- 12 Kasım 2018
- 5.189
- 7.791
- 198
Kayisi.kompostosu bebege de etki edip barsaklarini cok calistirir mi acaba ben korktum cok icmedim. Zsten durmadan altina yapiyo hemen.hemen yedigi gibiannem yapıyo bana taze kayısıdan gaz yapmadı şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayisi.kompostosu bebege de etki edip barsaklarini cok calistirir mi acaba ben korktum cok icmedim. Zsten durmadan altina yapiyo hemen.hemen yedigi gibiannem yapıyo bana taze kayısıdan gaz yapmadı şükür
Maltana içecek iç alkolsuzToz canım . Rezene süt yapıyor mu? Süt için baska tavsiyen var mı?
Gözünüzaydın canım sağlıkla büyüt bebeğinikızlar dün sabah suyum geldi ama sızıntı devam etmediği için doktora gitmedim. gece sürekli elimle iç çamaşırımı yoklaya yoklaya uykuyla uyanıklık arası gidip geldim. sabah 5te tekrar bi yokladım su içindeydim bide kan gelmiş olunca korktum açıkçası. gece de doktorumun nöbetçi olduğunu biliyordum hemen eşimle hastaneye geldik. ben hiç hissetmesem de nstde düzenli sancım çıktı ama hiç açılmam yoktu. doktor ultrasonda da bebeğin durumuna bakalım dedi. kızım kanala girmemiş ve 4 kilo olmuştu. sezaryene alalım dedi hemen hazırlanıp sezaryene girdim. kızım sabah 7de 4045 gram 52cm doğdu.
aslan burcu olacak diye korkmuştum yine ucundan kıyısından yengeçe yetişti kızçem. şimdi mışıl mışıl uyuyor teyzeleri![]()
Benimkilerde emzirdikten sonra oluyor canımKızlar bebeğinin dudağı kabaran var mı? Boyle boğum bogum olmuş
Senin kendi sorup kendi cevaplayan halini yirim ❤❤Bebeklerde böyle etrafı kırmızı minik sivilcemsi bişeyler neden oluyo?
Çok mu giydiriyorum dicem de bi kısa kol badi ya da ince zıbın üstüne tulum giyiniyo
Tabi 12 gün çıplaktı kıyafetlere anca alışıyoda olabilir dimi
Kız o ne öyle kardan adam yaptı çocuğuTeşekkürler canım dediklerine dikkat edeceğim rezene eşim doğadan poşet cay almıs onu içsem olurmu ki?
Evet evin içi de serin bizim iç zıbın veya çıtçıtlı atlet üstüne ya uzun kollu tulum yada alt üst takım. Üstüne bir de ekstra corap. Üstünü de mutlaka örtüyorum kuzum. Doktora giderken bir de penye yelek.
Ben sezeryan oldum canım , 3gün geçiyor az az geliyor koyu kahve kırmızı gibi sonra geçiyor ara ara geliyor işte. Ama pihti yok kuzu. Bakalım az kaldı kirkimiza ben çok merak ediyorum ne zman adet göreceğim, Bu arada doktor dedi ki 30günden sonra gebelik oluşabilir dikkat edinKızlar kanamalariniz ne alemde benim 4gun hiç gelmiyor 5 gün sapır sapır geliyor koyu kan renginde ve çoğunlukla pihtilar var
Erken değil mi ya korse için. Ya dikişler?
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah.
Benim kızlar da öyle ya, kum saati gibi üsten veriyorum anında alttan çıkıyor
Oy canım benim allah kolaylık versin çok zor işin.
Kuzı ben yine iyiyim benim bir üst modelim var 4 çocukla @LaL
İyi gidiyor canım sen nasılsın
Gaz için 2. veya 3. hafta başlar. 6. hafta artar.Kızlar geçmiş sayfaları hiç okuyamadım. Çok şükür 40ımız gecti bebek düzene girer dediler benimki düzeni bozdu. Feci gazı var emzirirken elime gurul gurul geliyor. Gece uykusuzluk dizboyu üstüne gündüz uyku süresi 15-20dkya düştü. Düzelecek değilmi![]()
Kızlar kanamalariniz ne alemde benim 4gun hiç gelmiyor 5 gün sapır sapır geliyor koyu kan renginde ve çoğunlukla pihtilar var
Gözün aydın olsun canım. Tam 40 dolduğu gün geldi seninki galiba. Bdt miz aynıydı diye hatırlıyorum.. Sağlıkla büyüsün bebeğin..kızlar dün sabah suyum geldi ama sızıntı devam etmediği için doktora gitmedim. gece sürekli elimle iç çamaşırımı yoklaya yoklaya uykuyla uyanıklık arası gidip geldim. sabah 5te tekrar bi yokladım su içindeydim bide kan gelmiş olunca korktum açıkçası. gece de doktorumun nöbetçi olduğunu biliyordum hemen eşimle hastaneye geldik. ben hiç hissetmesem de nstde düzenli sancım çıktı ama hiç açılmam yoktu. doktor ultrasonda da bebeğin durumuna bakalım dedi. kızım kanala girmemiş ve 4 kilo olmuştu. sezaryene alalım dedi hemen hazırlanıp sezaryene girdim. kızım sabah 7de 4045 gram 52cm doğdu.
