2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doğuramayanlarda bugün..
Kontrolden çıktım şimdi nst üdeyim.
Bebek iyi 3530 gr olmuş. suyu hareketleri iyi ilk bebek olduğu için nst de de bi sıkıntı olmazsa 41 e kadar bekleme taraftarıyız dedi.
Çarşamba yeniden kontrol
Cuma’ya kadar doğum olmazsa suni sancı verip başlatırız dedi :rolleyes:
Benimde cuma günü son kontrolüm ondan sonra 2 günde bi gidicem bizde de sıkıntı olmaz sa inşallah 40+10 a kadar beklicez sonra dayayacaklar suni sancıyı:)

Benim dünden beri ağrım var o zamana kadar hiçbir belirtim yoktu. Kuzum doguralım da şurda 3-5 kişi kaldık :KK66: not: hala dogurmadı :)
Siz beraber gidin doğuma arkadaşlar ben beklerim buraları gözünüz arkada kalmasın :işsiz:
Benim ilkinde nişanım sabah geldiydi. Akşama sancılar gece de doğurmuştum. O yüzden kısa sürer diye seni doğuranlarda düşündüm neee bileem🤷🏽‍♀️ Ne alemdesin Yok mu gelen giden. Hadiii gelsin yeni haftanın bebitoları🙅‍♀️ Günaydın herkeseeee
Doğuramayanlarda bugün..
Kontrolden çıktım şimdi nst üdeyim.
Bebek iyi 3530 gr olmuş. suyu hareketleri iyi ilk bebek olduğu için nst de de bi sıkıntı olmazsa 41 e kadar bekleme taraftarıyız dedi.
Çarşamba yeniden kontrol
Cuma’ya kadar doğum olmazsa suni sancı verip başlatırız dedi :rolleyes:
Ha bir de kanala İnmemiş mi daha dedim inse Ağrı olur dedi 4-5 günde iner mi ki :KK43:
Kızlar sabah sızıntı halinde kiloduma azıcıkda taytıma su yayıldı. Sürecim biraz yavaş işliyor, zamana yayıliyor doğurma işim :). Kimileri bi anda dumur olup öncesinde hiçbir belirti yokken 1.5 saat içinde doğuruyor, kimilerininde böyle oluyor demek ki 🤷‍♀️. Rabbim hepimizi hayırla kurtarsın🤰, bebişlilerede kolaylık ferahlık versin🤱.

ankebut ankebut canım benimde çok sancı, kasılma oldu ya bu aralar, inan penguen gibi yürüyorum ve alt kısmım acıyor rahim taraflarım. Heralde kanalda benimki.. Bacaklarıda ayıra ayıra yürüyorum nerdeyse 🙇‍♀️. Çokda yürüyüs yapıyorum günde en az 2 kilometre.

not: Kontrol yarın saat 14.40 da. Doğurmazsam :-)

Kv konusuna hiç girmeyin ya kanayan yara resmen 😔 ben doğum yapınca hastalıkları hortladı kadının. Haftasonu gelmesi gerekti ve düzenimi alt üst etti 😡 çocuk aç demesi bitti bu sefer de 3 kere altını değiştirdiğim bebenin kakası olduğunu zeytinyağı içirmeyi teklif etti. Bana gelen gerginlik bebeyi de gerdi tabi. Hayır görüyorsun yemek de yememişim koy önümüze 2 tabak yemek bi kendimize gelelim nefes alsın karşındaki insan da. Ama olmaz övelim geçelim kendilerini ben mükemmel anneliklerini. Bak gördün mü sinirlendim yine 😬

Kızlar sabah sızıntı halinde kiloduma azıcıkda taytıma su yayıldı. Sürecim biraz yavaş işliyor, zamana yayıliyor doğurma işim :). Kimileri bi anda dumur olup öncesinde hiçbir belirti yokken 1.5 saat içinde doğuruyor, kimilerininde böyle oluyor demek ki 🤷‍♀️. Rabbim hepimizi hayırla kurtarsın🤰, bebişlilerede kolaylık ferahlık versin🤱.

ankebut ankebut canım benimde çok sancı, kasılma oldu ya bu aralar, inan penguen gibi yürüyorum ve alt kısmım acıyor rahim taraflarım. Heralde kanalda benimki.. Bacaklarıda ayıra ayıra yürüyorum nerdeyse 🙇‍♀️. Çokda yürüyüs yapıyorum günde en az 2 kilometre.

not: Kontrol yarın saat 14.40 da. Doğurmazsam :-)
Hayırlısıyla kolay bi doğum olur inşallah seninki yakindir gelir bugün yarın inşallah.

