2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende ayniyim canım uyuyup duruyorum ilaç yüzünden elimi ayağımı kaldıramiyorum ve benim kanamam kırmızı hiç geçmiyo doktor birsey yok desede korkuyorum 1 hafta sonra gidicem kalp atışı için
Kaç haftalıksın canım sen benimde geçmedi kahve ve ara ara kırmızı Cuma çağırdı kalp atışı için kalp atışlarını duyamayacağım diye çok korkuyorum

kızlar ne zaman gebeliği acıklamak gerek 3 ay bitincemi acaba ? ben yakınlarımdan baska kimseye demedim tabi beni evde kusarken görenler oluyor mecbur söylüyorum

Kaç haftalıksın canım sen benimde geçmedi kahve ve ara ara kırmızı Cuma çağırdı kalp atışı için kalp atışlarını duyamayacağım diye çok korkuyorum
Şuan 6+2 oldu canım 5+6 da vajinal baktı duyamadik sen kaç haftaliksin

İkinci bebeği olacak arkadaşlar her iki gebeliğinizde de belirtileriniz aynımıydı yoksa cinsiyete göre mi değişiyor acaba
kızımda tek belim ağrıyordu hiç midem bulanmoyodu bunda mide bulantısı beni mahvediyor özelliklede akşamları.

kızlar ne zaman gebeliği acıklamak gerek 3 ay bitincemi acaba ? ben yakınlarımdan baska kimseye demedim tabi beni evde kusarken görenler oluyor mecbur söylüyorum
Ailelere söyledik bu hafta.Birkac yakın arkadaşım biliyor.Ben akraba çevresinde olduğum için muhtemelen hemen duyulur saklayamam 3 aya kadar.

Şuan 6+2 oldu canım 5+6 da vajinal baktı duyamadik sen kaç haftaliksin
Gerçekten neye dayanarak bunu demiş doktorun anlamadım.haftaya gore kalp atışını duymamak gayet normal.kalp atisi 6. Haftadan itibaren duyulabilir.hatta 8.haftaya kadarda uzayabilir.kafana takma .Allahım izniyle kalp atışını da duyarsın.

Sanirim kanamam olduğu için öyle söyledi başka bir doktor ikiz gebelik olup bir kesenin boş olmasi sonucunda düşmüş olabileceğini söyledi inşallah bu bebeğim sağlıklı olur ve sizin bebekleriniz

Sanki migdem delinmiş gibi.sindirim sistemim de maşallah bi okadar hızlı calisiyor.aksam yemeği yiyemedim bilantidan , şimdide açlıktan bulanıyor sanirim kaziniyor ama yine yiyemiycem.en iyisi uyumak

Sanirim kanamam olduğu için öyle söyledi başka bir doktor ikiz gebelik olup bir kesenin boş olmasi sonucunda düşmüş olabileceğini söyledi inşallah bu bebeğim sağlıklı olur ve sizin bebekleriniz
Inşallah canim,Rabbim meleklerimizi esirgesin , bize bagislasin..

Sata göre 6+ 4 görünüyorum ama doktor geç döllenme olmuş dedi keseyi gördük karından alttan hiç bakmadı doktor cumayı bekliyorum canım
hayırlı haberler alırsın inşallah canım

Sata göre 6+ 4 görünüyorum ama doktor geç döllenme olmuş dedi keseyi gördük karından alttan hiç bakmadı doktor cumayı bekliyorum canım
benimde sata göre 7+3 oluyo ama USG ye göre 6+3 oluyo benimkide geç döllenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…