- 16 Kasım 2017
- 2.937
- 6.169
- 158
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hergün duş aldırıyorum birde sadece kısa kollu zıbınlayız canımBebeklerde böyle etrafı kırmızı minik sivilcemsi bişeyler neden oluyo?
Çok mu giydiriyorum dicem de bi kısa kol badi ya da ince zıbın üstüne tulum giyiniyo
Tabi 12 gün çıplaktı kıyafetlere anca alışıyoda olabilir dimi
Teşekkürler canım dediklerine dikkat edeceğim rezene eşim doğadan poşet cay almıs onu içsem olurmu ki?Rezeneyi daha çok gaz sancısı için içiyorum. Ama pek çok şey gibi o da sütü arttırıyormuş.
Sen dereotu ve bulgur pilavı tüketiyorum demiştin. Susam da arttırır. Havalar soğurken tahin veya tahin helvasını beslenmene ekleyebilirsin. Ceviz ve çiğ badem birkaç tane tüketiyorum. Demir eksikliği de olmamalıymış sütün iyi olması için.
Evet evin içi de serin bizim iç zıbın veya çıtçıtlı atlet üstüne ya uzun kollu tulum yada alt üst takım. Üstüne bir de ekstra corap. Üstünü de mutlaka örtüyorum kuzum. Doktora giderken bir de penye yelek.Hepimizeiyi o da oğluşlar ile aşk yaşıyor
Kuzun nasıl oldu? Ne giydiriyorsun canım bir de. Ankara çok soğuk ya
kimyon çayı dediğinCanım kimyon cayı bence gaz sorununa cok iyi geliyor süt içmenin gaz yaptığını duydum ama arada ev yapımı yogurt yiyorum kalsiyum olsun diye
yazdığını görmeden tekrar sormuşum :)Bebekte gaz olmasın diye kendim içiyorum sabah aç karnına ve yatarken. Bir su bardagı su 1 cay kasıgı kimyonla 5 dk falan kaynıyor. Ilıdıktan sonra 1 çay kaşığı bal katıp içiyorum. Cocugum masallah deyim pıtlayıp duruyor :) tabi gaz yapan yiyecekler de yemiyorum
Eksi seyler bende gaz yapıyor canım taze kayısıdan komposto yapmıstık eksiydi cok rahatsız oldukyazdığını görmeden tekrar sormuşum :)
gaz yaptığını düşündüğünüz şeyler neler canım
ben süt içmiyorum gaz yapar diye korkumdan başka bişeyden sakınmadım şimdiye kadar
annem yapıyo bana taze kayısıdan gaz yapmadı şükürEksi seyler bende gaz yapıyor canım taze kayısıdan komposto yapmıstık eksiydi cok rahatsız olduk
Tabii olur. Benim içtiğim milupanın rezene çayı. Ama aktardan rezene tohum alıp demleme yaparız bitince. Biri yazmıştı burda da.Teşekkürler canım dediklerine dikkat edeceğim rezene eşim doğadan poşet cay almıs onu içsem olurmu ki?
Evet evin içi de serin bizim iç zıbın veya çıtçıtlı atlet üstüne ya uzun kollu tulum yada alt üst takım. Üstüne bir de ekstra corap. Üstünü de mutlaka örtüyorum kuzum. Doktora giderken bir de penye yelek.
O şekerlidir canım benim yediğim ekşiydiannem yapıyo bana taze kayısıdan gaz yapmadı şükür
Aynı giydiriyoruz. Ben bile üşüyorum canım. Kim var yanında?Teşekkürler canım dediklerine dikkat edeceğim rezene eşim doğadan poşet cay almıs onu içsem olurmu ki?
Evet evin içi de serin bizim iç zıbın veya çıtçıtlı atlet üstüne ya uzun kollu tulum yada alt üst takım. Üstüne bir de ekstra corap. Üstünü de mutlaka örtüyorum kuzum. Doktora giderken bir de penye yelek.