Ayyy bı de o var ya deli ediyor beni o tavır. Hemen emzir diyolar ya deliriyorum. İki aydır gece gündüz kendi başıma bakıyorum. Oturmaya geliyorlar hemen taniyiveriyorlar çocuğu iki saatte sanki." Aç bu çocuk aç ". Geçen kayinvalideme cikistim . Hayır dedim aç değil az önce emzirdim ama sen kırk kat sarinca bunaliyo. Soydum çocuğu hemen sustu. Bu sefer de diyo ki sen kendine fena alistirmissin seni görünce susuyo 😀😀 hala kabul etmiyo çocuğun sıcaktan bunaldigini aslında aç olmadığını 😀
Bi bebeği annesinden çok kim düşünebilir ki? Allahtan artık kalmıyolar şutladım rahatladım ben bakarım çocuğuma ya zaten kucak delisi oldu millet yüzünden o alıyo o bırakıyor 😁 belki düzen oturturum kendi kendime 🙄🙄

Bi bebeği annesinden çok kim düşünebilir ki? Allahtan artık kalmıyolar şutladım rahatladım ben bakarım çocuğuma ya zaten kucak delisi oldu millet yüzünden o alıyo o bırakıyor 😁 belki düzen oturturum kendi kendime 🙄🙄
Kesinlikle oturtursun bak kehanette bulunuyorum bir ay içinde 😀😀

Kv konusuna hiç girmeyin ya kanayan yara resmen 😔 ben doğum yapınca hastalıkları hortladı kadının. Haftasonu gelmesi gerekti ve düzenimi alt üst etti 😡 çocuk aç demesi bitti bu sefer de 3 kere altını değiştirdiğim bebenin kakası olduğunu zeytinyağı içirmeyi teklif etti. Bana gelen gerginlik bebeyi de gerdi tabi. Hayır görüyorsun yemek de yememişim koy önümüze 2 tabak yemek bi kendimize gelelim nefes alsın karşındaki insan da. Ama olmaz övelim geçelim kendilerini ben mükemmel anneliklerini. Bak gördün mü sinirlendim yine 😬
Sinirlenme sinirlenme 😃😃 zombi gibi yaşamaya aliscaz o ağrıların da çok yakında geçecek dert etme. Nasıl bı agriydi unuttum bile inan. Ama insanın canı yanarken herşey çok gibi geliyor insana biliyorum. Az daha sabır 😀

Sabah saat 8 de uyumaya karar verdi benim patron bebek:)) bunedir ya 12 de kalk sabah 8 de uyu insaf yaw insaf sabah 11 de de kapı çaldı uyqndım:(( bütün vücudu ağrır mı insanın ağrıyor basım dönüyor kafam dönüyor dünya güzel ben güzel ley ley limi kimi ley trende gelir hoş gelir tri ley tri tri ley nediyoduk uyumayorrrrrrrrr

Kızlar iyi akşamlar dün sabah 10 da sezeryan ile doğum yaptım spinal oldum ama fena olduğum için beni 10 dk uyutmuşlar ve uyandığımda bebeğim doğmuş giydiriyorlardı. Çok şükür doğmuştu ve o an beni dikiyorlardı. Kalkıp yütümede problem yaşamadım pek. Buğün sabah ta su geçirmez bandı değiştirip pansuman yaptılar. Bende şu aldığımız dependi kullanmaya başladım. Tuvalete çıkıp idrarımı yaptıktan sonra ameliyat derim yanıyor sızlıyor acaba dependten mi yoksa idrar yaptığım için mi
Geçmiş olsun kuzum öncelikle , rabbim şifa Versin o ilk titremeler falan biraz sıkıntılı gercekten, Bana depend değilde indirimden aldirmisti ebeler yandan bebek bezi gibi takilanlardan, Yeni ya o yüzden sızlıyor olabilir canım 2güne daha iyi hissedersin sonrasindada yavaş yavaş toparlanirsin o kadar etkilemez seni, anı hareketler yapma yine de dikkatli ol 😘

Danamın tüm kv lere ay inanmıyorum Pelinsu tavırları 😀
Şu emzirme yastığının bu kadar ise yarayacagini bilmiyordum 😀

Eklentiler

• IMG_20190713_151253.jpg
    IMG_20190713_151253.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 54
Sabah saat 8 de uyumaya karar verdi benim patron bebek:)) bunedir ya 12 de kalk sabah 8 de uyu insaf yaw insaf sabah 11 de de kapı çaldı uyqndım:KK43:( bütün vücudu ağrır mı insanın ağrıyor basım dönüyor kafam dönüyor dünya güzel ben güzel ley ley limi kimi ley trende gelir hoş gelir tri ley tri tri ley nediyoduk uyumayorrrrrrrrr
Ayy peloo yaaa 😂 40ına kadar geceyi gündüzü karistirirmis bebisler 😅 az sabredecez, idare edicez minik totişlerin hatrına , gün içinde dinlenmeye çalış canım ben öyle yapıyorum gece dinç oluyorum yoksa halim harap 😀

Karnımdayken de boyleydi son zamanlar. Benimle uyur benimle uyandırdı bal oğlum. Şimdi de aynı :) yeni bı tez sunuyorum hanımlar 😃😃
Annesinin karnında çok kuduruk olup hamileliği zor geçenlerin bebekleri doğunca rahat ediyor dünya varmış kuetulduk daracık yerden yeaa deyip uyuyor 😀 hamileliği tehlikeli geçenler şimdi rahat. Hamileliği tehlikesiz geçenler de şimdi çekiyor 😄
Kabul edenler ? Etmeyenler ?
Kaptan düşük donlu sabahtan Günaydın 😘😘
Karemela sepeti uyuyordur. kahve yok kahvalti yok salatalık yedim bende.
Kabul ediyorum benim kızımda çok hareketliydi şimdi akıllı çok şükür 😍

Back