20 dakikada oluyordu şimdi hafifledi anlamadım neler oluyor.Sıradaki sen misin acaba bende leke de yok çünkü
Yaa sen de mi brütüshadi bakalım sancılar sonuç vermiş maşallah azcık kalmış kucağına almana. Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz
Amaniiinnn neler olmuş burda böyle
@deeploneliness canım açtın yolumuzu Allahtan acil şifalar diliyorum bebişe de sana da bebişi biz görmemişlerin yerine de kokla mis gibikilosu ve boyu da gayet iyi hayırla büyüsün inşallah
kaç günlük oldunuz canımGun mu aydın
Ne o öyle güneş mi doğmuş. Halla Halla biz daha uyumamıştık
marketten almıyorum ki bezleri internetten alıyorum daha ucuzCanım 1 numaralı bez 6 kilo olana kadar rahat rahat kullanılır. Gelişimine gore tahminde bulunabilirsin. Mesela ben en çok 1 numara aldim
Baktın ki elinde paket kaldı ve bez olmuyor. Gidip marketten değişim yaparsin
haydi bir avazdagüncel: en son 4 cm açıklığım vardı.
3 paket sipariş vermiştim 120 tane var daha dün geldiBenimki daha 1 numara kullanır gibi 160 tane aldm 15 20 gun goturur ancak :) gunde kaç bez harcadığına göre bak canım
günaydıda biraz kokulu aydıGünaydınnnn❤❤
Ayyy aynı benim gibi Salı sabahına ayni saatlerde sancılargüncel: en son 4 cm açıklığım vardı.
kız dün gece dürttüm benimkiniAyyy aynı benim gibi Salı sabahına ayni saatlerde sancılar11 de doğurmuştum kuzum inşallah sen daha çabuk su gibi doğurursun sağlıkla kavuşun inşallah
Aynen daha kullanırsın canım. 40 tane 2 paket var bizde onu deneyerek ona göre sipariş veririm ama cok var daha 2ye geçmesine3 paket sipariş vermiştim 120 tane var daha dün geldi
15 gün gitse 45 günlük olmuş olcaz
2-5 kg yazıyo üstünde daha 5 kilo olmaz heralde
Hadi ya kapat kapat o zaman e ne olacak hiç cam açmayacakmısıngünaydıda biraz kokulu aydı
bizim eve yakın kurban pazarı var
kurbanlıklar gelmiş heralde uyanınca şimdi camları açayım dedim
aman yarabbiii
Aynı canım derin uykuya geçiyorum ki nisoş kuşu kalkıyobenimkini akşam 7de banyo yaptırdım bi uyudu 7.30da hala uyuyo
iki kere altını değiştirmeye emzirmeye kaldırdım gözünü bile açmadan geri uyudu
ay popomu kaşıyayım
bu saat oldu kocayıda uyuttum buraya gireyim bi dedim
uyu demi kız uyurken yok rahat batıyo
şimdi bi kalkcak sonra dicem ah keşke uyusaydım
Gerçekten de başına ne geleceğini bilince insan daha çok korkuyor. Bir de bir doğum diğerini tutmuyor, ilk bebeğimde çok şiddetli ağrılarım olmadı mesela, ikinciyi beklerken o kadar çok endişe etmedim ama ikinci baya bir ağrılı olunca üçüncüde biraz korktum, ki üçüncü zaten en çok canımı yaktı, sancıdan kıvrandım resmen. neyse ki kısa sürdü. Ama bir daha doğuracak olsam herhalde baya bir tırsıcam yanio zaman bende cahil cesareti vardı bilmediğimden. Asıl şimdi korkuyorum bende. Ama etkilenme benimkinin kafası bir hafta önde gidiyordu o yüzden zorladi belkide
ya çok güzelmiş
bende yapıcam
Annesini uzmenin intikamini almisE benimkide 35 gr almış günlük neden fazla dedi. Canımı sıktı. Zaten ben hariç herkes söz sahibi çocuğu besleme konusunda,annemden tut eşime kadar bu çocuk aç al emzir al,yahu daha 2 saat olmadı yiyeli ama yokkkşimdi de hayatim niye fazla besliyorsun ki 3 saatte 1 emzir yeter diyor,defol git şurdan beni koca katili yapma dedim tabi bunlar olurken benim oglan cirilciplak doktorun muayene koltuğuna boydan boya işedi
Ahahahhahskız dün gece dürttüm benimkini
bi çiçek bile almadın diye
adam hiç beklemiyodu heralde benden öyle bi tepki yüzü gözü değişti
Sağolun kızlar hissettiğim sadece kasılma düzenli de degil bekliyorum öyle, darısı doğumu gelen arkadaşlara olsun ins.
Kızlar bebeği 1 aylık olup 4 kilo olan varmi?
Benimki dogdundan beri 650 gr almış,doktoru omg omg çok kilo almış deyip yolladi bizi eve. Çok mu kilo almış yahu?
CAnım ilk hastaneden çıkınca verdiğini de düşününce o kilo normaldir. Ayrıca doktor iyi diyosa iyidir. Ama çok değil bence de. Bunları kafana takmadan emzirmeye devam et. Kafa ne kadar rahat bebek o kadar rahat. Benim mottom bu.
Hanımlar tek tek alıntı yapamıyorum su an 3210 gr 50 cm minnak biraz da nazlı bir kızım oldu. Doğumum kolay ve hızlı geçti. Aktif sancı dönemim kısa sürdü yalnız varis varmış dikislerim kanadı. Epizyotomi açılmadı.. Detayları anlatırım biraz dinleneyim
Haydi gözün aydın olsun. Sağlıkla büyüsün minnoş . Keşkem giderken ayakkabının altına isimlerimizi yazıp ayağını sürüye süreye gitseydin.
Hadi bakalım tek yürek olduk neredeyse 1 aydır Doğamayan nazlı kızı bekliyoruzgüncel: en son 4 cm açıklığım vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?