2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kaka yapması nasıl peki? Çok kabız senin bu kaynana zaten

Hayırlı olsun, ömrü bereketli olsun inşallah. O sızlamalar normal 1 hafta kadar oluyor.

Çok geçmiş olsun, çok zor mastit. Lahananın iyi geldiğini okunuştum
Lahana mevsimi değil ki ama bugün çıkıcam inşallah marketlerde vardır ben de duymuştum onu haşlayıp mi kapatmalı acaba sıcak sıcak yoksa çiğden mi?

Abowww Kız benim ki bardak almaz mutfagimdan Seninkine demek azıcık daha yüz versen evi kendine göre dekore edecek

Bugün evde tek ilk günümüz babamız da yok mutluyuz kızımı yıkadım emziriyorum inşallah uyursa evi toplicam her yeri pok götürüyor
O bıtbıt konuşanlar konuşcaklarına iki süpürge tutmayı akıl etselerdi keşke
Eşim beyfendiler bana iş yapmayı yasakladı akşam
Dr 40 çıkana kadar yapmıyosun demişti bana (kendinize feminik dr bulunsaydınız sizde)
Ay dedim ağzımın kenarıyla yarım yarım yaparım ben yeaaa aşkolsun iyiyim haftaya falan süpürmeye başlarım
Yok yok didilerr
E iyi madem dedim

Ah bu akşam misafirleri 4 yaşındaki bebesi günde 3 kere dondurma yiyormuş nasıl oksuruyo çocuk hem ona kıyamadım hem kendi minnagima...opcem bebeği diyo allahtan annesi kendi çocuğunu düşünecek kadar duyarlı olmasa da benim 11 günlük yavruya duyarliydi da hayır demeyi bildi çocuğuna...yoksa kovalayacaktım sabrının sınırlarını zorladilar...onlar gidince evi havalandirdim tövbeler tövbesi vebali gibi geliyo gözüme oksuren herkesben oğlumu kışın iyi kollamışım valla aralık doğumluydu o

S3val kanki seninki emzik de aliyor aslında. Bi eşarba falan sütünü damlatıp koku yapmayı denesen olmaz mı acaba? Sana çok alışmış herhalde yavrucum ❤❤

Bugün evde tek ilk günümüz babamız da yok mutluyuz kızımı yıkadım emziriyorum inşallah uyursa evi toplicam her yeri pok götürüyor
ilk defa mı tek yıkadın meylenim
ya bu anam gitmiyo
tamam allah razı olsun çok yardımcı oluyoda gitsede bende artık alışsam kızımla yeni hayatımıza
git desem alıncak sabrediyorum
kırkın çıkana kadar yalnız kalamazsın diyo bişey diyemiyorum bende

İçim içimi yiyor işte böyle olunca da teşekkür ederim destek moral veren sözlerin için İnşallah bugünleri gülerek hatırlarız Canım

Gerçekten tahammülü kalmıyor insanın. Toparlayıp ayağa kalkmak istiyorum bi an önce o yüzden de sabırsızlık var. Daha kayınvalide normal doğum çok kolaydır dedikçe ağzıma geleni söylemek istiyorum kadın 2.200 doğurmuş benden çıkan 4 kg . He kolay normal doğum anam ağladı diyemiyorsun

Evet kuzum ilk kez yıkadım açtım müziği getirdim salona küveti filesini taktım çevire çevire yıkadım
Benim kız kardeşim 8 gün kaldı diğer günlerde diğer günlerde annem kayınvalidem dönüşümlü kaldı bacımla çok rahatım hatta sıkılmıyodum ses oluyordu nefes oluyordu ama o kalınca diğerlerine kalma diyemiyodum
Kardeşime onların yanında artık tek denemek istiyorum dedim iyiyim dedim tamam zorlanırsan geliriz dediler ama gene geceye kadar gelip oturuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…