2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aptamil seker.orani yuksekmis. Ben suan mama.kullanmiyorum ama ilk gun sutum.cok azdi diyr hastane aptamil verdi bebege. ama sevemedi SMa var onu sevdi. Benimde arada oyle yapiyo ayaklarini asiri hareket ettirip tepiniyo dedigin gibi memeyle kavga.ediyo sanki

Bende bi mamayi değiştirip deneyeyim saol canim

ben şuan kaynanamgildeyim 🤣
sofram hazırdı yemeğimi yedim kaldırayım diyom onuda kaynanam yapıyo
bende benim danayı emziriyom
sen kızla ilgilen deyip hiçbişey yaptırmıyolar burdada bana 🤣
Benim kaynananın yemeklerini beğenmiyorum ki ben asla yiyemem:)

Kesinlikle etkisi vardır canım.Ben hastaneden geldiğimden beri çok hareketliyim yatmıyorum.Bi haftada 10 kg gitmiş.Bir aylık olmadınız mi siz yaklaşık.Bence artık toparlamissindir hareket et.Ve bol su iç sıvı tüket.
26. günümüz bugün
ben toparlandımda bana yaptırmıyolar bişey ondan
3 lt su içiyorum hergün içim dışım su oldu

Mrb kizlar sezeryanla dogum yptim bnde ilk 2 gun sut gelmedi doktor mama ver dedi sarilik olmasin ac kaliyo diye tabi ugrastiktn sonra hemen degil
Yinede sut yetmedgnden sarilik oldu sonra yukseldi emzirdm tabi hep ama sutum yetmediginden sarilik ilerledi cocuk doktoruna kontrole gidip geliyodk 6 gunde 50 gram alms kg almams mamada ver gunde 4 defa dusmeye baslamisken tekrr yukselmesn dedi neyse de hem emiyo hem mamada veriyorm.sutum hala yetersiz komposto dereotu yesillik su meyve suyu uzum kuru incir humana cay vs vs herseyi denedimmi blmym ama bi cok sey denedm.en son galactago damla aldm btkisel ona basladm
Cevremdeki herkesn aa niye emzirmiyosn niye mamada veriyosn kucuk cocuga sutun olmadigi gogsunden belli fiskirir yoksa sut tarznda milyon tane laf duymaktan skldm bunaldm cok takiyorm elimden geleni yapiyorm yinede artmiyo sut ne yapmam lazim bi onerisi olan varmi bi sunuda de belki fayda eder dedignz milletn laflarndan oyle biktm bunaldm ki cocugma bakip agliyorm kendimi eksik hssedyrm 😥

Ne doğuriiiiim?
Neden doğuriiiim?
Doğurcam mı ben?
Neden? :KK53:
Hiç doğurasım yok yeaaa :rapci:

Günaydın herkeslere 🤗
Ben yakında Ağustos analarına transfer olacağım. Burası baya baya bebek kokuyor:KK53:

Mrb kizlar sezeryanla dogum yptim bnde ilk 2 gun sut gelmedi doktor mama ver dedi sarilik olmasin ac kaliyo diye tabi ugrastiktn sonra hemen degil
Yinede sut yetmedgnden sarilik oldu sonra yukseldi emzirdm tabi hep ama sutum yetmediginden sarilik ilerledi cocuk doktoruna kontrole gidip geliyodk 6 gunde 50 gram alms kg almams mamada ver gunde 4 defa dusmeye baslamisken tekrr yukselmesn dedi neyse de hem emiyo hem mamada veriyorm.sutum hala yetersiz komposto dereotu yesillik su meyve suyu uzum kuru incir humana cay vs vs herseyi denedimmi blmym ama bi cok sey denedm.en son galactago damla aldm btkisel ona basladm
Cevremdeki herkesn aa niye emzirmiyosn niye mamada veriyosn kucuk cocuga sutun olmadigi gogsunden belli fiskirir yoksa sut tarznda milyon tane laf duymaktan skldm bunaldm cok takiyorm elimden geleni yapiyorm yinede artmiyo sut ne yapmam lazim bi onerisi olan varmi bi sunuda de belki fayda eder dedignz milletn laflarndan oyle biktm bunaldm ki cocugma bakip agliyorm kendimi eksik hssedyrm 😥
Kimseyi dinleme adamı zorla lohusa depresyonuna sokar bu tipler

Evet elektrikli ile sagiyoruk 15 dk birini 15 dkka birini ama 7 8 dkkadan sonra birsey gelmiyor neredeyse 2 gogusten 40 cikiyor ilk baslarda ikisinden 100 120 cc cikiyordu
Maalesef benim de canım 40 CC çıkıyor ikisini aynı anda sağlıyorum. 15 dk 40 CC. Çok üzülüyorum ya. Mecbur aman veriyorum. Çok ağlıyor çünkü. Sütüm azaldı. Niye böyle oldu anlamadım. Süt artsın diye yaptığın özel birşey var mı. Ben hurma yiyorum, humana çayı içiyorum. Bol bol su içiyorum. Dereotu yemeye basladimm

8
Canım sütü artırmanın ilk yolu moralinin yüksek olması kafana takarsan olan sütte gider... Bak ben ikizlerimde cahillik etmişim şimdi yanımda kimse yok konusan eden kızımı istediğim gibi alıyorum emiyor seviyorum ve gercekten sütüm yetiyor bu sefer ikizlerimdede kimse olmasaydı belki onlara da yetecek kadar sütüm olacaktı

Öncelikle milletin söylediklerini unut takma işe ordan başla.Moral+su+uyku sütün formülü.Ve bikmadan usanmadan emzirmek.Emzirmekle sut artiyor kesinlikle.Bebek uyuyunca mutlaka uyu sen de.Eksik hissetmek üzüntü sütün artmasını engelliyor.Bebegin için kimseyi takma.Kahvalti öğle yemeği akşam yemeği ve ara öğünleri atlama.Az az sık sık ye.İnsalllah bol sütlerin olur bebeğine.

Ahhahha % 0 kalmış :KK53:

Eklentiler

• C215F19B-1378-4D34-86DA-A333E15BF1C6.png
    C215F19B-1378-4D34-86DA-A333E15BF1C6.png
    260,6 KB · Görüntüleme: 36
Maalesef benim de canım 40 CC çıkıyor ikisini aynı anda sağlıyorum. 15 dk 40 CC. Çok üzülüyorum ya. Mecbur aman veriyorum. Çok ağlıyor çünkü. Sütüm azaldı. Niye böyle oldu anlamadım. Süt artsın diye yaptığın özel birşey var mı. Ben hurma yiyorum, humana çayı içiyorum. Bol bol su içiyorum. Dereotu yemeye basladimm

Bende çok şey denedim canım ama bence en onemlisi uyku kendimi dinlenmiş hissettiğim gün 60 cc felan çıkıyor ve kizim da doyduğunu hissettiriyor inşallah bol bol sütlerimiz olur yavrularimızi doyuracak

Back