Benim 2 gündür r2gl sonu gibi kahverengi.Kızlar kanamalariniz ne alemde benim 4gun hiç gelmiyor 5 gün sapır sapır geliyor koyu kan renginde ve çoğunlukla pihtilar var
Annem ve kayınvalidem var canım şimdilik :) senin?Aynı giydiriyoruz. Ben bile üşüyorum canım. Kim var yanında?
Benim 2 gündür r2gl sonu gibi kahverengi.
Tebrik ediyorum seni ve bebeğini hayırla büyüt inşallah canımkızlar dün sabah suyum geldi ama sızıntı devam etmediği için doktora gitmedim. gece sürekli elimle iç çamaşırımı yoklaya yoklaya uykuyla uyanıklık arası gidip geldim. sabah 5te tekrar bi yokladım su içindeydim bide kan gelmiş olunca korktum açıkçası. gece de doktorumun nöbetçi olduğunu biliyordum hemen eşimle hastaneye geldik. ben hiç hissetmesem de nstde düzenli sancım çıktı ama hiç açılmam yoktu. doktor ultrasonda da bebeğin durumuna bakalım dedi. kızım kanala girmemiş ve 4 kilo olmuştu. sezaryene alalım dedi hemen hazırlanıp sezaryene girdim. kızım sabah 7de 4045 gram 52cm doğdu.
aslan burcu olacak diye korkmuştum yine ucundan kıyısından yengeçe yetişti kızçem. şimdi mışıl mışıl uyuyor teyzeleri![]()
Gel kader ortağım ağlama bende durdum durdum doğuracağım zaman çatladım bir güzel napalım kader utansın:)Durdum durdum 40. Haftada bir güzel çatlamışım iyi mi![]()
Gözün aydın canım, sağlıkla büyütün..kızlar dün sabah suyum geldi ama sızıntı devam etmediği için doktora gitmedim. gece sürekli elimle iç çamaşırımı yoklaya yoklaya uykuyla uyanıklık arası gidip geldim. sabah 5te tekrar bi yokladım su içindeydim bide kan gelmiş olunca korktum açıkçası. gece de doktorumun nöbetçi olduğunu biliyordum hemen eşimle hastaneye geldik. ben hiç hissetmesem de nstde düzenli sancım çıktı ama hiç açılmam yoktu. doktor ultrasonda da bebeğin durumuna bakalım dedi. kızım kanala girmemiş ve 4 kilo olmuştu. sezaryene alalım dedi hemen hazırlanıp sezaryene girdim. kızım sabah 7de 4045 gram 52cm doğdu.
aslan burcu olacak diye korkmuştum yine ucundan kıyısından yengeçe yetişti kızçem. şimdi mışıl mışıl uyuyor teyzeleri![]()
Benimde o dedigin sekilde cikti doktora goturdum normal dedi. Bebekler onceden mikropsuz olan vucudu dis dunyaya uyum saglamaya calisiyomus.Bebeklerde böyle etrafı kırmızı minik sivilcemsi bişeyler neden oluyo?
Çok mu giydiriyorum dicem de bi kısa kol badi ya da ince zıbın üstüne tulum giyiniyo
Tabi 12 gün çıplaktı kıyafetlere anca alışıyoda olabilir dimi
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah.kızlar dün sabah suyum geldi ama sızıntı devam etmediği için doktora gitmedim. gece sürekli elimle iç çamaşırımı yoklaya yoklaya uykuyla uyanıklık arası gidip geldim. sabah 5te tekrar bi yokladım su içindeydim bide kan gelmiş olunca korktum açıkçası. gece de doktorumun nöbetçi olduğunu biliyordum hemen eşimle hastaneye geldik. ben hiç hissetmesem de nstde düzenli sancım çıktı ama hiç açılmam yoktu. doktor ultrasonda da bebeğin durumuna bakalım dedi. kızım kanala girmemiş ve 4 kilo olmuştu. sezaryene alalım dedi hemen hazırlanıp sezaryene girdim. kızım sabah 7de 4045 gram 52cm doğdu.
Tane kimyonla yapacaksınBebeğin gazına mı kimyon çayı?
Nasıl demleniyo