2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doktorun dediğine göre günde 20 gr almaları gerekiyormuş bizimki 40 gr almış ama devam dedi çok fazla falan demedi
E benimkide 35 gr almış günlük neden fazla dedi. Canımı sıktı. Zaten ben hariç herkes söz sahibi çocuğu besleme konusunda,annemden tut eşime kadar bu çocuk aç al emzir al,yahu daha 2 saat olmadı yiyeli ama yokkk şimdi de hayatim niye fazla besliyorsun ki 3 saatte 1 emzir yeter diyor,defol git şurdan beni koca katili yapma dedimtabi bunlar olurken benim oglan cirilciplak doktorun muayene koltuğuna boydan boya işedi

Ohhh sefası olsun leonun

Canım 2-3 saatte bir besle. Gazı daha kolay atlatır. Mama verme. Demek ki sütün yetiyor. Fazla kilo almayı da doğru bulmamış doktoru demek ki.
Öyle yapıyorum canım zaten. Çok nadiren mamayla beraber emzirigiyorum,geceleri mama veriyorum,bide eğer disaridaysak yokaa hep sadece emzirirm yarım saat. Bide gaz sancısı yüzünden doğru düzgün hiç uyumadi,ya ağzında meme olacak emziricem yada emzik kıyameti kopariyor. Bide doktor emzik verme dedi ama emziksiz de durmuyor cocuk napim

Karamela sepeti yokken kahvesiz kalmasın buralar. Acil asistan aranıyor. Müracaat ben..

Yettim gari

Günde 5-6 km yürüyorum. Üstüne pilates. Acılı baharatlı yemekler. Ananas. Ahududu yaprağı çayı.. Hurma.. Sex on the beach.. 14 kg bebe kucaktayken dans dans dans..
Ama yooook Alper beyciğimin gelesi yok
2. doğum, rahim tırt olmuştur erkenden doğar diyodum , sevgili vücudum daş gibiyim daş diyo resmen

Haydi hayırlısı canım gelecek mi acaba minnoşhaberdar et bizi de
Hadi kız doğurda gel
Doğuramadım kuzum
Nişan dediğimiz şey illaki sümüksü mu olması lazım benimde kahverengi leke gelmiş acaba nişan mı.
Canım zannedersem seninkide nişan.
N’aptınız yoldaşlar ZehranurHifa @deeploneliness Başladığı düşünülen doğumlarınız sonlandı mı
Doğurmadım canım çarşıyı tavaf ettim doğurayım diye. Yine yok yine yok.. Hanım efendinin keyfi yerinde, karnımda tepinip duruyo anca, doğası yok .

Aynı şeyleri bende aktif yapıyorum aynı şekilde bebede var bende . En azından senin takvimin var bende oda yok

Valla ben geceleri zorla uyandırmıyorum artık bir iki topugundan sıkıyorum oynatıyorum uyanmıyor sonra kendiliğinden uyanıyor emziriyorum
Maşallahh leoya
Dediğim muziği açtın mı ,sustu mu?

Valla ben geceleri zorla uyandırmıyorum artık bir iki topugundan sıkıyorum oynatıyorum uyanmıyor sonra kendiliğinden uyanıyor emziriyorum
Maşallahh leoya
Dediğim muziği açtın mı ,sustu mu?
Benim doktor geceleri bırak 4 saatte kadar uyusun dedi Eger kendisi uyanmazsa bi süreçte beslenmek için öyle uyandır dedi. O müzik bazen işe yarıyor,bazen yaramıyor. Hatta bende uygulama var bu sesler için adı White Noise

Aşkitoşkom görmedin galiba ama petibör püskevit ve çay güzel süt yapıyor sabah akşam ye gitsin

Kızlar bebeği 1 aylık olup 4 kilo olan varmi?
Benimki dogdundan beri 650 gr almış,doktoru omg omg çok kilo almış deyip yolladi bizi eve . Çok mu kilo almış yahu?
Benim kesin olur hayatım. Gerçi benim kız şişman doğdu azıcık. 650 gr normal gibi aslında. Günlük 25-35 gr almak normal diyorlar

Kızlar bebeği 1 aylık olup 4 kilo olan varmi?
Benimki dogdundan beri 650 gr almış,doktoru omg omg çok kilo almış deyip yolladi bizi eve . Çok mu kilo almış yahu?
aksine 500_1000gr alması gerekli seninki iyi bence Dr a takılma canım bizim 15 günde 3880 den 4300 e çıkmıştı. Yarın 1 aylık aşımız var. Bakalım ne olmuş kuzucuk
atletik hatun maşallah sana doğumun çok rahat olacak pırt diye çıkacak Alper bey ben inanıyorum bu azme dayanamaz artık heralde
Yine yeniden evim boş kalmadı
Bebeklik saat 10dan beri uyuyor gece ağzıma edecek erken uyudu kuzusu
Memiklerim mutlu dinlenmeye çekildiler
off fazla uyuyunca benim memikler alarm veriyor ağrı yapıyor dolunca sağmaya da üşeniyorum. Bir yandan büyüğün peşinde koşturuyorum. Daha yeni totom yatak gördü

Öyleyse hiç takmicam valla

Hohooo üstad ben doğurma sıramı sana veriyorum 5-6 km ve hurma bende de var bi de squat tarzı egzersizler yapıyorum az da olsa. Acılı işe yarıyormuymuş onu bilmiyordum. Kocayı kullanamıyorum pek yorgun 50 saat uyuyor.
Sonuç olarak çok çalışmam lazım benim çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…