aslan burcu olacak diye korkmuştum yine ucundan kıyısından yengeçe yetişti kızçem. şimdi mışıl mışıl uyuyor teyzeleri![]()
Kızlar bebeklerinizin gözleri ne renk? Meraktan öleceğiz ne renk olacak diye. Bariz gri şu anda bizim. Renkli olur mu ki??
kızlar dün sabah suyum geldi ama sızıntı devam etmediği için doktora gitmedim. gece sürekli elimle iç çamaşırımı yoklaya yoklaya uykuyla uyanıklık arası gidip geldim. sabah 5te tekrar bi yokladım su içindeydim bide kan gelmiş olunca korktum açıkçası. gece de doktorumun nöbetçi olduğunu biliyordum hemen eşimle hastaneye geldik. ben hiç hissetmesem de nstde düzenli sancım çıktı ama hiç açılmam yoktu. doktor ultrasonda da bebeğin durumuna bakalım dedi. kızım kanala girmemiş ve 4 kilo olmuştu. sezaryene alalım dedi hemen hazırlanıp sezaryene girdim. kızım sabah 7de 4045 gram 52cm doğdu.
Bizimki de gün ışığında yeşile çalıyor. Valla merak ediyoruzGri ve mavi arası bi ton.Herkes mavi diyor ama ben değişebileceğini düşünüyorum.
Kayınvalidem var canım sırayla kalacaklar. 2 si bir arada iyi oluyor. Şanslısın.Annem ve kayınvalidem var canım şimdilik :) senin?
Hayırlı olsun, ömrü bereketli olsun. Hastaneden çıkarken kızı direkt kreşe yazdırınkızlar dün sabah suyum geldi ama sızıntı devam etmediği için doktora gitmedim. gece sürekli elimle iç çamaşırımı yoklaya yoklaya uykuyla uyanıklık arası gidip geldim. sabah 5te tekrar bi yokladım su içindeydim bide kan gelmiş olunca korktum açıkçası. gece de doktorumun nöbetçi olduğunu biliyordum hemen eşimle hastaneye geldik. ben hiç hissetmesem de nstde düzenli sancım çıktı ama hiç açılmam yoktu. doktor ultrasonda da bebeğin durumuna bakalım dedi. kızım kanala girmemiş ve 4 kilo olmuştu. sezaryene alalım dedi hemen hazırlanıp sezaryene girdim. kızım sabah 7de 4045 gram 52cm doğdu.
Canım sürtünmeden öyle oluyor. Sadece göğüs ucunu değil kahverengi haklayla birlikte emzirmeye özen göster.Kızlar bebeğinin dudağı kabaran var mı? Boyle boğum bogum olmuş
Kuzum daha bugun 1 haftalık oldu ve ankara cidden çok serin bizim ev de kuzey taraf ben bile üşüyorum gece :) hamilelikte de ev serin oldugu için yanma sorunu yasamadım hiç :)Kız o ne öyle kardan adam yaptı çocuğuBenim kız kısa kollu zıbın giyiyor gündüz. Alt çıplak. Evde 7/24 klima açık
Gece de alt giydirip, muslinle örtüyorum. Çoğu zamanda çıplak emziriyorum ❤❤ Sadece banyo sonrası uzun kollu uyutuyorum. Hofff uyansa da öpsem yeni yıkadım mis gibi ❤❤
bizimkide hala griKızlar bebeklerinizin gözleri ne renk? Meraktan öleceğiz ne renk olacak diye. Bariz gri şu anda bizim. Renkli olur mu ki??
Bizim kızın dogudunda masmaviydi baya acık bir mavi sonra grileşti sonra yeşile döndü.Hiç belli olmuyor canım ama 6 aydan sonra değişmez bencebizimkide hala gri
ne zaman net belli oluyo acaba rengi![]()