2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
cnm sutun az degildir daha tam inmemistir kucuk sicak su torbasi yap goguslerine ikisine de bol bol makine ile sag inatla ver gogsunu cocuga acikti ya once meme ver sicak dusu ac yukaridan goguslerine dogru su aksin pat pat

Yok şükocum onuda yapıyolar 2 günde bir evim silinip süpürülüyo çamaşırları yıkayıp kurutup ütülüyolar Bi yemek yapıyorum bazen o kadar
İyiyiz o konuda

Ben dikiş ağrıları için yine doktor önerisiyle parol içiyorum ama ağrın artarsa majezikde içebilirsin çocuğu etkilemez dedi
bana dikiş ağrıları için minoset vermişti bitirdim hepsini
evde parol var onu içeyim o zaman
onuda hamileyken vermişti ağrın olursa içersin diye 9 ay boyunca hiç başım ağrımadı
doğumdan sonrada ağrımadı hiç kahve içmedim bile doğru düzgün
bugün bu ne böyle anlamadım

S3val kanki seninki emzik de aliyor aslında. Bi eşarba falan sütünü damlatıp koku yapmayı denesen olmaz mı acaba? Sana çok alışmış herhalde yavrucum ❤❤
Evet kuzu kolumda uyusun istiyo yatağa 3 kere koydum uyandı kolumun altında uyudu yatıyo 1 saattir
Dur onuda deniyeyim başak kankim inşallah işe yarar

Geçer inşallah Canım

Kızlar yatışım yapılacak 3 cm açıklık varmış. İkinci doğum olduğu için bırakmadılar
Hadi inşallah bi nefeste kurtarsın rabbim .
Biz doğuramıyoruz bari sen doğur:)
Bugün eşimin doğum günüydü bugün gelir belki bi umut garibim bekledi hep ama yok kuzumun gelesi yok hiç.

Ya kızlar benim oğlanın dünden beri çok gazi var damla bile işe yaramıyor artık,doğru düzgün uyumuyor. Ne yapabilirim? Karnına masaj yapıyorum arada ama

Hadi inşallah bi nefeste kurtarsın rabbim .
Biz doğuramıyoruz bari sen doğur:)
Bugün eşimin doğum günüydü bugün gelir belki bi umut garibim bekledi hep ama yok kuzumun gelesi yok hiç.
Amin..Çok sağolasın canım, hepimizin az kaldı bence sağlıkla kucaklayalım inşallah. Bir anda oluyormuş bana kalsa doktora bile gelmezdim bu kasılmayla. Rutin kontrole geldim açıklık varmış. Hepimizin su gibi olsun doğumları

Amiiin hadi bakalım bir avazda inşallah

[QUOTE="Meylen, post: 60619423, member: 904213vet kuzu kolumda uyusun istiyo yatağa 3 kere koydum uyandı kolumun altında uyudu yatıyo 1 saattir
Dur onuda deniyeyim başak kankim inşallah işe yarar
[/QUOTE]
Benim oglanda öyleydi yüzüstü yatirinca baya uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…