Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Ben de aynıyım. Bunlarla birlikte farklı bir sürü sorun da oldu enfeksiyon dis agrisi su azalması vs vs. Gece bogazim ve disim ayni anda ağrıdı dis ağır bastığı icin onu önemseyemedim. Geçen hafta hastalıktan kemik ağrısından yattim hep. Oysa 1 ay önce yine hastalanmistm antibiyotikle atlattim dedim olmadi tekrar basa sardık. Cok feci bi salgın var en az 1 ay sürüyor. Gecmis olsun insaAllah atlatiriz az kaldı 😷
Aynen ben de canım farklı sorunlarla da uğraştım. Aralık ortasında başlayan hastalığım Ocak sonuna kadar devam ederken bu süre zarfında iki kutu antibiyotik bitirdim bir buçuk ay höyküre höyküre öksürdüm. Hiç beklemediğim bir anda tam hastalık geçiyor mu derken kanamam oldu hastanede bir hafta yattım yatarken bir ton ilaç ve enfeksiyon riskine karşılık damardan yine antibiyotik de aldım.o kanama öyle korkuttu ki ama çok şükür sımdı bebeğim de ben de iyiyiz sürekli günde 4 tane sancı önleyici hap, günde iki duphaston hap vs içiyorum hala. Şimdi bir de yine başlayan boğaz ağrısı enfeksiyonu antibiyotik yazdı doktor yine ama elim kullanmaya varmıyor. Oğlum 4 gündür geçmeyen inatçı ateşle mücadele etti 40-41 leri gördük sabaha kadar başında nöbet tuttum sanırım influenza oldu şuan evde ben annem eşim hepimizin boğazı yanıyor. Hastalıklar gözümü korkuttu gerçekten ama sabır diyorum doğuma az kaldı sağ Salim kucağımıza almak nasip olsun inşallah sana da geçmiş olsun canım😢

Yani b*k vardı yedim cidden... Bebişim üstteki msjimdan beri uyanık ve hıçkırık atıyor işin kötüsü hıçkırık karnımın üst taraflarında hissediliyor 😂 sanirim ipek kızım dünyaya düz bakmaya karar vermiş, @maya91 senin teorine göre ilerledim şuan bence doğru bir teori midem ağzıma kadar yanıyor sknxjdndkd kalktım oturdum geçmesini bekliyorum 🥹🥹🥹
Ya canım merak etme o hıçkırık olayını ben tam anlamıyorum belki de dönmemiştir sanki her yerimde hıçkırık atıyormuş gibi 🤣

Aynen ben de canım farklı sorunlarla da uğraştım. Aralık ortasında başlayan hastalığım Ocak sonuna kadar devam ederken bu süre zarfında iki kutu antibiyotik bitirdim bir buçuk ay höyküre höyküre öksürdüm. Hiç beklemediğim bir anda tam hastalık geçiyor mu derken kanamam oldu hastanede bir hafta yattım yatarken bir ton ilaç ve enfeksiyon riskine karşılık damardan yine antibiyotik de aldım.o kanama öyle korkuttu ki ama çok şükür sımdı bebeğim de ben de iyiyiz sürekli günde 4 tane sancı önleyici hap, günde iki duphaston hap vs içiyorum hala. Şimdi bir de yine başlayan boğaz ağrısı enfeksiyonu antibiyotik yazdı doktor yine ama elim kullanmaya varmıyor. Oğlum 4 gündür geçmeyen inatçı ateşle mücadele etti 40-41 leri gördük sabaha kadar başında nöbet tuttum sanırım influenza oldu şuan evde ben annem eşim hepimizin boğazı yanıyor. Hastalıklar gözümü korkuttu gerçekten ama sabır diyorum doğuma az kaldı sağ Salim kucağımıza almak nasip olsun inşallah sana da geçmiş olsun canım😢
İnşallah az kaldı canım o zamana atlatmış olursunuz hepiniz inşallah 🙏🏻 Düm gidebildiniz mi oğluna ne dedi doktor 💙

Ya canım merak etme o hıçkırık olayını ben tam anlamıyorum belki de dönmemiştir sanki her yerimde hıçkırık atıyormuş gibi 🤣
Kaç gündür yine eskisi gibi istedigimi yiyip takılıyordum tık yok... Kuru ekmek yanında sakız kalır ama bu kuru ekmeğe de azmazsın be 😂😂😂. Bilmiyorum ama bu tepedeki ayak değil kafasi veya poposu belki de çünkü daha toparlak bir şey geliyo elime ve tam kaburgama doğru baskısı o da mideyi uçuruyor işte 😆😆

öf doğuralım da bari biraz vucudumuz kendine gelsin mide yanmasına değil de bebisim niye uyumuyor falan diye biraz gelip ağlanalım burda 😂😂😂😂

Kaç gündür yine eskisi gibi istedigimi yiyip takılıyordum tık yok... Kuru ekmek yanında sakız kalır ama bu kuru ekmeğe de azmazsın be 😂😂😂. Bilmiyorum ama bu tepedeki ayak değil kafasi veya poposu belki de çünkü daha toparlak bir şey geliyo elime ve tam kaburgama doğru baskısı o da mideyi uçuruyor işte 😆😆

öf doğuralım da bari biraz vucudumuz kendine gelsin mide yanmasına değil de bebisim niye uyumuyor falan diye biraz gelip ağlanalım burda 😂😂😂😂
Ya bende bu gece ilk defa mide yanmasıyla uyandım korkunçtu gerçekten :( Laktozsuz süt içip yattım o biraz iyi geldi. Midem yanıyor diye uyuyamayanları çok iyi anladım Allah yardımcımız olsun ..

Selam kızlar ben geldim anca geldim. Doktor kontrolünde çok şükür her şey yolunda🤲 bebişim iyi haftası ile uyumlu. Şuan herhangi bir risk yok. Kullandığım ilaçlara devam. demiştim ya doğum şeklini konuşacağım diye. İlki sezaryen oldu bu nasıl olur diye. Sezaryen dedi. Kanama riskinin fazla olmasını istememesinden dolayı. Yani bu da sezaryen olacak. Tahmini doğum ne zaman olur dedim. Ben en az 37. Haftayı görmek istiyorum dedi. Şimdi tarihi konuşmak için çok erken dedi❤️😅 haftaya cumaya tekrar görmek istiyorum dedi. Haftaysa cuma 21 Şubat 35+3 olacağız inşallah.Bebişim başını iyice aşağıya gömmüş. Hissediyorum zaten çok baskı yapıyor dedim. Eğer dedi düzenli sancıların kasılmaların olursa mutlaka haberim olsun dedi. Hareketlerini takip et azalma ya da herhangi bir huzursuzluk hissedersen de haberim olsun dedi. Sona yaklaşıyoruz kızlar çok heyecanlı🥲 papatya113 papatya113 @imagination forever warcrew warcrew
Çok şükür herşeyin yolunda olmasına çok sevindim 🧿🥰🤗 Doğum şeklin hayırlı olsun en güzeli olsun canım benim ❤️ ❤️ doktorun senin için en uygununu söylemiş. Az kaldı seninde bakalım günü ne zamana söyleyecek 🤗 başı yukarda olsa bir dert aşağıda olsa başka dert desene 🥰 benim kafası yukarda resmen midem ağzımda geziyorum hele bugün sol kaburgam yok resmen🥺

Back