2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tane tohum kimyon mu toz mu canım? Rezene içiyorum. Onu da içelim

Son düzenleme:
Ama kavun fena gaz yapıyo hem anneye hem bebege .gecen cocugum mahvoldu
Sanirim.her seyden yememi bebege ne yaramiyo o sekilde gormemi istedi. Yoksa sut kavunun gaz yaptigini biliyorum doktor pek.kisitlama dedi dr bakalim yemege cesaret edemiyorum acikcasi

Erken değil mi ya korse için. Ya dikişler?
Ben kurtuldum kızlar kızımda bende iyiyim şükür
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah.
Kizlar benim bebegim beni emerken hemen.bagirsak seslerini duyuyorum kaka da cok yapiyor. Siz de var mi oyle bir sey.
Benim kızlar da öyle ya, kum saati gibi üsten veriyorum anında alttan çıkıyor
Selam kızlar yalnızlık iki bebe, gaz, kusma derken vakit fena geçiyor. Yorgunluktan harap oldum ama direniyorum. Bugün bebelere reflü yastığı alacağım işe yarayacak mı bakalım
Oy canım benim allah kolaylık versin çok zor işin.
S Saryamarya ikiz anası nasılsın kuzum? Cok zorlandığımda aklıma geliyorsun o nasıl yapıyor acaba diye. İkiz anaları ekstra guclu bence
Kuzı ben yine iyiyim benim bir üst modelim var 4 çocukla LaL
İyi gidiyor canım sen nasılsın

12. Günden - 14 kilodan selamlar. Felaket yoruluyorum, belim kopuyor ama bu hiç umrumda değil çünkü kızlarım çok tatlı ya. Alıp içüme sokasım geliyor. Allaha şükür rabbim bana 3 kız bahşetti. Bu arada kızlar sütümün yetmediğini nasıl anlayacağım. Tek bebek gibi mi v bilemedim ve unutmuşum da.

Bende değiştireyim eşim almış bunu eczacı en iyisi demiş

Evet 2 tane alman lazım küçük çunku. Biraz masraflı olacak kimyon çayını da sabah akşam birer bardak içiyorum kuzum.

Canım sağolasın hepimize kolaylık versin inşallah
Ben çok aranırlarsa mama desteği veriyorum canım çığlık kıyamet ağlıyorlar zaten günde üç kere falan veriyorum
Evet 2 tane alman lazım küçük çunku. Biraz masraflı olacak kimyon çayını da sabah akşam birer bardak içiyorum kuzum.
Sağol canım
Çok sık değil de tek tük çıkıyor benimkilerde büyükler büyüdüğüne kilo aldığına işaret diyor

O benim bebeğimin yuzunde de var neden acaba.

İyiym ben de canm masallah sizlere kuzum @Shewolf15 ne yapıyor acaba

Toz canım . Rezene süt yapıyor mu? Süt için baska tavsiyen var mı?
Rezeneyi daha çok gaz sancısı için içiyorum. Ama pek çok şey gibi o da sütü arttırıyormuş.
Sen dereotu ve bulgur pilavı tüketiyorum demiştin. Susam da arttırır. Havalar soğurken tahin veya tahin helvasını beslenmene ekleyebilirsin. Ceviz ve çiğ badem birkaç tane tüketiyorum. Demir eksikliği de olmamalıymış sütün iyi olması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…