- 12 Kasım 2018
- 5.189
- 7.791
- 198
Ben rezene ve taneli kimyonu karistirip her gun iciyorum. suyu kaynatim icine biraz tane.kimyon biraz rezene sonra suzup iciyorum. Her yemege de biraz kimyon atiyorumBebeğin gazına mı kimyon çayı?
Nasıl demleniyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben rezene ve taneli kimyonu karistirip her gun iciyorum. suyu kaynatim icine biraz tane.kimyon biraz rezene sonra suzup iciyorum. Her yemege de biraz kimyon atiyorumBebeğin gazına mı kimyon çayı?
Nasıl demleniyo
Ama kavun fena gaz yapıyo hem anneye hem bebege .gecen cocugum mahvolduDun cocuk doktoru bana sut ic kavun ye meyveni falan ye dedi. kimyon tum yemeklerine koy dedi.Kimyon rezene cayi her zaman iciyorum
Bende oyle biliyorum ama doktor oyle dediginde sasirdim.hattta sutte yapiyoAma kavun fena gaz yapıyo hem anneye hem bebege .gecen cocugum mahvoldu
Evet canım.Zinco yu gaz için mi kullanıyorsunuz?
Tane tohum kimyon mu toz mu canım? Rezene içiyorum. Onu da içelimBebekte gaz olmasın diye kendim içiyorum sabah aç karnına ve yatarken. Bir su bardagı su 1 cay kasıgı kimyonla 5 dk falan kaynıyor. Ilıdıktan sonra 1 çay kaşığı bal katıp içiyorum. Cocugum masallah deyim pıtlayıp duruyor :) tabi gaz yapan yiyecekler de yemiyorum
Sanirim.her seyden yememi bebege ne yaramiyo o sekilde gormemi istedi. Yoksa sut kavunun gaz yaptigini biliyorum doktor pek.kisitlama dedi dr bakalim yemege cesaret edemiyorum acikcasiAma kavun fena gaz yapıyo hem anneye hem bebege .gecen cocugum mahvoldu
Erken değil mi ya korse için. Ya dikişler?Günaydın canımlar.Kahvaltimi yaptım kahvemi içtim.Kahvalti öncesi tartıya çıktım.-10 kg görünce pek bi keyiflendim.Hamile kaldığım kilodan 13 kg zayıfım şaka gibi3.gunden beri yandan ayarlamali korse takıyorum çok çok işe yaradı.Göbeğim müthiş toplandi.Doktorum sağolsun hemen korse tak demişti.Yeni sezaryen olanlar kesinlikle korse tavsiye ederim.Normal doğumlar daha rahat takar zaten.
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah.Ben kurtuldum kızlar kızımda bende iyiyim şükür![]()
Benim kızlar da öyle ya, kum saati gibi üsten veriyorum anında alttan çıkıyorKizlar benim bebegim beni emerken hemen.bagirsak seslerini duyuyorum kaka da cok yapiyor. Siz de var mi oyle bir sey.
Oy canım benim allah kolaylık versin çok zor işin.Selam kızlar yalnızlık iki bebe, gaz, kusma derken vakit fena geçiyor. Yorgunluktan harap oldum ama direniyorum. Bugün bebelere reflü yastığı alacağım işe yarayacak mı bakalım
Kuzı ben yine iyiyim benim bir üst modelim var 4 çocuklaS Saryamarya ikiz anası nasılsın kuzum? Cok zorlandığımda aklıma geliyorsun o nasıl yapıyor acaba diye. İkiz anaları ekstra guclu bence![]()
Bende de baharat, acı, yeşil mercimek falan. Bebeğe ne gaz yapıyorsa onu yememek lazım.Ama kavun fena gaz yapıyo hem anneye hem bebege .gecen cocugum mahvoldu
Gaz yapanların bazısı süt de yapıyor. İşler karışıyorBende oyle biliyorum ama doktor oyle dediginde sasirdim.hattta sutte yapiyo
Kimyon hiç kullanmam evde ben ne çok hikmeti varmışBen rezene ve taneli kimyonu karistirip her gun iciyorum. suyu kaynatim icine biraz tane.kimyon biraz rezene sonra suzup iciyorum. Her yemege de biraz kimyon atiyorum
Sağol canım tecrübe önemli bugün ebebek yolu göründü bize gidip alalım
Bende eğer atakları yoksa iki saatte bir emziriyorum canım. Sekiz dokuz saatte bir de mama veriyorum 60 ml ama vermeden emziriyorum illa ki. Ikınmaktan bir hoş oldu yavrularım. Mamayı da değiştirdik
Bende hipp combiotiğe geçtim canım. Mamayı değiştirebilirsin aptamilde şeker var diye biliyorum
Aminn canım sağolasın
Beslenmek mikahvaltı yapabilirsem şükrediyorum arada meyve yiyorum komposto içmeye çalışıyorum. 73 le hamile kaldım 80 le doğurdum 62 kiloyum şu an
Evet 2 tane alman lazım küçük çunku. Biraz masraflı olacak kimyon çayını da sabah akşam birer bardak içiyorum kuzum.Canım bende alayım o zaman çok sağol. Artık yavrum kusunca iyice depresif oldum kıyafetleri bile ıslanıyor
Canım çok sağol sizlerin tecrübesi önemli iki tane mi almalıyım ben bebekler aynı beşikte yatıyor.
