- 26 Aralık 2015
- 11.922
- 19.345
- 298
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #26.461
Aynen ben de canım farklı sorunlarla da uğraştım. Aralık ortasında başlayan hastalığım Ocak sonuna kadar devam ederken bu süre zarfında iki kutu antibiyotik bitirdim bir buçuk ay höyküre höyküre öksürdüm. Hiç beklemediğim bir anda tam hastalık geçiyor mu derken kanamam oldu hastanede bir hafta yattım yatarken bir ton ilaç ve enfeksiyon riskine karşılık damardan yine antibiyotik de aldım.o kanama öyle korkuttu ki ama çok şükür sımdı bebeğim de ben de iyiyiz sürekli günde 4 tane sancı önleyici hap, günde iki duphaston hap vs içiyorum hala. Şimdi bir de yine başlayan boğaz ağrısı enfeksiyonu antibiyotik yazdı doktor yine ama elim kullanmaya varmıyor. Oğlum 4 gündür geçmeyen inatçı ateşle mücadele etti 40-41 leri gördük sabaha kadar başında nöbet tuttum sanırım influenza oldu şuan evde ben annem eşim hepimizin boğazı yanıyor. Hastalıklar gözümü korkuttu gerçekten ama sabır diyorum doğuma az kaldı sağ Salim kucağımıza almak nasip olsun inşallah sana da geçmiş olsun canımBen de aynıyım. Bunlarla birlikte farklı bir sürü sorun da oldu enfeksiyon dis agrisi su azalması vs vs. Gece bogazim ve disim ayni anda ağrıdı dis ağır bastığı icin onu önemseyemedim. Geçen hafta hastalıktan kemik ağrısından yattim hep. Oysa 1 ay önce yine hastalanmistm antibiyotikle atlattim dedim olmadi tekrar basa sardık. Cok feci bi salgın var en az 1 ay sürüyor. Gecmis olsun insaAllah atlatiriz az kaldı![]()
![Crying face :cry: 😢](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f622.png)