Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Benimkinin başı aşağıda canım o yüzden çok bi baskı yapmıyor yukarıya, ben vajinal düşünüyorum o yüzden ne zaman gelirse beklicem bakalım henüz bi belirti yok. Az kaldı sabredelim biraz daha 🥰🥰 şimdiden başladı uykusuz gecelerimiz 🥲🥲
Hadi bakalım gönlüne göre olsun canım benim ❤️ hayırlısıyla gelsin. Sorma valla gerçekten şimdiden başladı uykusuzluk 🥹🥹

Sırtını destekliyormusun ne yan ne düz yap kendini sırtınj destekle en iyi bizler birbirimizi anlarız heralde ağrılar garip garip hisler baskılar tekmeler insan hiç rahat edemiyor helede bu çatı ağrıları bel ağrıları beni öldürüyor tam uykuya dalıyorum oğlum ağlıyor uyanıyor biberon istiyor yataktan kalkana kadar çocuk kriz geçiriyor çok haklı kalkıncada pat tuvaletim geliyor sürekli bu döngüdeyiz sabah dörtten sonra mümkğn değil uyuyamıyoruz zaten
Ooy bide çocuğun var o daha da zor canım. Gerçekten hakkımız ödenmez bizlerin. Evet destekliyorum iki yastik sağıma soluma, bir tanesi bacağımın arasına. Tüm yatak resmen bana ait yastıklar ve ben kapliyorum. Ama yinede çok sancım oluyor yüreğime dayanmış durumda canımda acıyor karnım falan. Çatı ağrısı da çok zor yengem yaşadı. Benim tüm rahmim ağrıyor kasıklarımdan belime vuruyor artık ağrılar 🥺 şurada 13 günüm kaldı sabır ediyorum

Hanımlar bundan sonra ki derdimiz süt olacak rezene çayı süt yapmıyormuş hatta bebekte bazı sıkıntılara yol açabiliyormuş fazla tüketimi tabi az tüketiminde hiçbir çayın zararı olmuyor aklınızda olsun rezene artık tavsiye edilmiyor yeni araştırmalarda
Şimdiden kendinize stok yapabilirsiniz benim tavsiyem
Mutlaka kuruyemiş hoşaf hurma +su ama bu su bir iki litre değil 4-5 litre en az günlük su anne çayıda olabilir bestlak damla falan var onu kullanmadım kullananlar yazarsa güzel olur maya gibi bişey daha vardı unuttum adını onuda kullanmadım
Ben şunları okudum canım bebekte gaz olmasın diye sanırım kimyon çayı, süt için bestlak damla ve bol su ve uyku dinlenme bunlar arttiriyormus

Günaydın canım ne yaptın var mı bir gelişme haftan tam olarak neydi senin imza 37 lerde gösteriyor ama 36 nın içinde misin hala 🌸
Sabaha kadar kasık ağrısı vardı yarın kontrole gidicem bakalım ne olacak aman aman sancım yok ama, normalde 36+3 üm bebek 1 hafta önden gidiyor
Bu arada banada bugün İBB'den paket geldi şükğr

Kızlar 13.04 ‘te 34+5 olarak kızım dünyaya geldi .2800 kilo doğdu .Solunum sıkıntısı varmış daha bebeğimi göremedim .Herkese teşekkür ederim .Dualarınızı bekliyorum 🙏🏻
Hosgeldi minnagimiz🥰 kilosu cok iyimis, hemen toparlar 🧿 dualarimiz sizinle, bir an once guzel haberlerinizi bekliyoruz🙏

Canımm senin nasıl gidiyor?? 🥹🥹
Kizlar sizi cok ozledim, her sabah kalkardim, kahvemi icerken neler yazilmis okurdum, cok guzel ozgurlukmus😂
Daha iyiyiz sukur, 40 gram almisiz dun, sariligimiz da ayni seviyede kaldi, simdilik evden devam ediyoruz bol bol besliyoruz.
Ben de daha iyiyim, ilk gunler surekli agliyordum, simdi biraz daha kendime geldim gibi. 🙏 neler kacirmisim grupta onlari okumaya calisiyorum su an😅 saat sabah 5, gaz cikarma seansimizdayiz

Kizlar sizi cok ozledim, her sabah kalkardim, kahvemi icerken neler yazilmis okurdum, cok guzel ozgurlukmus😂
Daha iyiyiz sukur, 40 gram almisiz dun, sariligimiz da ayni seviyede kaldi, simdilik evden devam ediyoruz bol bol besliyoruz.
Ben de daha iyiyim, ilk gunler surekli agliyordum, simdi biraz daha kendime geldim gibi. 🙏 neler kacirmisim grupta onlari okumaya calisiyorum su an😅 saat sabah 5, gaz cikarma seansimizdayiz
Hahahahshsh biz de son günlerimizin tadını çıkaralım o zaman 😂😂
Ayy çok sevindim canım benim inşallah daha çok toparlar bebiş 🥰🥰🥰
Kıyamam ya bambaşka bi hayat yeni bir sorumluluk kolay değil hiç hepimiz adapte olucaz anneliğe bi şekilde 🤍🥲
Çok kolay gelsin canım 🥰🥰

Back