Ben bunu ekran görüntüsü aldım yapacağım canım. Kaç bardak içiliyor
Toz canım . Rezene süt yapıyor mu? Süt için baska tavsiyen var mı?Tane tohum kimyon mu toz mu canım? Rezene içiyorum. Onu da içelim![]()
Canım sağolasın hepimize kolaylık versin inşallahErken değil mi ya korse için. Ya dikişler?
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah.
Benim kızlar da öyle ya, kum saati gibi üsten veriyorum anında alttan çıkıyor
Oy canım benim allah kolaylık versin çok zor işin.
Kuzı ben yine iyiyim benim bir üst modelim var 4 çocuklaLaL
![]()
İyi gidiyor canım sen nasılsın
Ben çok aranırlarsa mama desteği veriyorum canım çığlık kıyamet ağlıyorlar zaten günde üç kere falan veriyorum12. Günden - 14 kilodan selamlar. Felaket yoruluyorum, belim kopuyor ama bu hiç umrumda değil çünkü kızlarım çok tatlı ya. Alıp içüme sokasım geliyor. Allaha şükür rabbim bana 3 kız bahşetti. Bu arada kızlar sütümün yetmediğini nasıl anlayacağım. Tek bebek gibi mi v bilemedim ve unutmuşum da.
Sağol canımEvet 2 tane alman lazım küçük çunku. Biraz masraflı olacak kimyon çayını da sabah akşam birer bardak içiyorum kuzum.
Çok sık değil de tek tük çıkıyor benimkilerde büyükler büyüdüğüne kilo aldığına işaret diyorBebeklerde böyle etrafı kırmızı minik sivilcemsi bişeyler neden oluyo?
Çok mu giydiriyorum dicem de bi kısa kol badi ya da ince zıbın üstüne tulum giyiniyo
Tabi 12 gün çıplaktı kıyafetlere anca alışıyoda olabilir dimi
O benim bebeğimin yuzunde de var neden acaba.Bebeklerde böyle etrafı kırmızı minik sivilcemsi bişeyler neden oluyo?
Çok mu giydiriyorum dicem de bi kısa kol badi ya da ince zıbın üstüne tulum giyiniyo
Tabi 12 gün çıplaktı kıyafetlere anca alışıyoda olabilir dimi
İyiym ben de canm masallah sizlere kuzum @Shewolf15 ne yapıyor acabaErken değil mi ya korse için. Ya dikişler?
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah.
Benim kızlar da öyle ya, kum saati gibi üsten veriyorum anında alttan çıkıyor
Oy canım benim allah kolaylık versin çok zor işin.
Kuzı ben yine iyiyim benim bir üst modelim var 4 çocuklaLaL
İyi gidiyor canım sen nasılsın
Rezeneyi daha çok gaz sancısı için içiyorum. Ama pek çok şey gibi o da sütü arttırıyormuş.Toz canım . Rezene süt yapıyor mu? Süt için baska tavsiyen var mı?
Hepimizeİyiym ben de canm masallah sizlere kuzum @Shewolf15 ne yapıyor acaba