- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
E benimkide 35 gr almış günlük neden fazla dedi. Canımı sıktı. Zaten ben hariç herkes söz sahibi çocuğu besleme konusunda,annemden tut eşime kadar bu çocuk aç al emzir al,yahu daha 2 saat olmadı yiyeli ama yokkkDoktorun dediğine göre günde 20 gr almaları gerekiyormuş bizimki 40 gr almış ama devam dedi çok fazla falan demedi
Ohhh sefası olsun leonunE benimkide 35 gr almış günlük neden fazla dedi. Canımı sıktı. Zaten ben hariç herkes söz sahibi çocuğu besleme konusunda,annemden tut eşime kadar bu çocuk aç al emzir al,yahu daha 2 saat olmadı yiyeli ama yokkkşimdi de hayatim niye fazla besliyorsun ki 3 saatte 1 emzir yeter diyor,defol git şurdan beni koca katili yapma dedim tabi bunlar olurken benim oglan cirilciplak doktorun muayene koltuğuna boydan boya işedi
Öyle yapıyorum canım zaten. Çok nadiren mamayla beraber emzirigiyorum,geceleri mama veriyorum,bide eğer disaridaysak yokaa hep sadece emzirirm yarım saat. Bide gaz sancısı yüzünden doğru düzgün hiç uyumadi,ya ağzında meme olacak emziricem yada emzik kıyameti kopariyor. Bide doktor emzik verme dedi ama emziksiz de durmuyor cocuk napimCanım 2-3 saatte bir besle. Gazı daha kolay atlatır. Mama verme. Demek ki sütün yetiyor. Fazla kilo almayı da doğru bulmamış doktoru demek ki.
Karamela sepeti yokken kahvesiz kalmasın buralar. Acil asistan aranıyor. Müracaat ben..Karnımdayken de boyleydi son zamanlar. Benimle uyur benimle uyandırdı bal oğlum. Şimdi de aynı :) yeni bı tez sunuyorum hanımlar
Annesinin karnında çok kuduruk olup hamileliği zor geçenlerin bebekleri doğunca rahat ediyor dünya varmış kuetulduk daracık yerden yeaa deyip uyuyorhamileliği tehlikeli geçenler şimdi rahat. Hamileliği tehlikesiz geçenler de şimdi çekiyor
Kabul edenler ? Etmeyenler ?
Kaptan düşük donlu sabahtan Günaydın
Karemela sepeti uyuyordur. kahve yok kahvalti yok salatalık yedim bende.
Hoff ne lohusa depresyonuna giren var, ne kaynanasıyla kavga eden var, kocasıyla arası bozulan, aşna fisnesi gelen var. Iyice valla orta yaşlı bebeli annelere döndükBeni de övmüyorsunuz ne zamandır. Gıybet de yok. Puuu size.. karamela sepetim lütfen gayfe icelimm
Kızlar sabah sızıntı halinde kiloduma azıcıkda taytıma su yayıldı. Sürecim biraz yavaş işliyor, zamana yayıliyor doğurma işim :). Kimileri bi anda dumur olup öncesinde hiçbir belirti yokken 1.5 saat içinde doğuruyor, kimilerininde böyle oluyor demek ki. Rabbim hepimizi hayırla kurtarsın , bebişlilerede kolaylık ferahlık versin .
Geliyor mu minik mucize
ankebut canım benimde çok sancı, kasılma oldu ya bu aralar, inan penguen gibi yürüyorum ve alt kısmım acıyor rahim taraflarım. Heralde kanalda benimki.. Bacaklarıda ayıra ayıra yürüyorum nerdeyse . Çokda yürüyüs yapıyorum günde en az 2 kilometre.
not: Kontrol yarın saat 14.40 da. Doğurmazsam
Haydi hayırlısı canım gelecek mi acaba minnoşhaberdar et bizi de
Doğuramadım kuzumHadi kız doğurda gel
Canım zannedersem seninkide nişan.Nişan dediğimiz şey illaki sümüksü mu olması lazım benimde kahverengi leke gelmiş acaba nişan mı.
Doğurmadım canım çarşıyı tavaf ettim doğurayım diye. Yine yok yine yok.. Hanım efendinin keyfi yerinde, karnımda tepinip duruyo anca, doğası yok
Aynı şeyleri bende aktif yapıyorum aynı şekilde bebede var bendeKaramela sepeti yokken kahvesiz kalmasın buralar. Acil asistan aranıyor. Müracaat ben..
Yettim gari️
Günde 5-6 km yürüyorum. Üstüne pilates. Acılı baharatlı yemekler. Ananas. Ahududu yaprağı çayı.. Hurma.. Sex on the beach.. 14 kg bebe kucaktayken dans dans dans..
