Sanki geceden uyumusum 11 e:))) gece uykusu yoksa ben yoğum:))) çay içemem ama çok ısrar ettin kayfe içeyim:)Sus kız mecbur edecenkalk bı çay iç 11 e kadar uyumussun işte yeter
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki geceden uyumusum 11 e:))) gece uykusu yoksa ben yoğum:))) çay içemem ama çok ısrar ettin kayfe içeyim:)Sus kız mecbur edecenkalk bı çay iç 11 e kadar uyumussun işte yeter
![]()
Yavrum ben hareketten ziyade erken doğum riskinden hareket edememekten bahsettimKabul etmiyorummmm benimkide kıpırş kıpırşdı gine aynııı
Kabul etmiyorummm etmiyorum etmiyorum!!!!!! Uykusuzum Asabiyim hiçbişi kabul etmiyorummmmm:))Yavrum ben hareketten ziyade erken doğum riskinden hareket edememekten bahsettim34 hafta tasidigim halde son bir buçuk ay yattım ya hani onu diyom
![]()
Sabah o zil yuzunden bu sefer birinin ağzına kesin cakacaktim. Gelen geçen bizim Zile basıyor . Tam uyuttum zil çaldı ama nasıl kapıya koşuyorum kim caldiysa dovecem. Allah'ın işi işte. Eşim giderken bizi kilitleyip gider hep. Anahtarımi bulamadım. Sonra aklıma geldi bebek çantasında kaldığı. Akşam zili sokup atacaz. Nasıl sıçrıyor çocuğum yaSanki geceden uyumusum 11 e:))) gece uykusu yoksa ben yoğum:))) çay içemem ama çok ısrar ettin kayfe içeyim:)
Ben de ilk doğumumda eve geldik sürekli senin sütün yetmiyo mama verelim. Çocuk ağlıyo açlıktan uyuyamıyo. Eziyet ediyorsun. Şimdi mamayı versen 3 saat uyur caaart cuuurt bisürü ve sürekli her gün herkes bişi sölüyodu en son 10. Gün filan bi patladım başladım ağlamaya noldu filan diyorlar zaten sütüm sen yoooook filan diye bağrınmaya başlayınca o oldu sustular. 1 ay kontrolünde doktor tarttı 1 buçuk kilo almıştı bebe. Dedim annemler sürekli mama verelim diyolar bi De şikayet ettim mi bunları orda. Doktor da haşladımı bunları. Ben de Zafer kazanmanın haklı gururuyla susturdumSütün varsa tamamdır canım zaten kilosuna göre mama ver yada süte devam diyolar kimseyi takmamak gerek
Dün çocuğu emzirdim salona geçtim benim yırtık kızım ağla ağla anam var kaynanam var halalar var bana vicdansız anne muamelesi yaptılar çocuğu emzirsene diye dedim mememi kesip ağzına bantlicam açlıktan yapmıyo anlamıyor musunuz diye![]()
Eğer kapı çaldığında kalkabilseydim bende yapıcaktım o işi de:)) anca 10 dkka sonra kalktım:))Sabah o zil yuzunden bu sefer birinin ağzına kesin cakacaktim. Gelen geçen bizim Zile basıyor . Tam uyuttum zil çaldı ama nasıl kapıya koşuyorum kim caldiysa dovecem. Allah'ın işi işte. Eşim giderken bizi kilitleyip gider hep. Anahtarımi bulamadım. Sonra aklıma geldi bebek çantasında kaldığı. Akşam zili sokup atacaz. Nasıl sıçrıyor çocuğum ya
Benimkide kafa kıpkırmızı oluyor ayaklarını karnına çekiyor, gaz damlası işe yaradı baya, kakada yine yapıyor gaz masajı öğrendim intden bebek yağı ile karnına yapıyorum iyi geliyor hem kaka yapıyor hem gaz sende yap canım faydası olur benceKızlar gece çok sancılanıyor ya çok korkuyorum hiç durmuyor biraz emiyor sancı geliyor bırakıyor sonra yine vermeyi deniyorum biraz alıyor sonra memeyi tutamıyor gibi yapıyor normalde tutuyor anlamıyorum![]()
NApalım başak bacı yumurtlayamayan tavuk bal yapmayan arı gibiyizCanım sen nece konuşuyorsun, ben anlamıyorBen doğumla ilgili şunu öğrendim ki plan yapılmaz, merak edilmez, aceleci davranilmazmis. O karnında ki sıpa nasıl isterse öyle oluyor❤❤
( bu dogurmayanlarin muhabbetleri de hiç cekilmiyor)
Linç timeeeeYerim siziiiii ❤❤❤❤
