2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bebekte gaz olmasın diye kendim içiyorum sabah aç karnına ve yatarken. Bir su bardagı su 1 cay kasıgı kimyonla 5 dk falan kaynıyor. Ilıdıktan sonra 1 çay kaşığı bal katıp içiyorum. Cocugum masallah deyim pıtlayıp duruyor :) tabi gaz yapan yiyecekler de yemiyorum
Tane tohum kimyon mu toz mu canım? Rezene içiyorum. Onu da içelim:KK50:

Son düzenleme:
Ama kavun fena gaz yapıyo hem anneye hem bebege .gecen cocugum mahvoldu
Sanirim.her seyden yememi bebege ne yaramiyo o sekilde gormemi istedi. Yoksa sut kavunun gaz yaptigini biliyorum doktor pek.kisitlama dedi dr bakalim yemege cesaret edemiyorum acikcasi

Günaydın canımlar.Kahvaltimi yaptım kahvemi içtim.Kahvalti öncesi tartıya çıktım.-10 kg görünce pek bi keyiflendim.Hamile kaldığım kilodan 13 kg zayıfım şaka gibi:KK71:3.gunden beri yandan ayarlamali korse takıyorum çok çok işe yaradı.Göbeğim müthiş toplandi.Doktorum sağolsun hemen korse tak demişti.Yeni sezaryen olanlar kesinlikle korse tavsiye ederim.Normal doğumlar daha rahat takar zaten.
Erken değil mi ya korse için. Ya dikişler?
Ben kurtuldum kızlar kızımda bende iyiyim şükür 😍
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah.
Kizlar benim bebegim beni emerken hemen.bagirsak seslerini duyuyorum kaka da cok yapiyor. Siz de var mi oyle bir sey.
Benim kızlar da öyle ya, kum saati gibi üsten veriyorum anında alttan çıkıyor 🙄
Selam kızlar yalnızlık iki bebe, gaz, kusma derken vakit fena geçiyor. Yorgunluktan harap oldum ama direniyorum. Bugün bebelere reflü yastığı alacağım işe yarayacak mı bakalım
Oy canım benim allah kolaylık versin çok zor işin.
S Saryamarya ikiz anası nasılsın kuzum? Cok zorlandığımda aklıma geliyorsun o nasıl yapıyor acaba diye. İkiz anaları ekstra guclu bence ☺️
Kuzı ben yine iyiyim benim bir üst modelim var 4 çocukla LaL LaL 👣👣👣👣
İyi gidiyor canım sen nasılsın

12. Günden - 14 kilodan selamlar. Felaket yoruluyorum, belim kopuyor ama bu hiç umrumda değil çünkü kızlarım çok tatlı ya. Alıp içüme sokasım geliyor. Allaha şükür rabbim bana 3 kız bahşetti. Bu arada kızlar sütümün yetmediğini nasıl anlayacağım. Tek bebek gibi mi v bilemedim ve unutmuşum da.

Sağol canım tecrübe önemli bugün ebebek yolu göründü bize gidip alalım

Bende eğer atakları yoksa iki saatte bir emziriyorum canım. Sekiz dokuz saatte bir de mama veriyorum 60 ml ama vermeden emziriyorum illa ki. Ikınmaktan bir hoş oldu yavrularım. Mamayı da değiştirdik

Bende hipp combiotiğe geçtim canım. Mamayı değiştirebilirsin aptamilde şeker var diye biliyorum

Aminn canım sağolasın

Beslenmek mi😂 kahvaltı yapabilirsem şükrediyorum arada meyve yiyorum komposto içmeye çalışıyorum. 73 le hamile kaldım 80 le doğurdum 62 kiloyum şu an

Bende değiştireyim eşim almış bunu eczacı en iyisi demiş 😕

Canım bende alayım o zaman çok sağol. Artık yavrum kusunca iyice depresif oldum kıyafetleri bile ıslanıyor

Canım çok sağol sizlerin tecrübesi önemli iki tane mi almalıyım ben bebekler aynı beşikte yatıyor.

Ben bunu ekran görüntüsü aldım yapacağım canım. Kaç bardak içiliyor
Evet 2 tane alman lazım küçük çunku. Biraz masraflı olacak kimyon çayını da sabah akşam birer bardak içiyorum kuzum.

Canım sağolasın hepimize kolaylık versin inşallah
12. Günden - 14 kilodan selamlar. Felaket yoruluyorum, belim kopuyor ama bu hiç umrumda değil çünkü kızlarım çok tatlı ya. Alıp içüme sokasım geliyor. Allaha şükür rabbim bana 3 kız bahşetti. Bu arada kızlar sütümün yetmediğini nasıl anlayacağım. Tek bebek gibi mi v bilemedim ve unutmuşum da.
Ben çok aranırlarsa mama desteği veriyorum canım çığlık kıyamet ağlıyorlar zaten günde üç kere falan veriyorum
Evet 2 tane alman lazım küçük çunku. Biraz masraflı olacak kimyon çayını da sabah akşam birer bardak içiyorum kuzum.
Sağol canım 😘
Bebeklerde böyle etrafı kırmızı minik sivilcemsi bişeyler neden oluyo?
Çok mu giydiriyorum dicem de bi kısa kol badi ya da ince zıbın üstüne tulum giyiniyo
Tabi 12 gün çıplaktı kıyafetlere anca alışıyoda olabilir dimi
Çok sık değil de tek tük çıkıyor benimkilerde büyükler büyüdüğüne kilo aldığına işaret diyor

Bebeklerde böyle etrafı kırmızı minik sivilcemsi bişeyler neden oluyo?
Çok mu giydiriyorum dicem de bi kısa kol badi ya da ince zıbın üstüne tulum giyiniyo
Tabi 12 gün çıplaktı kıyafetlere anca alışıyoda olabilir dimi
O benim bebeğimin yuzunde de var neden acaba.

İyiym ben de canm masallah sizlere kuzum @Shewolf15 ne yapıyor acaba

Toz canım . Rezene süt yapıyor mu? Süt için baska tavsiyen var mı?
Rezeneyi daha çok gaz sancısı için içiyorum. Ama pek çok şey gibi o da sütü arttırıyormuş.
Sen dereotu ve bulgur pilavı tüketiyorum demiştin. Susam da arttırır. Havalar soğurken tahin veya tahin helvasını beslenmene ekleyebilirsin. Ceviz ve çiğ badem birkaç tane tüketiyorum. Demir eksikliği de olmamalıymış sütün iyi olması için.

Back