Nedemek hemenYapmışken bana da bi kahve yap kız canım çekti
Yeaaa canını yirimO instadaki şüko fotoları sana aitse 36-37 de yaşlı değil tabiki ama görüntü ile uyuşmuyorEn fazla 27-28 e uyumlu oradaki kadın.
Kaka yapması nasıl peki? Çok kabız senin bu kaynana zatenAy dur az dedikodu yapalım.Benim bebelerin bağırsakları koca tarafına çekmiş.Kv tarafının hep sıkıntılıBizim taraf çok rahat bi sıkıntı yok.Kerem bari bize çekseymiş.Zaldir zuldur yapardı gazını. İnşallah büyüdükçe bağırsakları iyi çalışır çocuğumun.Onun sancilanmasi üzüyor beni sadece
Lahana mevsimi değil ki ama bugün çıkıcam inşallah marketlerde vardırHayırlı olsun, ömrü bereketli olsun inşallah. O sızlamalar normal 1 hafta kadar oluyor.
Çok geçmiş olsun, çok zor mastit. Lahananın iyi geldiğini okunuştum
Aman da ne çıtır çerez haa 32lik çerezOrta yaşlı bebeli anne derkenn benden mi bahsediyosun sen bakıyım çıtır çerez
AbowwwKayınvalide dedikodusu demek öyle mi
Al sana dedikodu
Ben yapım gereği büyükler bişey söyleyince cok da mühim bişey değilse itiraz etmem he öyle mi , aaa ne diyosun falan der kalp kırmadan işi götürürüm. Sonra bildiğimi yaparım. Benim kaynanacigimi bu duruma fena alistirdim heralde
İki gün kalmaya geldiğinde herseyimin yerini değiştirmiş nasılsa Sena ses etmez diyeSüt sağma makinesi Mutfakta uygun bı çekmeceye kaldirmistim.Tutmus baharat koyduğum yere kaldırmış. O da bı güzel baharat kokusunu çekmiş mi içine. Yıkadım ettim falan ama bana kalırsa geçmedi. Bende taktım mi takarım sanki hala kokuyor gibi geliyor. Mutfağımi salonumu çocuğumun odasını her odada kendine göre biseyleri yerini değiştirmiş canını yediğim
O bıtbıt konuşanlar konuşcaklarına iki süpürge tutmayı akıl etselerdi keşkeBugün evde tek ilk günümüz babamız da yok mutluyuz kızımı yıkadım emziriyorum inşallah uyursa evi toplicam her yeri pok götürüyor
Ah bu akşam misafirleriya misafirlerimiz vardı akşam kızı bi rahat bırakmadılar sürekli uyandırıp durdular sevcez diye
sonra onlar gittikten sonra ben uğraştım
2ye kadar uyumadı bizimki cin gibi bakındı durdu
2de uyudu 5te kalktı 5te altını değiştirdim emdi uyudu şimdi kalktı
iyiydik yani ama geç uyuduk
Kız sen 32 varmısınn abowwwAman da ne çıtır çerez haa 32lik çerezBu arada yine cümle altı övgünü de sevmedim değil tatlı Sukocigimm ❤❤ çok kalp sana ❤❤❤❤❤
S3val kanki seninki emzik de aliyor aslında. Bi eşarba falan sütünü damlatıp koku yapmayı denesen olmaz mı acaba? Sana çok alışmış herhalde yavrucum ❤❤Sütün varsa tamamdır canım zaten kilosuna göre mama ver yada süte devam diyolar kimseyi takmamak gerek
Dün çocuğu emzirdim salona geçtim benim yırtık kızım ağla ağla anam var kaynanam var halalar var bana vicdansız anne muamelesi yaptılar çocuğu emzirsene diye dedim mememi kesip ağzına bantlicam açlıktan yapmıyo anlamıyor musunuz diye
ilk defa mı tek yıkadın meylenimBugün evde tek ilk günümüz babamız da yok mutluyuz kızımı yıkadım emziriyorum inşallah uyursa evi toplicam her yeri pok götürüyor
İçim içimi yiyor işte böyle olunca daOnlarda bizde bu duruma uyum sağlamaya çalışıyoruz canım, korkma bunların hepsi geçecek bakarsın ona en iyisin bakarsın Onun annesisin sonuçta, Bu yetersizlik duygusu hepimizde vardır herhalde en iyisini yapma isteği , Ne güzel annen var yanında sana destek oluyor çözeceğiz bu durumları merak etme
Gerçekten tahammülü kalmıyor insanın. Toparlayıp ayağa kalkmak istiyorum bi an önce o yüzden de sabırsızlık var. Daha kayınvalide normal doğum çok kolaydır dedikçe ağzıma geleni söylemek istiyorumSinirlenme sinirlenmezombi gibi yaşamaya aliscaz o ağrıların da çok yakında geçecek dert etme. Nasıl bı agriydi unuttum bile inan. Ama insanın canı yanarken herşey çok gibi geliyor insana biliyorum. Az daha sabır
haydi gözün aydın canımKızlar yatışım yapılacak 3 cm açıklık varmış. İkinci doğum olduğu için bırakmadılar
Cok degisken canim 26.gundeyim artti bu haftaGünaydın kanama durumlarınız nasıl kızlar?İlk bi hafta çok fazlaydı benim.4-5 gündür bazı günler leke bazı günler hiç yok.Benimki gibi olan var mı?
Evet kuzum ilk kez yıkadım açtım müziği getirdim salona küveti filesini taktım çevire çevire yıkadımilk defa mı tek yıkadın meylenim
ya bu anam gitmiyo
tamam allah razı olsun çok yardımcı oluyoda gitsede bende artık alışsam kızımla yeni hayatımıza
git desem alıncak sabrediyorum
kırkın çıkana kadar yalnız kalamazsın diyo bişey diyemiyorum bende
Parol minoset aynı canımkızlar hamileyken parol içebiliyoduk ya emzirirken hangi ağrı kesicileri içebiliyoruz
başım fenaaa
Ben dikiş ağrıları için yine doktor önerisiyle parol içiyorum ama ağrın artarsa majezikde içebilirsin çocuğu etkilemez dedikızlar hamileyken parol içebiliyoduk ya emzirirken hangi ağrı kesicileri içebiliyoruz
başım fenaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?