Biz 25 günlük bebeyle 900 km yol yapıp evimize geldik ama oturup bebek emzirmek alt değişmekten başka iş yapmayınca burda bi afalladım çocukla beraber bende ağlıyorumilk defa mı tek yıkadın meylenim
ya bu anam gitmiyo
tamam allah razı olsun çok yardımcı oluyoda gitsede bende artık alışsam kızımla yeni hayatımıza
git desem alıncak sabrediyorum
kırkın çıkana kadar yalnız kalamazsın diyo bişey diyemiyorum bende
Parol minoset içebilirsinkızlar hamileyken parol içebiliyoduk ya emzirirken hangi ağrı kesicileri içebiliyoruz
başım fenaaa
Amin inşallah. ❤Amin..Çok sağolasın canım, hepimizin az kaldı bence sağlıkla kucaklayalım inşallah. Bir anda oluyormuş bana kalsa doktora bile gelmezdim bu kasılmayla. Rutin kontrole geldim açıklık varmış. Hepimizin su gibi olsun doğumları
1. Ay aşısı tam olarak kacinci gün olacak canım. Ebe bana dedi ama hatırlayamadım. Hepatit b dimi yapılacak aşı1. ay aşısı bizimde perşembe yapılcak
aşı sonrası ateş huysuzluk oldu mu kızlar
en çok ondan korkuyorum
Biz persembe günü olduk canım... 18 Haziran dogum 18 temmuza gün vermişlerdi... topuk kanı vermeye gittiğinizde gün vermediler mi size?Kızlar hepatit b 2.dozu 1ay sonu diyor bizim bir ayımız doldu yaptıran oldu mu? Bugün hemen gitsem mi asmye
Benimde açıklığım var mıdır dersinAmin..Çok sağolasın canım, hepimizin az kaldı bence sağlıkla kucaklayalım inşallah. Bir anda oluyormuş bana kalsa doktora bile gelmezdim bu kasılmayla. Rutin kontrole geldim açıklık varmış. Hepimizin su gibi olsun doğumları
Benimde dün geldi nişanım canım. Yani son zamanlarda her zaman sümüksü akıntım vardı, ama dün içersinde bir pıhtı minicik kan olduğu halde geldi. Seninde bu şekilde miydi?Bu sabah kontrolüm vardı kizlar sabahda nişan geldi ama akıntım hala devam ediyo doktorum rahim ağzı inceldikce devam eder gözetim altinda tut dedi sancim yok ama acayip heycan var acaba daha çok beklermiyim :-(
MaşaAllah kuzummMerhaba kızlar ancak yazabiliyorum cuma sabaha karşı 6 gibi suyum gelince apar topar hastaneye gittik 1 cm açıklıkla doğum başlamıştı , bi süre devam ettik suni sancılar vs derken 5cm de epidural yapıldı ve 13.30 gibi oğlumu kucagıma aldım 3700 gr 51 cm
Bizim koca kafa cıkarken biraz yırtmış beni baya bi dikişlendim o yüzden ama doğuran arkadasların hep dediği gibi inanılmaz bir duygu onu kucagına alınca yasadıgın duyguları anlatmak imkansızmışbundan sonra emzirme gaz vs muhabetlerinde fırsat buldukça görüşmek üzere
Tabi ki yaptırdık canım. Aramadilar mi sağlık ocağından. Git yaptır mutlakaKızlar hepatit b 2.dozu 1ay sonu diyor bizim bir ayımız doldu yaptıran oldu mu? Bugün hemen gitsem mi asmye
Valla yaaAbowwwKız benim ki bardak almaz mutfagimdan Seninkine demek azıcık daha yüz versen evi kendine göre dekore edecek
Yine Parol minoset canım başka yokkızlar hamileyken parol içebiliyoduk ya emzirirken hangi ağrı kesicileri içebiliyoruz
başım fenaaa
Öyle bi durum yoktu ama gelirken yordu birazBenimde açıklığım var mıdır dersin. Annem yarın kontrolün var acele etme yarın gideriz diyorda, beklesem mi gitsem mi bilemedim.
Benimde dün geldi nişanım canım. Yani son zamanlarda her zaman sümüksü akıntım vardı, ama dün içersinde bir pıhtı minicik kan olduğu halde geldi. Seninde bu şekilde miydi?
MaşaAllah kuzumm. Hadi darısı başımıza, kafa gelişimi önden mi gidiyordu?
Amin canım sağolasınAmiiin hadi bakalım bir avazda inşallah
Bence gitmelisin. Bir de Sabah su sızıntısı olmuş diyorsun enfeksiyon durumu olmasın bir git derim..Benimde açıklığım var mıdır dersin. Annem yarın kontrolün var acele etme yarın gideriz diyorda, beklesem mi gitsem mi bilemedim.
Benimde dün geldi nişanım canım. Yani son zamanlarda her zaman sümüksü akıntım vardı, ama dün içersinde bir pıhtı minicik kan olduğu halde geldi. Seninde bu şekilde miydi?
MaşaAllah kuzumm. Hadi darısı başımıza, kafa gelişimi önden mi gidiyordu?
Benim ilk doğumumda bebişin bası 1 hafta öndeydi, 40 + 2 de doğdu çok yırtığım olduda senin gibi. Bu sebeple sordum canım, şimdikinin kafatası yapısı haftasına uyumlu. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum o kadar yırtılmayacan inşaAllah diyeÖyle bi durum yoktu ama gelirken yordu biraz
bende darlanıyorum ama git de diyemiyorum yani nasıl diyimBiz 25 günlük bebeyle 900 km yol yapıp evimize geldik ama oturup bebek emzirmek alt değişmekten başka iş yapmayınca burda bi afalladım çocukla beraber bende ağlıyorum ☺☺ Ama yalnız olmak çok iyi geldi stres en aza indi memlekette annem bi yandan kaynana bi yandan pek stresliydi babam bile çocuğu niye ağlatıyon deyip darlıyordu beni
aşının ne olduğunu bilmiyorum ama 24ünde doğduk biz1. Ay aşısı tam olarak kacinci gün olacak canım. Ebe bana dedi ama hatırlayamadım. Hepatit b dimi yapılacak aşı
3650 doğdu bizimki 8. günü kontrole gittiğimizde 3330du 320 gram altındaydıKızlar bebeğiniz doğum kilosuna ne kadar zamanda ulaştı acaba benim bebeğim 9 günlük. Dogum kilosunun 60 gram altında doktor biraz daha almalıydı dedi.
Canım 5. Gün 3090a düşmüştü 14. Gün 3400 olmuştu ama sınırı nedir bilmiyorumKızlar bebeğiniz doğum kilosuna ne kadar zamanda ulaştı acaba benim bebeğim 9 günlük. Dogum kilosunun 60 gram altında doktor biraz daha almalıydı dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?