2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Suçlu uyandı:))

Eklentiler

• IMG_20190722_122634.jpg
    IMG_20190722_122634.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20190722_122035.jpg
    IMG_20190722_122035.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 38
Ay dur az dedikodu yapalım.Benim bebelerin bağırsakları koca tarafına çekmiş.Kv tarafının hep sıkıntılı😤Bizim taraf çok rahat bi sıkıntı yok.Kerem bari bize çekseymiş.Zaldir zuldur yapardı gazını.😕İnşallah büyüdükçe bağırsakları iyi çalışır çocuğumun.Onun sancilanmasi üzüyor beni sadece😢
Kaka yapması nasıl peki? Çok kabız senin bu kaynana zaten 😒😂

Hayırlı olsun, ömrü bereketli olsun inşallah. O sızlamalar normal 1 hafta kadar oluyor.

Çok geçmiş olsun, çok zor mastit. Lahananın iyi geldiğini okunuştum
Lahana mevsimi değil ki ama bugün çıkıcam inşallah marketlerde vardır 🤔 ben de duymuştum onu haşlayıp mi kapatmalı acaba sıcak sıcak yoksa çiğden mi?

Kayınvalide dedikodusu demek öyle mi 😂😂
Al sana dedikodu 😀
Ben yapım gereği büyükler bişey söyleyince cok da mühim bişey değilse itiraz etmem he öyle mi , aaa ne diyosun falan der kalp kırmadan işi götürürüm. Sonra bildiğimi yaparım. Benim kaynanacigimi bu duruma fena alistirdim heralde 😀
İki gün kalmaya geldiğinde herseyimin yerini değiştirmiş nasılsa Sena ses etmez diye 😀😀😀 Süt sağma makinesi Mutfakta uygun bı çekmeceye kaldirmistim.Tutmus baharat koyduğum yere kaldırmış. O da bı güzel baharat kokusunu çekmiş mi içine. Yıkadım ettim falan ama bana kalırsa geçmedi. Bende taktım mi takarım sanki hala kokuyor gibi geliyor. Mutfağımi salonumu çocuğumun odasını her odada kendine göre biseyleri yerini değiştirmiş canını yediğim 😀😀😀😀
Abowww 😂 Kız benim ki bardak almaz mutfagimdan 😂 Seninkine demek azıcık daha yüz versen evi kendine göre dekore edecek😂

Bugün evde tek ilk günümüz babamız da yok mutluyuz kızımı yıkadım emziriyorum inşallah uyursa evi toplicam her yeri pok götürüyor 😁
O bıtbıt konuşanlar konuşcaklarına iki süpürge tutmayı akıl etselerdi keşke
Eşim beyfendiler bana iş yapmayı yasakladı akşam
Dr 40 çıkana kadar yapmıyosun demişti bana (kendinize feminik dr bulunsaydınız sizde)
Ay dedim ağzımın kenarıyla yarım yarım yaparım ben yeaaa aşkolsun iyiyim haftaya falan süpürmeye başlarım
Yok yok didilerr
E iyi madem dedim 😂

ya misafirlerimiz vardı akşam kızı bi rahat bırakmadılar sürekli uyandırıp durdular sevcez diye
sonra onlar gittikten sonra ben uğraştım 😡
2ye kadar uyumadı bizimki cin gibi bakındı durdu 🤣
2de uyudu 5te kalktı 5te altını değiştirdim emdi uyudu şimdi kalktı
iyiydik yani ama geç uyuduk
Ah bu akşam misafirleri🤦‍♀️ 4 yaşındaki bebesi günde 3 kere dondurma yiyormuş nasıl oksuruyo çocuk hem ona kıyamadım hem kendi minnagima...opcem bebeği diyo allahtan annesi kendi çocuğunu düşünecek kadar duyarlı olmasa da benim 11 günlük yavruya duyarliydi da hayır demeyi bildi çocuğuna...yoksa kovalayacaktım sabrının sınırlarını zorladilar...onlar gidince evi havalandirdim tövbeler tövbesi vebali gibi geliyo gözüme oksuren herkes😳ben oğlumu kışın iyi kollamışım valla aralık doğumluydu o

Sütün varsa tamamdır canım zaten kilosuna göre mama ver yada süte devam diyolar kimseyi takmamak gerek
Dün çocuğu emzirdim salona geçtim benim yırtık kızım ağla ağla anam var kaynanam var halalar var bana vicdansız anne muamelesi yaptılar çocuğu emzirsene diye dedim mememi kesip ağzına bantlicam açlıktan yapmıyo anlamıyor musunuz diye 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
S3val kanki seninki emzik de aliyor aslında. Bi eşarba falan sütünü damlatıp koku yapmayı denesen olmaz mı acaba? Sana çok alışmış herhalde yavrucum ❤❤

Bugün evde tek ilk günümüz babamız da yok mutluyuz kızımı yıkadım emziriyorum inşallah uyursa evi toplicam her yeri pok götürüyor 😁
ilk defa mı tek yıkadın meylenim
ya bu anam gitmiyo
tamam allah razı olsun çok yardımcı oluyoda gitsede bende artık alışsam kızımla yeni hayatımıza
git desem alıncak sabrediyorum
kırkın çıkana kadar yalnız kalamazsın diyo bişey diyemiyorum bende

Onlarda bizde bu duruma uyum sağlamaya çalışıyoruz canım, korkma bunların hepsi geçecek bakarsın ona en iyisin bakarsın Onun annesisin sonuçta, Bu yetersizlik duygusu hepimizde vardır herhalde en iyisini yapma isteği , Ne güzel annen var yanında sana destek oluyor çözeceğiz bu durumları merak etme 😉
İçim içimi yiyor işte böyle olunca da 😖 teşekkür ederim destek moral veren sözlerin için 🙏🏻 İnşallah bugünleri gülerek hatırlarız Canım

Sinirlenme sinirlenme 😃😃 zombi gibi yaşamaya aliscaz o ağrıların da çok yakında geçecek dert etme. Nasıl bı agriydi unuttum bile inan. Ama insanın canı yanarken herşey çok gibi geliyor insana biliyorum. Az daha sabır 😀
Gerçekten tahammülü kalmıyor insanın. Toparlayıp ayağa kalkmak istiyorum bi an önce o yüzden de sabırsızlık var. Daha kayınvalide normal doğum çok kolaydır dedikçe ağzıma geleni söylemek istiyorum 😖 kadın 2.200 doğurmuş benden çıkan 4 kg . He kolay normal doğum anam ağladı diyemiyorsun 🙃

ilk defa mı tek yıkadın meylenim
ya bu anam gitmiyo
tamam allah razı olsun çok yardımcı oluyoda gitsede bende artık alışsam kızımla yeni hayatımıza
git desem alıncak sabrediyorum
kırkın çıkana kadar yalnız kalamazsın diyo bişey diyemiyorum bende
Evet kuzum ilk kez yıkadım açtım müziği getirdim salona küveti filesini taktım çevire çevire yıkadım 😍
Benim kız kardeşim 8 gün kaldı diğer günlerde diğer günlerde annem kayınvalidem dönüşümlü kaldı bacımla çok rahatım hatta sıkılmıyodum ses oluyordu nefes oluyordu ama o kalınca diğerlerine kalma diyemiyodum
Kardeşime onların yanında artık tek denemek istiyorum dedim iyiyim dedim tamam zorlanırsan geliriz dediler ama gene geceye kadar gelip oturuyolar 😁😁😁

Back