2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
aksine 500_1000gr alması gerekli seninki iyi bence Dr a takılma canım bizim 15 günde 3880 den 4300 e çıkmıştı. Yarın 1 aylık aşımız var. Bakalım ne olmuş kuzucuk
atletik hatun maşallah sana doğumun çok rahat olacak pırt diye çıkacak Alper bey ben inanıyorum bu azme dayanamaz artık heralde
off fazla uyuyunca benim memikler alarm veriyor ağrı yapıyor dolunca sağmaya da üşeniyorum. Bir yandan büyüğün peşinde koşturuyorum. Daha yeni totom yatak gördü😂🙄
Bende büyük yok benimde yeni totom yatak gördü aşkıperipellam😁 eminim ki uzun sürmeyecek 🤦🏼‍♀️
Allam 8 saat kesintisiz uyuduğumuz günleri de göstersin çok amin 😁

Hanımlar tek tek alıntı yapamıyorum su an 3210 gr 50 cm minnak biraz da nazlı bir kızım oldu. Doğumum kolay ve hızlı geçti. Aktif sancı dönemim kısa sürdü yalnız varis varmış dikislerim kanadı. Epizyotomi açılmadı.. Detayları anlatırım biraz dinleneyim ;)

Kurumus-Maskara Kurumus-Maskara canım bebegim 3100 doğdu. Hastaneden çıkarken 2750 idi. Birinci ayında 3900 olmuştu. Bugün tam iki aylığız 6 kilo. Bence de çok normal. Kilolu olacak sanıp beslememezlik etme sakın . Ama 3 saat ideal. Madem rahatsız oluyorsa çocuk emzikle falan oyala.

Hanımlar tek tek alıntı yapamıyorum su an 3210 gr 50 cm minnak biraz da nazlı bir kızım oldu. Doğumum kolay ve hızlı geçti. Aktif sancı dönemim kısa sürdü yalnız varis varmış dikislerim kanadı. Epizyotomi açılmadı.. Detayları anlatırım biraz dinleneyim ;)
Amanın sonunda :)) geçmiş olsun canim hayırlısıyla kurtuldun sende :)

Kızlar nihayet 23. gün dikişler düşmeye başladı oh beee :) ama dikiş olduğum yerde daha baya bir sertlik var, önceki doğumlarda yoktu (ama tabi onlar ufak yırtılmalardı bu ise epizyotomi). Zamanlar geçer diye duydum.

Hadi geçmiş olsun, Allah bağışlasın bebeğini. Detayları anlatırsın şimdi dinlenmene bak

Doğuramadım kuzum 🙄

Canım zannedersem seninkide nişan.

Doğurmadım canım çarşıyı tavaf ettim doğurayım diye. Yine yok yine yok.. Hanım efendinin keyfi yerinde, karnımda tepinip duruyo anca, doğası yok 🤣😆.
Benimde öğlenden beri hafif kahve rengi lekelenmem devam ediyor ama ne ağrı ne sizi hiç bişeyim yok anneme dedim yarın sabaha doğurursun diyor dedim ama turp gibiyim hiç bişeyim yok😂😂😂

Hanımlar tek tek alıntı yapamıyorum su an 3210 gr 50 cm minnak biraz da nazlı bir kızım oldu. Doğumum kolay ve hızlı geçti. Aktif sancı dönemim kısa sürdü yalnız varis varmış dikislerim kanadı. Epizyotomi açılmadı.. Detayları anlatırım biraz dinleneyim :KK66:
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah. Allah analı babalı büyütsün.

Doguramayanlar olarak açılışı yaptın sıradaki litfeenn😂😂

Yine yeniden evim boş kalmadı 😁
Bebeklik saat 10dan beri uyuyor gece ağzıma edecek erken uyudu kuzusu ❤
Memiklerim mutlu dinlenmeye çekildiler 😍
benimkini akşam 7de banyo yaptırdım bi uyudu 7.30da hala uyuyo 🤣
iki kere altını değiştirmeye emzirmeye kaldırdım gözünü bile açmadan geri uyudu 🤣
ay popomu kaşıyayım 🧿
bu saat oldu kocayıda uyuttum buraya gireyim bi dedim
uyu demi kız uyurken yok rahat batıyo 🤣
şimdi bi kalkcak sonra dicem ah keşke uyusaydım 🙄🤣

Amuda kalkmadığımız kaldı suni bizi çağırıyor sanırım :rolleyes:
Ayy inşaAllah gerek kalmaz suniye. Şöyle bi gitsek hastaneyede 6-7 cm açıklığımız olsa ya 😂😂.
Bu arada gün itibariyle elveda yengeç evladlar , hoşgelmiş minik aslanlar :KK61:
Aaa evetttt 😁🤩😍
Benimde öğlenden beri hafif kahve rengi lekelenmem devam ediyor ama ne ağrı ne sizi hiç bişeyim yok anneme dedim yarın sabaha doğurursun diyor dedim ama turp gibiyim hiç bişeyim yok😂😂😂
beni hergün doğuruyo zannediyoduk ama tık yok kuzum 😆😁😂. Artık sancım kasılmam vs olsa kimse takmıyo ahaha ne annem ne kocam 😂, herkes yav hee he modunda 🤣.

Hanımlar tek tek alıntı yapamıyorum su an 3210 gr 50 cm minnak biraz da nazlı bir kızım oldu. Doğumum kolay ve hızlı geçti. Aktif sancı dönemim kısa sürdü yalnız varis varmış dikislerim kanadı. Epizyotomi açılmadı.. Detayları anlatırım biraz dinleneyim :KK66:
Gözün aydın olsun canım.. Sağlıkla büyüsün bebeğin..

Kuzum kuzunun kilosu gayet yerinde. Minnak diyebilmek için 2500 gramın yani normal sınırların altında olması lazım 🤗. Hadi gözün aydınn darısı sağlık ve hayırla biz doğuramayanlara 🤩.

Ayy inşaAllah gerek kalmaz suniye. Şöyle bi gitsek hastaneyede 6-7 cm açıklığımız olsa ya 😂😂.

Aaa evetttt 😁🤩😍

beni hergün doğuruyo zannediyoduk ama tık yok kuzum 😆😁😂. Artık sancım kasılmam vs olsa kimse takmıyo ahaha ne annem ne kocam 😂, herkes yav hee he modunda 🤣.
Bende annem dogurucan diyor eşime dedimki derin uyuma annem bugün doğurursun diyor dedim oda güldü tamam uyanık olucam diyor 😂😂
Hiç bisey hissetmiyorum valla keşke böyle kolay olsa sancisiz ağrısız 😂

Back