Ben takmıyorum kızBen de ilk doğumumda eve geldik sürekli senin sütün yetmiyo mama verelim. Çocuk ağlıyo açlıktan uyuyamıyo. Eziyet ediyorsun. Şimdi mamayı versen 3 saat uyur caaart cuuurt bisürü ve sürekli her gün herkes bişi sölüyodu en son 10. Gün filan bi patladım başladım ağlamaya noldu filan diyorlar zaten sütüm sen yoooook filan diye bağrınmaya başlayınca o oldu sustular. 1 ay kontrolünde doktor tarttı 1 buçuk kilo almıştı bebe. Dedim annemler sürekli mama verelim diyolar bi De şikayet ettim mi bunları orda. Doktor da haşladımı bunları. Ben de Zafer kazanmanın haklı gururuyla susturdumDiceeem o kiii derler sen derler keşke takmayabilsek en güzeli
![]()
Ona ne şüpheeee sen döversin bile adamı:))Ben takmıyorum kızmanyaklığa vuruyorum çatır çutur cevap veriyorum valla
![]()
Onlarda bizde bu duruma uyum sağlamaya çalışıyoruz canım, korkma bunların hepsi geçecek bakarsın ona en iyisin bakarsın Onun annesisin sonuçta, Bu yetersizlik duygusu hepimizde vardır herhalde en iyisini yapma isteği , Ne güzel annen var yanında sana destek oluyor çözeceğiz bu durumları merak etmeDün akşam 5ten gece 12 e kadar uyumayan ve sürekli meme isteyen bebeye karşılık gece anneye gelen cinnetben ağladım o ağladı en son annem alıp sallayarak uyutmayı başardı . Bende bebe de uyumuşuz. Ama sabaha çok mutsuz uyandım kendimi suçladım sabırsızlıkla
dikiş yerlerim tekrar açılacak iyileşmeyecek diye çok korkuyorum bunun yarattığı stresle çocuğuda bakamıyorum gibi
![]()
Yapmışken bana da bi kahve yap kız canım çektiSanki geceden uyumusum 11 e:))) gece uykusu yoksa ben yoğum:))) çay içemem ama çok ısrar ettin kayfe içeyim:)
Tövbe dövmem de lafımı da esirgemem yaniOna ne şüpheeee sen döversin bile adamı:))
Hadi güzel bi doğum olsunKızlar yatışım yapılacak 3 cm açıklık varmış. İkinci doğum olduğu için bırakmadılar
benimde öyleydi canım bi geliyodu bi gelmiyoduGünaydın kanama durumlarınız nasıl kızlar?İlk bi hafta çok fazlaydı benim.4-5 gündür bazı günler leke bazı günler hiç yok.Benimki gibi olan var mı?
Doğrudur canım herkesin bünye farklı işte benim yürüyüş falan değişmedi 4-5 km hatta daha fazla bile yürüdüm son haftada ama tık yok nasipKızlar sabah sızıntı halinde kiloduma azıcıkda taytıma su yayıldı. Sürecim biraz yavaş işliyor, zamana yayıliyor doğurma işim :). Kimileri bi anda dumur olup öncesinde hiçbir belirti yokken 1.5 saat içinde doğuruyor, kimilerininde böyle oluyor demek ki. Rabbim hepimizi hayırla kurtarsın
, bebişlilerede kolaylık ferahlık versin
.
ankebut canım benimde çok sancı, kasılma oldu ya bu aralar, inan penguen gibi yürüyorum ve alt kısmım acıyor rahim taraflarım. Heralde kanalda benimki.. Bacaklarıda ayıra ayıra yürüyorum nerdeyse
. Çokda yürüyüs yapıyorum günde en az 2 kilometre.
not: Kontrol yarın saat 14.40 da. Doğurmazsam![]()
Ayy hadi maşalllah diyelim sendeymiş demek sıraKızlar yatışım yapılacak 3 cm açıklık varmış. İkinci doğum olduğu için bırakmadılar
ben kilo veremediğim için depresyona giricemHoff ne lohusa depresyonuna giren var, ne kaynanasıyla kavga eden var, kocasıyla arası bozulan, aşna fisnesi gelen var. Iyice valla orta yaşlı bebeli annelere döndükBeni de övmüyorsunuz ne zamandır. Gıybet de yok. Puuu size.. karamela sepetim lütfen gayfe icelimm
Hadi güzel bi doğum olsunsağlıkla kavuş canım ❤
Sağolun kızlar hissettiğim sadece kasılma düzenli de degil bekliyorum öyle, darısı doğumu gelen arkadaşlara olsun ins.Doğrudur canım herkesin bünye farklı işte benim yürüyüş falan değişmedi 4-5 km hatta daha fazla bile yürüdüm son haftada ama tık yok nasip
Ayy hadi maşalllah diyelim sendeymiş demek sırahayırlısıyla sağlıklıca doğur gel hadi bakalım sen de geç köprüyü
![]()