Ama yooook Alper beyciğimin gelesi yok
2. doğum, rahim tırt olmuştur erkenden doğar diyodum , sevgili vücudum daş gibiyim daş diyo resmen
Valla ben geceleri zorla uyandırmıyorum artık bir iki topugundan sıkıyorum oynatıyorum uyanmıyor sonra kendiliğinden uyanıyor emziriyorumTadını çıkart.benimki kıyameti kopardi bugün doktora götürdük
Çok yiyormuş ondan böyle oluyormusGaz çıkaramıyor rahatça,büyük tuvaletini yapamıyor rahatça Dünden beri doğru düzgün uyumadi,aglama krizlerine giriyor kip kirmizi oluyor. Emzirirken ayaklar havada uçuşuyor,elleride ayni,memelerimi avuçlayıp tirnaklarini geçiriyor anası değil de dusmaniyim sanki
Benim doktor geceleri bırak 4 saatte kadar uyusun dedi Eger kendisi uyanmazsa bi süreçte beslenmek için öyle uyandır dedi. O müzik bazen işe yarıyor,bazen yaramıyor. Hatta bende uygulama var bu sesler için adı White NoiseValla ben geceleri zorla uyandırmıyorum artık bir iki topugundan sıkıyorum oynatıyorum uyanmıyor sonra kendiliğinden uyanıyor emziriyorum
Maşallahh leoya
Dediğim muziği açtın mı ,sustu mu?
Aşkitoşkom görmedin galiba ama petibör püskevit ve çay güzel süt yapıyorKızlar ya sütü yetmeyen bir tek ben varım galiba. Ne yapabilirim. Memedeyken süt gelmiyor yaygarayi basıyor benim oğlan. Mama veriyorum. Mamayı da kusuyor genelde. Bilmiyor ne içtiğini. Üzülüyorum ya mama alsın istemiyorum.
Benim kesin olur hayatım. Gerçi benim kız şişman doğdu azıcık. 650 gr normal gibi aslında. Günlük 25-35 gr almak normal diyorlarKızlar bebeği 1 aylık olup 4 kilo olan varmi?
Benimki dogdundan beri 650 gr almış,doktoru omg omg çok kilo almış deyip yolladi bizi eve. Çok mu kilo almış yahu?
Kaç kilo dogdu? Benimki 3380
aksine 500_1000gr alması gerekli seninki iyi bence Dr a takılma canım bizim 15 günde 3880 den 4300 e çıkmıştı. Yarın 1 aylık aşımız var. Bakalım ne olmuş kuzucukKızlar bebeği 1 aylık olup 4 kilo olan varmi?
Benimki dogdundan beri 650 gr almış,doktoru omg omg çok kilo almış deyip yolladi bizi eve. Çok mu kilo almış yahu?
atletik hatun maşallah sana doğumun çok rahat olacak pırt diye çıkacak Alper bey ben inanıyorum bu azme dayanamaz artık heraldeKaramela sepeti yokken kahvesiz kalmasın buralar. Acil asistan aranıyor. Müracaat ben..
Yettim gari️
Günde 5-6 km yürüyorum. Üstüne pilates. Acılı baharatlı yemekler. Ananas. Ahududu yaprağı çayı.. Hurma.. Sex on the beach.. 14 kg bebe kucaktayken dans dans dans..
2. doğum, rahim tırt olmuştur erkenden doğar diyodum , sevgili vücudum daş gibiyim daş diyo resmen
off fazla uyuyunca benim memikler alarm veriyor ağrı yapıyor dolunca sağmaya da üşeniyorum. Bir yandan büyüğün peşinde koşturuyorum. Daha yeni totom yatak gördüYine yeniden evim boş kalmadı
Bebeklik saat 10dan beri uyuyor gece ağzıma edecek erken uyudu kuzusu
Memiklerim mutlu dinlenmeye çekildiler
E bende öyle okudum ama bi rükuş kadin neden öyle abarti anlam veremedimBenim kesin olur hayatım. Gerçi benim kız şişman doğdu azıcık. 650 gr normal gibi aslında. Günlük 25-35 gr almak normal diyorlar
Valla benimki abartı o zaman takmicam ama yine de 3 saatte 1 beslicem,ondan önce isterse oyalarımCanim 3290 dogdu bugun 1 aylik oldu asi gittigimizde tarttilar 4450 olmus ama cok felan demediler gelisimi guzel dedi ebe
Öyleyse hiç takmicam vallaaksine 500_1000gr alması gerekli seninki iyi bence Dr a takılma canım bizim 15 günde 3880 den 4300 e çıkmıştı. Yarın 1 aylık aşımız var. Bakalım ne olmuş kuzucuk
atletik hatun maşallah sana doğumun çok rahat olacak pırt diye çıkacak Alper bey ben inanıyorum bu azme dayanamaz artık heralde
off fazla uyuyunca benim memikler alarm veriyor ağrı yapıyor dolunca sağmaya da üşeniyorum. Bir yandan büyüğün peşinde koşturuyorum. Daha yeni totom yatak gördü
Dusuncesizler işte ben bir iki kere ayar verdim artık yapmaz umarımBenim kayınvalide de uyuyan çocuğu uyandırdı ya sevicem diye. Yarım saat sonra uyanır yani ne diye uyandiriyosun. Zaten çocuk küçük biseyden anlamıyor daha.
Hohooo üstad ben doğurma sıramı sana veriyorumKaramela sepeti yokken kahvesiz kalmasın buralar. Acil asistan aranıyor. Müracaat ben..
Yettim gari♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?